saruman123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 δεν αναφέρομαι στη ραμ,αλλα στον καθαρισμό άχρηστων αρχείων, 5 βασικα πράγματα τα γνωρίζω στο android.Κοιτα παλια ειχα το SD Maid πολυ καλο αλλα θελει προσοχη
molot12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Κοιτα παλια ειχα το SD Maid πολυ καλο αλλα θελει προσοχη Aπο ποια άποψη ; Γιατι το έχω και εγω (Free version) και κάνει δουλειά
saruman123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεν ξέρεις μπορεί να διαγράψει σημαντικά αρχεία, την έχω πατήσει παλιότερα
molot12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Είναι πολύ καλό το wifi analyzer, το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό Oντως πολύ χρήσιμο ! Ξεκίνησε πρώτα ως δωρεάν εφαρμογή για Windows με την ονομασία InSSIDer ! Ειναι free και διαθέσιμο και για PC. 2
Green Dragon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Γειά σας παιδιά! Έχω ένα θέμα με την εγκατάσταση εφαρμογών στην android συσκευή μου! Όλες πάνε και εγκαθίστανται στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Παρόλο που στις ρυθμίσεις έχω ορίσει σαν προεπιλεγμένη θέση την κάρτα SD. Επίσης, όταν πάω ρυθμίσεις--->εφαρμογές, σε καμμία εφαρμογή δεν βγάζει δυνατότητα "μετακίνηση στην SD". Η συσκευή ειναι Mate 8 και το λειτουργικό Nougat. Κάνω κάτι λάθος;;;
adi32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Γειά σας παιδιά! Έχω ένα θέμα με την εγκατάσταση εφαρμογών στην android συσκευή μου! Όλες πάνε και εγκαθίστανται στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Παρόλο που στις ρυθμίσεις έχω ορίσει σαν προεπιλεγμένη θέση την κάρτα SD. Επίσης, όταν πάω ρυθμίσεις--->εφαρμογές, σε καμμία εφαρμογή δεν βγάζει δυνατότητα "μετακίνηση στην SD". Η συσκευή ειναι Mate 8 και το λειτουργικό Nougat. Κάνω κάτι λάθος;;; Μηπως πρεπει να κανεις ενοποιηση χωρου οπως στο android 6?
slk200gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει κάποιο προγραμμα παιδεία που να μπορείς να κατεβάζεις σελίδες που σε ενδιαφέρουν απο το Ίντερνετ και να τις αρχείο θέτεις ώστε να τις βρίσκεις εύκολα σαν βιβλιοθήκη ?
jim_p Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Η opera mini εχει τη δυνατοτητα να αποθηκευει σελιδες για offline χρηση, αλλα δεν ξερω ποσο θα σε βολεψει...
slk200gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ναι δεν ειναι πολυ βολικό ,,έλεγα να μπορώ να τα κάνω σαν τεύχη Ανα κατηγορεία
jim_p Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδια, το lastpass εινια τελικα τζαμπα* ή οχι? Χτες, μετα απο 1+ μηνα χρησης στο κινητο, μου ηρθε ειδοποιηση πως η δοκιμαστικη περιοδος θα ληξει σε 3 μερες. * http://www.insomnia.gr/_/articles/διάφορα/ασφάλεια/το-lastpass-κάνει-δωρεάν-την-πρόσβαση-στους-κωδ-r12919
patrickdrd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 ναι, κι εγω το εγκατεστησα να το δοκιμασω και μου ειπε οτι ειμαι με δοκιμαστικη για 30 ημερες, ειναι free καποια features, οχι ολα, οχι κι ετσι αλλα για πολλοστη φορα δεν μου αρεσε και το ξηλωσα, τι αηδιες ειναι αυτες copy το password στο clipboard και paste; ουστ ρε, δεν ξαναχει αλλη δοκιμη, καλυφθηκα, αηδια 1
molot12 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εκτος της Google (android/device manager) κανα καλό free apk για εντοπισμό κινητού έχετε να προτείνετε ; Με δυνατότητα διαγραφής αρχείων απο απόσταση σε περίπτωση κλοπής μέσω web ή με sms-text απο άλλο κινητό;
Grim Ripper Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι με πληρωμή το Cerberus; Πολύ καλό πάντως γι' αυτά που κάνει απ' όσο έχω διαβάσει. Edit: Hmm κάνω λάθος μάλλον. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcerberus&pcampaignid=APPU_1_WWpqWI3eA8euswHnqZ64BQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα