Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

15 GB

Το ανεβάζεις στο google drive, μετά συνδέεσαι με το google account σου και το κατεβάζεις απο το pc σου.

Ναι, και ανεβαζεις ας πουμε 1GB με 100-200Κβπς ανεβασμα και μετα το κατεβαζεις με 600-700κβπς ενω αν παιξεις με ταχυτητες λαν πας σε τελειως αλλα επιπεδα οποτε μιλαμε για τεραστιες διαφορες σε χρονο

Για γρήγορη μεταφορά αρχείων από και προς το pc με wifi, έχω το airdroid. Υπάρχει κάποιο καλύτερο?

Αν εχεις ES File explorer νομιζω μπορεις να το  ρυθμισεις για να εχεις προσβαση στα αρχεια του κινητου απο υπολογιστη και το αναποδο με την προυποθεση οτι εισαι συνδεδεμενος στο ιδιο δικτυο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα παιδιά θέλω βοήθεια δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νημα. Προσπαθώ από προχθές. Κατέβασα το dolphin για android πέρασα παιχνίδια για Wii και game cube κολλάνε απίστευτα έχω δοκιμάσει πολλές ρυθμίσεις που έχω βρει αλλά συνεχίζουν να κολλάνε τα games. Κάθε βοήθεια ή λινκ ευπροσδεκτη έχω το s7edge

Καλησπέρα παιδιά θέλω βοήθεια δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νημα. Προσπαθώ από προχθές. Κατέβασα το dolphin για android πέρασα παιχνίδια για Wii και game cube κολλάνε απίστευτα έχω δοκιμάσει πολλές ρυθμίσεις που έχω βρει αλλά συνεχίζουν να κολλάνε τα games. Κάθε βοήθεια ή λινκ ευπροσδεκτη έχω το s7edge

Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις στο Emulator.

Χτυπά στο Google "Emulator Dolphin set" και θα σου βγάλει διαφορα (Δες και βίντεο )

Το παλεύω ώρες αλλά δεν έβγαλα άκρη.. απλά σκέφτομαι ότι θα υπάρχει τρόπος γιατί και το κινητό είναι δυνατό και τα παιχνίδια 8 10 ετών αλλά...

• Like 1

Το παλεύω ώρες αλλά δεν έβγαλα άκρη.. απλά σκέφτομαι ότι θα υπάρχει τρόπος γιατί και το κινητό είναι δυνατό και τα παιχνίδια 8 10 ετών αλλά...

Εγώ χρησιμοποιώ αυτά που δουλεύουν σίγουρα

Διάβασέ εδώ μπας και βρεις άκρη https://forums.dolphin-emu.org/Thread-i-need-help-on-my-galaxy-s7-edge

Σε ευχαριστώ φίλε μου ακόμα το ψάχνω ανακατεύω κ ανακατεύω κατάφερα κ δουλεύει ο ήχος η εικόνα ακόμα σέρνεται η δείχνει σκοτεινή όταν μπω στο παιχνίδι αν μπορείς σε παρακαλώ όταν βρεις χρόνο γράψε μ τι έχεις τικαρισμενο η αν έχεις πειράξει κάτι στο φάκελο dolphin emu σε ευχαριστώ προκαταβολικά!

Σε ευχαριστώ φίλε μου ακόμα το ψάχνω ανακατεύω κ ανακατεύω κατάφερα κ δουλεύει ο ήχος η εικόνα ακόμα σέρνεται η δείχνει σκοτεινή όταν μπω στο παιχνίδι αν μπορείς σε παρακαλώ όταν βρεις χρόνο γράψε μ τι έχεις τικαρισμενο η αν έχεις πειράξει κάτι στο φάκελο dolphin emu σε ευχαριστώ προκαταβολικά!

Το Emulator Dolphin δεν το δουλεύω .

Εγώ έχω δουλέψει και παίζουν σίγουρα αυτά :

PPSSPP – PSP emulator

DraStic DS Emulator

ePSXe

My Boy! – GBA

SuperRetro (SNES Emulator)

MAME4droid

Reicast — Dreamcast emulator

• Like 1

Guys υπάρχει ειδικό θεμα για emulators, ριξτε μια ματιά παρακαλώ :)

Ωωωω ευχαριστούμε ... αλλά και αυτά Applications του Android δεν θεωρούντε;

Το λέω γιατί δεν είναι καθαρά κονσόλες .

• Moderators

Ναι applications ειναι φυσικα, αλλα ειναι υποκατηγορία με δικο της νημα. Όπως και τα παιχνίδια ξερωγω που κι αυτα έχουν.

Ναι δεν ειναι κονσόλες,το νήμα που λεω ειναι εδω, στο mobile software :)

Παιδιά κάποια εφαρμογή να στέλνω βίντεο στην τηλεόραση

Παιδιά κάποια εφαρμογή να στέλνω βίντεο στην τηλεόραση

Να βλέπεις εννοείς ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...