FFighter Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 παιζει καμια διευθυνση να αγορασω το tapatalk full edition ....?
dermitzos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Θέλω να βάλω αυτό, αλλά αν υπερβώ την χρήση των 60 mb χρεώνομαι 1 και κάτι ευρώ κάθε mb. Υπάρχει προγραμματάκι που να ελέγχει πόσα mb χρησιμοποιώ με wap ή ακόμα καλύτερα να με ειδοποιεί αν ξεπεράσω τα 60 mb;
morgoth_gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 @dermitzos 3g watchdog και θα κάνεις αυτό που θές είναι ότι καλύτερο βρήκα εγώ τουλάχιστον για τον σκοπό που περιγράφεις.
dermitzos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει και την ειδοποίηση! Ευχαριστώ πολύ!
akpe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 παιζει καμια διευθυνση να αγορασω το tapatalk full edition ....? Προς το παρόν μόνο από slideme.org Αν και απο χτές εμένα μου βγάζει και paid apps στο market... (σε rooted 2.2 με leedroid)
salida Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προτείνω να μαζέψουμε σε ένα νέο thread μόνο τις εφαρμογές με το QR τους σε κατηγορίες, για να είναι εύκολη η εύρεση. Με υπόμνημα για αυτές που θέλουν root. Διατίθεμαι να βοηθήσω αν μαζευτούμε κανα δυό να το κάνουμε.
weakwire1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Νέα έκδοση για το application Zougla. Σημαντικές αλλαγές είναι : Νέο interface με landscape view και άλλες μικρές βελτιώσεις. Πολύ πιο γρήγορο interface και scrolling, γενικότερες βελτιώσεις..
nikos21aek Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Στις εφημερίδες κάνεις ζουμ να διαβάσεις κάτι και όπως πηγαίνεις δεξιά αριστερά με το χέρι για να διαβάσεις σε αλλάζει εφημερίδα.Αυτό είναι λίγο σπαστικό.
weakwire1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Στις εφημερίδες κάνεις ζουμ να διαβάσεις κάτι και όπως πηγαίνεις δεξιά αριστερά με το χέρι για να διαβάσεις σε αλλάζει εφημερίδα.Αυτό είναι λίγο σπαστικό. Γι'αυτό υπάρχει και η επιλογή να απενεργοποιήσεις τo sweep στα πρωτοσέλιδα.Το γρήγορο drag το παίρνει σαν αλλαγή σελίδας.Αν απενεργοποιήσεις την επιλογή δε γίνεται τίποτα
nikos21aek Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Γι'αυτό υπάρχει και η επιλογή να απενεργοποιήσεις τo sweep στα πρωτοσέλιδα.Το γρήγορο drag το παίρνει σαν αλλαγή σελίδας.Αν απενεργοποιήσεις την επιλογή δε γίνεται τίποτα OK ευχαριστώ.
Axelfc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Νέα έκδοση για το application Zougla. Σημαντικές αλλαγές είναι : Νέο interface με landscape view και άλλες μικρές βελτιώσεις. Πολύ πιο γρήγορο interface και scrolling, γενικότερες βελτιώσεις.. Ωραία εφαρμογή φίλε μου. Τα συγχαρητήρια μου.
Bourdoulas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά παλιότερα υπήρχε μια εφαρμογή πού σου έδειχνε το πρόγραμμα της tv. Πλέον δεν το βρίσκω. Τι έγινε κ εξαφανίστηκε; Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
weakwire1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 TVme λέγεται αυτή που υπάρχει τώρα.Θα σου πρότεινα όταν ψάχνεις ελληνικές εφαρμογές ψάξε με τη λέξη greek. Όλο και κάπου εκεί θα είναι..
Jastonas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά, υπάρχει camera application που να υποστηρίζει HDR; Προσπάθησα με vignette + camera 360 αλλά δεν βρήκα κάτι...
Nightstrike Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά, υπάρχει camera application που να υποστηρίζει HDR;Προσπάθησα με vignette + camera 360 αλλά δεν βρήκα κάτι... η camera 360 βγάζει. πρέπει να πας στα effects
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα