Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 15 GB Το ανεβάζεις στο google drive, μετά συνδέεσαι με το google account σου και το κατεβάζεις απο το pc σου. Ναι, και ανεβαζεις ας πουμε 1GB με 100-200Κβπς ανεβασμα και μετα το κατεβαζεις με 600-700κβπς ενω αν παιξεις με ταχυτητες λαν πας σε τελειως αλλα επιπεδα οποτε μιλαμε για τεραστιες διαφορες σε χρονο Για γρήγορη μεταφορά αρχείων από και προς το pc με wifi, έχω το airdroid. Υπάρχει κάποιο καλύτερο? Αν εχεις ES File explorer νομιζω μπορεις να το ρυθμισεις για να εχεις προσβαση στα αρχεια του κινητου απο υπολογιστη και το αναποδο με την προυποθεση οτι εισαι συνδεδεμενος στο ιδιο δικτυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tresorikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά θέλω βοήθεια δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νημα. Προσπαθώ από προχθές. Κατέβασα το dolphin για android πέρασα παιχνίδια για Wii και game cube κολλάνε απίστευτα έχω δοκιμάσει πολλές ρυθμίσεις που έχω βρει αλλά συνεχίζουν να κολλάνε τα games. Κάθε βοήθεια ή λινκ ευπροσδεκτη έχω το s7edge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά θέλω βοήθεια δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νημα. Προσπαθώ από προχθές. Κατέβασα το dolphin για android πέρασα παιχνίδια για Wii και game cube κολλάνε απίστευτα έχω δοκιμάσει πολλές ρυθμίσεις που έχω βρει αλλά συνεχίζουν να κολλάνε τα games. Κάθε βοήθεια ή λινκ ευπροσδεκτη έχω το s7edgeΥπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις στο Emulator.Χτυπά στο Google "Emulator Dolphin set" και θα σου βγάλει διαφορα (Δες και βίντεο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tresorikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Το παλεύω ώρες αλλά δεν έβγαλα άκρη.. απλά σκέφτομαι ότι θα υπάρχει τρόπος γιατί και το κινητό είναι δυνατό και τα παιχνίδια 8 10 ετών αλλά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Το παλεύω ώρες αλλά δεν έβγαλα άκρη.. απλά σκέφτομαι ότι θα υπάρχει τρόπος γιατί και το κινητό είναι δυνατό και τα παιχνίδια 8 10 ετών αλλά...Εγώ χρησιμοποιώ αυτά που δουλεύουν σίγουρα Διάβασέ εδώ μπας και βρεις άκρη https://forums.dolphin-emu.org/Thread-i-need-help-on-my-galaxy-s7-edge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tresorikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Σε ευχαριστώ φίλε μου ακόμα το ψάχνω ανακατεύω κ ανακατεύω κατάφερα κ δουλεύει ο ήχος η εικόνα ακόμα σέρνεται η δείχνει σκοτεινή όταν μπω στο παιχνίδι αν μπορείς σε παρακαλώ όταν βρεις χρόνο γράψε μ τι έχεις τικαρισμενο η αν έχεις πειράξει κάτι στο φάκελο dolphin emu σε ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Σε ευχαριστώ φίλε μου ακόμα το ψάχνω ανακατεύω κ ανακατεύω κατάφερα κ δουλεύει ο ήχος η εικόνα ακόμα σέρνεται η δείχνει σκοτεινή όταν μπω στο παιχνίδι αν μπορείς σε παρακαλώ όταν βρεις χρόνο γράψε μ τι έχεις τικαρισμενο η αν έχεις πειράξει κάτι στο φάκελο dolphin emu σε ευχαριστώ προκαταβολικά!Το Emulator Dolphin δεν το δουλεύω .Εγώ έχω δουλέψει και παίζουν σίγουρα αυτά : PPSSPP – PSP emulator DraStic DS Emulator ePSXe My Boy! – GBA SuperRetro (SNES Emulator) MAME4droid Reicast — Dreamcast emulator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Guys υπάρχει ειδικό θεμα για emulators, ριξτε μια ματιά παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Guys υπάρχει ειδικό θεμα για emulators, ριξτε μια ματιά παρακαλώ Ωωωω ευχαριστούμε ... αλλά και αυτά Applications του Android δεν θεωρούντε;Το λέω γιατί δεν είναι καθαρά κονσόλες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ναι applications ειναι φυσικα, αλλα ειναι υποκατηγορία με δικο της νημα. Όπως και τα παιχνίδια ξερωγω που κι αυτα έχουν. Ναι δεν ειναι κονσόλες,το νήμα που λεω ειναι εδω, στο mobile software Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraniaden Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Παιδιά κάποια εφαρμογή να στέλνω βίντεο στην τηλεόραση Παιδιά κάποια εφαρμογή να στέλνω βίντεο στην τηλεόραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Παιδιά κάποια εφαρμογή να στέλνω βίντεο στην τηλεόραση Παιδιά κάποια εφαρμογή να στέλνω βίντεο στην τηλεόραση Να βλέπεις εννοείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraniaden Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ναι να βλέπω τα βίντεο στην tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ναι να βλέπω τα βίντεο στην tvΔεν υποστηρίζει mhl adapter;Ποιο κινητό έχεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraniaden Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Το Galaxy j7 Το galaxy j7 To galaxy j7 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα