molot12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι με πληρωμή το Cerberus; Είναι όντως με πληρωμή ...μπορεί να λέει free αλλά μετά απο κάποιο διάστημα ζητάει χρήματα, το είχα δοκιμάσει. Μάλλον όλα αυτά τα προγράμματα που κυκλοφορούν για διαγραφή αρχείων και εφαρμογών σε κινητό μετά απο απώλεια - κλοπή είναι άχρηστα. Αυτός που θα το κλέψει θα βγάλει την μπαταρία και θα πετάξει την sim, πως θα στείλεις τις απομακρυσμένες εντολές διαγραφής; Μηπως τελικά είναι καλύτερο ενα προγραμματακι free που να προσφέρει έξτρα ασφάλεια με κρυπτογράφηση αρχείων και πρόσβαση σε εφαρμογές ; Υπάρχει κατι τέτοιο;
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Είναι όντως με πληρωμή ...μπορεί να λέει free αλλά μετά απο κάποιο διάστημα ζητάει χρήματα, το είχα δοκιμάσει. Μάλλον όλα αυτά τα προγράμματα που κυκλοφορούν για διαγραφή αρχείων και εφαρμογών σε κινητό μετά απο απώλεια - κλοπή είναι άχρηστα. Αυτός που θα το κλέψει θα βγάλει την μπαταρία και θα πετάξει την sim, πως θα στείλεις τις απομακρυσμένες εντολές διαγραφής; Μολις βγαλει τη Sim και βαλει νεα, σου ερχεται μηνυμα (σε προκαθορισμενο αριθμο) ο αριθμος του τηλεφωνου και μεσω sms στελνεις τις εντολες 5
censOred Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 To Phonograph που προτεινετε ειναι καλυτερο απο το n7 ?Βασικο στοιχειο που με ενδιαφερει να παιζει flac
Grim Ripper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Παίζει flac το phonograph, τεσταρισμένο.
Kostas93 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ψαχνω καμια καλη εφαρμογη να κραταει ποια επεισόδια απο σειρές έχω δει και να λεει ποτε βγαινουν τα επομενα
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ψαχνω καμια καλη εφαρμογη να κραταει ποια επεισόδια απο σειρές έχω δει και να λεει ποτε βγαινουν τα επομενα Mε καλυπτει πληρως https://play.google.com/store/apps/details?id=com.battlelancer.seriesguide&hl=en 3
SteliosTh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 ψαχνω καμια καλη εφαρμογη να κραταει ποια επεισόδια απο σειρές έχω δει και να λεει ποτε βγαινουν τα επομενα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tozelabs.tvshowtime&hl=el Εγώ λειτουργώ αυτή και στο pc και είμαι ευχαριστημένος. 2
papars Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δοκιμάστε και το trakt.tv συγχρονίζει και εφαρμογές όπως το Kodi (π.χ. exodus) 1
venuets Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα στα ατομα του Φορουμ. εαν ειναι ευκολο και μπορειται πειτε μου ενα προγραμμα για Android που να κλειδωνει τις σελιδες πορνο. δεν θα ηθελα το παιδι μου να καθεται να βλεπει κατι τετοιο απο τα 8 του. εαν καποιος γνωριζει ας μου συστηση καποιο. ευχαριστω εκ τον προτερων 1
saruman123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα στα ατομα του Φορουμ. εαν ειναι ευκολο και μπορειται πειτε μου ενα προγραμμα για Android που να κλειδωνει τις σελιδες πορνο. δεν θα ηθελα το παιδι μου να καθεται να βλεπει κατι τετοιο απο τα 8 του. εαν καποιος γνωριζει ας μου συστηση καποιο. ευχαριστω εκ τον προτερωνΑυτο εδω Safe Browser Parental Control 3
venuets Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 με αλλο browser μπορει να δει κανονικα οτιδιποτε. !!!
mynam3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει κάποιο app το οποίο να παίζει youtube στο background χωρίς να κολλάει? Δοκίμασα κάποιο τρικ με τον mozilla αλλά κολλάει. 1
Philippe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα, υπάρχει app για ipsec vpn εκτός από το native?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το πιό γνώριμο είναι το strongswan αλλά υπάρχουν και άλλα: -- https://play.google.com/store/apps/details?id=org.strongswan.android&hl=en -- https://play.google.com/store/apps/details?id=de.ncp.vpn.basic Δεν είχα πάντος προβλήματα με native vpn client σε διάφορες συσκευές και εκδόσεις android.
Philippe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ!! Κι εγώ χρόνια τώρα το native client χρησιμοποιώ. Μόνο που εδώ και κανένα μήνα δεν μπορώ να συνδεθώ στο router (fritz) και θελω να δοκιμάσω άλλο client έτσι για να αποκλείσω όλα τα σενάρια. Μάλλον κάτι έχει μπλοκάρει η Cosmote γιατί συνδέομαι μια χαρά από wifi ενώ από mobile internet "βλέπουν" το ένα το άλλο αλλά δεν έχω κίνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα