saruman123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδή;Τι δηλαδή ?Δεν χρειάζεται πολύ απλό. 1
BELL Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Υπαρχει ρυθμιση στο google drive ή καποια εφαρμογη που να κανει schedule το upload στο cloud της google? Να ανεβαζει πχ τα αρχεια μετα τις 01:00 am edit το titanum backup μπορει να κανει backup εναν μοναδικο φακελο? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2016 από BELL
patrickdrd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 ναι, πατας πανω στην εφαρμογη που θελεις και μετα επιλεγεις "backup"
BELL Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 ναι, πατας πανω στην εφαρμογη που θελεις και μετα επιλεγεις "backup" Ισως να μην εγινα εγω κατανοητος, δεν θελω να κανω backup εφαρμογη. Θελω συγκεκριμενο φακελο με αρχεια να κανει συνεχως backup. Αυτος θα βρισκεται στην SD
patrickdrd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 εφαρμογες κανει backup το titanium, φακελο με αρχεια τον κανεις μονος σου copy με es file explorer/solid explorer κλπ
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 patrick αυτο που θελει να κανει ειναι schedule synchronization φακελο απο το κινητο με το google drive, Δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ttxapps.drivesync&hl=en 1
BELL Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 patrick αυτο που θελει να κανει ειναι schedule synchronization φακελο απο το κινητο με το google drive, Δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ttxapps.drivesync&hl=en Tnx νομίζω θα γίνει δουλειά γτ επιτρέπει συγχρονισμό ανά κάποιες ώρες
BELL Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Βρηκα μια εφαρμογη που εψαχνα καιρο και μπορει να κανει sync απο το τοπικο ftp σε τοπικο δισκο. Το μονο προβλημα ειναι οτι λειτουργει για pc. Γνωριζετε αντιστοιχη για android ωστε να κανω sync απο τοπικο ftp σε συσκευη android? Y.Γ. εχει για android αλλα ειναι server και οχι explorer
kokinosx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδια, δν ξερω αν ειμαι στο σωστο section του φορουμ ! Ειμαι νεος στο ανδροιδ και θα ηθελα να μου προτεινετε κάποις απαραιτητες εφαρμογες για να ξεκινισει ομαλα η λειτουργια της συσκευης μου ! Επίσης προερχομενος απο iOS θα ηθελα καποις αντιστοιχες εφαρμογες για το find my iphone και το pasbook
BELL Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Έχω το xiaomi note 3 pro και προσπαθώ να ενεργοποιησω μία εφαρμογή να τρέχει στο lock screen. Έχει ιδέα κανείς πως γίνεται; Ή εφαρμογή στην προκειμένη περίπτωση είναι ή calender notify. Υ.Γ. είναι σίγουρα δυσκολία της ρομ(stable 8.0) και όχι της εφαρμογής γι αυτό ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει από xiaomi:)
saruman123 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Έχω το xiaomi note 3 pro και προσπαθώ να ενεργοποιησω μία εφαρμογή να τρέχει στο lock screen. Έχει ιδέα κανείς πως γίνεται; Ή εφαρμογή στην προκειμένη περίπτωση είναι ή calender notify. Υ.Γ. είναι σίγουρα δυσκολία της ρομ(stable 8.0) και όχι της εφαρμογής γι αυτό ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει από xiaomi:) Και γιατι δεν ρωτας στην κοινοτητα τις Xiaomi αυτη θα ξερουν καλυτερα 1
BELL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Την έκανα την ερώτηση αλλά τπτ καμιά απάντηση, θα δοκιμασω να την κάνω και σε άλλο νήμα
skiabox Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά υπάρχει browser για android που να παίζει 720 mp4 και να μην κάνει μόνος του downgrade την ανάλυση; Μέχρι στιγμής δοκίμασα chrome, firefox, opera και ρίχνουν την ποιότητα του video ενώ δεν υπάρχει καν η ροδελίτσα με την οποία επιλέγεις ανάλυση την οποία βλέπω στο laptop. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα