toRReto Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ έχω φακέλους στο κινητό που συγχρονίζονται στο cloud και στους αντίστοιχους φακέλους στο PC. Όταν σβήνεις κάτι σβήνεται από παντού αλλά το cloud έχει recycle bin οπότε το ξαναβρίσκεις. Το user interface μου αρέσει περισσότερο από το Dropboxκι αυτό πως το κάνω? ???? όχι οτι θα με βόλευε βασικά... αλλά με ποιο πρόγραμμα? με το Mega?
giorgolavos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό; ποιο αυτό; Κατεβάζεις το app στο κινητό και την εφαρμογή για Windows στο PC, ανοίγεις την εφαρμογή στο PC και του λες ποιους φακέλους θες να συγχρονίζει Αν εννοείς για το recycle bin, ανοίγεις το mega στον Firefox / chrome / Opera / ότι χρησιμοποιείς, κάνεις login στην σελίδα του mega και διαχειρίζεται και από εκεί ότι θες. Τον κωδικό πρέπει να προσέχεις να μην χάσεις μόνο, γιατί νομίζω ότι στις οδηγίες λέει ότι δεν επαναφέρεται
makfil Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ναι, το Mega έχει το Rubbish που είναι χρήσιμο μερικές φορές. Τι εννοείς "και διαχειρίζεσαι και από εκεί ότι θες". Πρέπει να κατεβάσεις ένα αρχείο πχ doc για να το επεξεργαστείς. Συγχρονισμό κάνει η εφαρμογή; Γιατί στο pc δεν γίνεται.
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Πρόσφατα ανακάλυψα μια εφαρμογή που θεωρώ οτι αξίζει να μοιραστώ μαζί σας. Είναι σχετικά παλιά, αλλά σαν feature επρεπε (κατα τη γνώμη μου) να υφίσταται στο android. Είναι το Shush! Ringer Restorer context : Αρκετές φορές, βάζω αθορυβη λειτουργία (συναντήσεις, σινεμά, παρουσιάσεις, κλπ) και κάποιες φορές το ξεχνώ. Ετσι μπορεί να μην πάρω πρέφα κάποιες κλήσεις/μηνύματα και αυτό εχει σαν αποτελεσμα να μου δημιουργεί άγχος το να βάλω το κινητό στο αθορυβο. Το Shush! μολις ανιχνευσει οτι το κινητό μπαινει σε silence mode πετά παραθυρο και ρωτα ποτε θες να επανέρθει ο ήχος, διαλέγεις χρόνο και εισαι έτοιμος. Π.χ. η παρουσιαση θα κρατήσει 1 ώρα, βαζεις 1 ωρα και ο ήχος στο κινητό επανερχεται. Είναι δωρεάν και ελαφρύ. Οσοι εχουν android 6 πρέπει να κάνουν μια ρυθμιση παραπανω, δειτε τις οδηγίες play store -> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publicobject.shush&hl=en https://www.youtube.com/watch?v=rGq5O77XdaE&feature=youtu.be 1
thomasG4 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Πρόσφατα ανακάλυψα μια εφαρμογή που θεωρώ οτι αξίζει να μοιραστώ μαζί σας. Είναι σχετικά παλιά, αλλά σαν feature επρεπε (κατα τη γνώμη μου) να υφίσταται στο android. Είναι το Shush! Ringer Restorer Well, technically υπάρχει. Λέγεται Do not Disturb. Από τη Lollipop (5.0) και μετά υπάρχει σε όλα τα Android κινητά. 1
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Well, technically υπάρχει. Λέγεται Do not Disturb. Από τη Lollipop (5.0) και μετά υπάρχει σε όλα τα Android κινητά. σωστη η παρατηρηση αλλά το dnd τείνει για περιοδική χρήση (πχ καθε βραδυ 2-7) η διαφορα του shush ειναι τα λιγοτερα κλικς και η ευελιξια. 1
giorgolavos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ναι, το Mega έχει το Rubbish που είναι χρήσιμο μερικές φορές. Τι εννοείς "και διαχειρίζεσαι και από εκεί ότι θες". Πρέπει να κατεβάσεις ένα αρχείο πχ doc για να το επεξεργαστείς. Συγχρονισμό κάνει η εφαρμογή; Γιατί στο pc δεν γίνεται. εννοω οτι μπορεις να διαχειριστεις και απο εκει τι θα σβησεις ή να επαναφερεις κατι που εσβησες. εσυ τι εννοεις οτι στο PC δεν γινεται; ο συγχρονισμος δεν γινεται; κατεβαζειθς τον megasync client και οριζεις ποιοι φακελοι θες να συγχρονιζονται 1
adi32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Για γρήγορη μεταφορά αρχείων από και προς το pc με wifi, έχω το airdroid. Υπάρχει κάποιο καλύτερο?
jim_p Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Εγω χρησιμοποιω το dukto, μονο που θελει να εχεις και την ιδια εφαρμογη στο pc.
thomasG4 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Για γρήγορη μεταφορά αρχείων από και προς το pc με wifi, έχω το airdroid. Υπάρχει κάποιο καλύτερο? Google Drive?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Airmore, web pc suite ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Θα δοκιμάσω επίσης dukto τώρα. Xender τίμιο επίσης.
makfil Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 εννοω οτι μπορεις να διαχειριστεις και απο εκει τι θα σβησεις ή να επαναφερεις κατι που εσβησες. εσυ τι εννοεις οτι στο PC δεν γινεται; ο συγχρονισμος δεν γινεται; κατεβαζειθς τον megasync client και οριζεις ποιοι φακελοι θες να συγχρονιζονται Ευχαριστώ για το tip
toRReto Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Google Drive? πόσο χώρο σου δίνει στο σύννεφο?
adi32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Google Drive? Πως? Δε θελω να τα ανεβασω Απλα να τα περασω το pc
thomasG4 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 πόσο χώρο σου δίνει στο σύννεφο? 15 GB Πως? Δε θελω να τα ανεβασω Απλα να τα περασω το pc Το ανεβάζεις στο google drive, μετά συνδέεσαι με το google account σου και το κατεβάζεις απο το pc σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα