saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Σε υπέρ-ευχαριστώ ! μήπως έχεις το Full apk του ComicRack ? Όχι δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Το free δεν σου κάνει; Εγώ που και που χρησιμοποιώ το comicrack στο κινητό, με έχει βολέψει πάντως στο pc και ελπίζω να λειτουργεί χωρίς προβλήματα με το Wine όοοοταν βάλω Linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Αυτόματη κρυπτογράφηση αρχείων και ανέβασμα σε cloud,ποια εφαρμογή θα μου προτείνατε? Εννοείται μπορώ να το κάνω χειροκίνητα μέσω υπολογιστή,αλλά κάτι σε αυτόματο μήπως υπάρχει? Επίσης το mega.nz συστήνεται ως cloud ή να σπεύσω σε κάποιο άλλο? (ru.mail για παράδειγμα,που έχω ακούσει καλά λόγια για τους ρώσους). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Προσέχετε παρακαλω τι ζητατε και τι ποσταρετε. Δεν επιτρέπεται να ζητάτε εφαρμογές for free οταν δεν ειναι free και φυσικα να δίνετε τρόπους απόκτησης τους for free. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 υπάρχει κάποιος καλός cleaner για 6.0.1 ; βλέπω συνεχώς να αυξάνεται η χρήση μνήμης στην συσκευή και φαντάζομαι θα ειναι αχρηστα αρχεια κλπ κλπ πέρα απο την διαγραφή των δεδομένων κρυφής μνήμης(όπως γράφει η συσκευή)χρειάζεται κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 υπάρχει κάποιος καλός cleaner για 6.0.1 ; βλέπω συνεχώς να αυξάνεται η χρήση μνήμης στην συσκευή και φαντάζομαι θα ειναι αχρηστα αρχεια κλπ κλπ πέρα απο την διαγραφή των δεδομένων κρυφής μνήμης(όπως γράφει η συσκευή)χρειάζεται κάτι άλλο; Σκουπίδια όλα Το μόνο που μπορεί κάτι να κάνει είναι το SD Maid 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Σκουπίδια όλα Το μόνο που μπορεί κάτι να κάνει είναι το SD Maid άρα συνεχίζω να διαγράφω την κρυφή μνήμη ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Για το θεμα με τα εταιρικα email που ελεγα πριν 2 βδομαδες σχεδον. Φαινεται στην εικονα οτι οι λογαριασμοι ειναι στο office 365 και δεν εχουν καποια απο τις γνωστες καταλληξεις της ms. Οποτε τι κανοθμε σε αυτη την περιπτωση? Η εφαρμογη του outlook.com απο το store δεν δουλεψε, οποτε φανταζομαι δεν θα δουλεψει και οποιαδηποτε ομοια της που εχει στοκ ρυθμισεις για το outlook.com. Το περιεργο στην ολη υποθεση ειναι οτι εκανα μια δοκιμη να δω αν τους δεχεται το thunderbird στο pc και βρηκε αμεσως τους σωστους σερβερ που ειναι για τα mail της ms (imap-mail.outlook.com, smtp-mail.outlook.com κλπ), ακομα και τις πορτες! Βεβαια, δεν εχω τους κωδικους τους για να επαληθευσω αν οντως δουλευουν με το tb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Για το θεμα με τα εταιρικα email που ελεγα πριν 2 βδομαδες σχεδον. Φαινεται στην εικονα οτι οι λογαριασμοι ειναι στο office 365 και δεν εχουν καποια απο τις γνωστες καταλληξεις της ms. Οποτε τι κανοθμε σε αυτη την περιπτωση? Η εφαρμογη του outlook.com απο το store δεν δουλεψε, οποτε φανταζομαι δεν θα δουλεψει και οποιαδηποτε ομοια της που εχει στοκ ρυθμισεις για το outlook.com. Το περιεργο στην ολη υποθεση ειναι οτι εκανα μια δοκιμη να δω αν τους δεχεται το thunderbird στο pc και βρηκε αμεσως τους σωστους σερβερ που ειναι για τα mail της ms (imap-mail.outlook.com, smtp-mail.outlook.com κλπ), ακομα και τις πορτες! Βεβαια, δεν εχω τους κωδικους τους για να επαληθευσω αν οντως δουλευουν με το tb. Αν σου δουλεψε στο thunderbird κανε αντιγραφη τους σερβερ στην εφαρμογη του κινητου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Βρηκα γιατι δεν δουλευει. Οι σερβερς που βρισκει το tb και που περναει το προγραμμα γενικα ειναι αυτοι που λεω παραπανω, ενω για το office365 ειναι αυτοι στην εικονα! Και εχει και το imap κλειστο το κερατο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toRReto Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 γεια χαρά σε όλους... παιδιά ήθελα να ρωτήσω σχετικά με cloud storage drive... έχω το dropbox όπου μου δίνει 12GB online αποθηκευτικού χώρου και με μία προωθητική τους παλιά ενέργεια ανέβαινε στα 50GB... τώρα όμως μου ήρθε ενημέρωση οτι σε 60 μέρες λήγει το 50άρικο και θα γίνουν πάλι 12... άρα αφού θα γίνει αυτό και αφού εγώ έχω μέσα γύρω στα 23GB, έχω θέμα... και επειδή δεν ξέρω να κάνω search στο συγκεκριμένο μόνο topic, σχετικά με το αν έχει ήδη αναφερθεί το team εδώ στο θέμα μου (προσπάθησα και μου έβγαλε οτι δεν βρήκε τίποτα), αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι το εξής... με ποια εφαρμογή να αντικαταστήσω το dropbox που να έχει όμως γρήγορο upload όπως το dropbox, τον μέγιστο δυνατό online αποθηκευτικό χώρο, και σωστό στήσιμο εφαρμογής... αυτά, ευχαριστώ πολύ σε όποιον μπει στον κόπο!Σε μία αναζήτηση που έκανα βρήκα το MEGA αλλά λόγω έλλειψης της πείρας πολλών από 'δω μέσα, σκέφτηκα να μην προχωρήσω σε οτιδήποτε αν δεν συμβουλευτώ πρώτα εσάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 γεια χαρά σε όλους... παιδιά ήθελα να ρωτήσω σχετικά με cloud storage drive... έχω το dropbox όπου μου δίνει 12GB online αποθηκευτικού χώρου και με μία προωθητική τους παλιά ενέργεια ανέβαινε στα 50GB... τώρα όμως μου ήρθε ενημέρωση οτι σε 60 μέρες λήγει το 50άρικο και θα γίνουν πάλι 12... άρα αφού θα γίνει αυτό και αφού εγώ έχω μέσα γύρω στα 23GB, έχω θέμα... και επειδή δεν ξέρω να κάνω search στο συγκεκριμένο μόνο topic, σχετικά με το αν έχει ήδη αναφερθεί το team εδώ στο θέμα μου (προσπάθησα και μου έβγαλε οτι δεν βρήκε τίποτα), αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι το εξής... με ποια εφαρμογή να αντικαταστήσω το dropbox που να έχει όμως γρήγορο upload όπως το dropbox, τον μέγιστο δυνατό online αποθηκευτικό χώρο, και σωστό στήσιμο εφαρμογής... αυτά, ευχαριστώ πολύ σε όποιον μπει στον κόπο!Σε μία αναζήτηση που έκανα βρήκα το MEGA αλλά λόγω έλλειψης της πείρας πολλών από 'δω μέσα, σκέφτηκα να μην προχωρήσω σε οτιδήποτε αν δεν συμβουλευτώ πρώτα εσάς. Χρησιμοποιώ από το 2013 και τα 50GB του Mega στο pc (δεν το χρειάζομαι στο κινητό), σαν εναλλακτικό cloud. Δεν είχα πρόβλημα μέχρι σήμερα και το upload είναι ικανοποιητικό (με vdsl) αλλά δεν έχω εμπειρία με το κινητό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toRReto Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Χρησιμοποιώ από το 2013 και τα 50GB του Mega στο pc (δεν το χρειάζομαι στο κινητό), σαν εναλλακτικό cloud. Δεν είχα πρόβλημα μέχρι σήμερα και το upload είναι ικανοποιητικό (με vdsl) αλλά δεν έχω εμπειρία με το κινητό. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε macfil!!Ωστόσο, θα με ενδιέφερε να δουλεύει όπως το dropbox σε αυτή τη συγκεκριμένη λειτουργία που ανέφερες... να ανεβαίνουν δηλαδή αρχεία από κινητό, να αποθηκεύονται στο cloud, να ενημερώνει τον αντίστοιχο φάκελο σε pc, να επιλέγω από αυτά που σβήνω στο pc αν θα τα κρατάει στο cloud ή αυτά που θα σβήνω στο cloud αν θα τα κρατάει στο pc και να μου κάνει και μασάζ στα πόδια... :-D ...πλακίτσα... το ξέρω οτι ζητάω πολλά αλλά δεν χάνω τίποτα να το ψάξω. Επίσης να συμπληρώσω πως εγώ έχω 12Mbps με το ζόρι στον κόμβο που υπάγεται το σπίτι και vdsl δεν έχει έρθει στην περιοχή μου βάση του εργαλείου της hol/vodafon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Όχι, δεν λειτουργεί σαν το dropbox που έχει τα αρχεία σε κάποιο δίσκο του pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ έχω φακέλους στο κινητό που συγχρονίζονται στο cloud και στους αντίστοιχους φακέλους στο PC. Όταν σβήνεις κάτι σβήνεται από παντού αλλά το cloud έχει recycle bin οπότε το ξαναβρίσκεις. Το user interface μου αρέσει περισσότερο από το Dropbox 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα