dermitzos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιο πρόγραμμα προτείνετε ώστε να σημειώνω το ημερήσιο πρόγραμμά μου; (σχολείο, φροντιστήριο, δουλειές κλπ.) Το ημερολόγιο του κινητού δεν με βόλεψε...
damastes Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιο πρόγραμμα προτείνετε ώστε να σημειώνω το ημερήσιο πρόγραμμά μου; (σχολείο, φροντιστήριο, δουλειές κλπ.)Το ημερολόγιο του κινητού δεν με βόλεψε... γιατί δεν σε βόλεψε αν επιτρέπεται. Το ποιο εύκολο θα ήταν απo το pc να μπαίνεις στο google calendar στο tab εβδομάδα, πανεύκολα και γρήγορα να γράφεις το πρόγραμμα σου και να αφήνεις τα υπόλοιπα στο sync. Αν εμφανιστούν κάποια extra μπορείς να τα προσθέσεις εύκολα απο το κινητό.
AnatoliGR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ έβαλα iGo. Κανένα πρόβλημα και όταν είσαι πεζός και με το αμάξι, θέλει βέβαια λίγη ώρα να βρει δορυφόρο (3-4') αλλά είναι λογικό. Στην πλοήγηση είναι τέλειο πάντως. φιλε μου αυτο το iGo το κατεβαζεις κ τελος?η θελει wi-fi k 3g?ειναι trial?εμενα το navigon μια χαρα μου φανηκε αλλα σε λιγες μερες λιγει
dermitzos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί δεν σε βόλεψε αν επιτρέπεται. Το ποιο εύκολο θα ήταν απo το pc να μπαίνεις στο google calendar στο tab εβδομάδα, πανεύκολα και γρήγορα να γράφεις το πρόγραμμα σου και να αφήνεις τα υπόλοιπα στο sync.Αν εμφανιστούν κάποια extra μπορείς να τα προσθέσεις εύκολα απο το κινητό. Γιατί θέλω να μορφοποιώ εγώ το πρόγραμμα από το κινητό, και μου φαίνεται δύσχρηστο έτσι (ίσως να μου "φαίνεται"). Θα το δοκιμάσω και βλέποντας.
gtok34 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί δεν σε βόλεψε αν επιτρέπεται. Το ποιο εύκολο θα ήταν απo το pc να μπαίνεις στο google calendar στο tab εβδομάδα, πανεύκολα και γρήγορα να γράφεις το πρόγραμμα σου και να αφήνεις τα υπόλοιπα στο sync.Αν εμφανιστούν κάποια extra μπορείς να τα προσθέσεις εύκολα απο το κινητό. Σχετικά επειδή αναφέρεται το θέμα του συχρονισμού. Οταν έβαλα πρωτη φορα και εγκατέστησα το κινητό μου μου ζήτησε να περάσω τον google λογαριασμό μου. Ολα ωραία πέρασαν αυτόματα και οι google επαφές μου κανονικά και μάλιστα επειδή με βόλευε τις σύνδεσα μία μια με τις επαφές του κινητού και άλλες και με τις επαφές στο facebook. Εκανα hard reset όμως τελευταία και δεν μου το ξανάκανε αυτόματα όταν παω στις επαφές και παταω προβολή βλέπω τις επαφές google 0 καθώς και του facebook. Kατα τον συχρονισμό συχρονίζεται ο λογαριασμός και λαμβάνω πχ τα gmail μου. αλλά δεν μπήκαν οι επαφές που τις χρειάζομαι. Τι να κάνω υπάρχει καποια επιλογή μήπως να τσεκάρω ώστε να τα πάρει???
leonidas_fs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια χαρα παιδια! Μολις παρέλαβα το πρώτο android κινητο μου ( Htc wildfire) !! Παιδια sorry που ρωταω και πρηζω κιολας αλλα πραγματικα δεν ξέρω τπτ!! Το android market το εχει μεσα στο κιν μου?? κανα παιχνιδακι που θα βρω? RSS του insomnia πως θα βαλω? Αν καποιος εχει όρεξη ας απαντησει και μην με στειλει σε αλλες σελιδες! Ευχαριστω παρα πολυ!
AnatoliGR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια χαρα παιδια! Μολις παρέλαβα το πρώτο android κινητο μου ( Htc wildfire) !! Παιδια sorry που ρωταω και πρηζω κιολας αλλα πραγματικα δεν ξέρω τπτ!! Το android market το εχει μεσα στο κιν μου?? κανα παιχνιδακι που θα βρω? RSS του insomnia πως θα βαλω? Αν καποιος εχει όρεξη ας απαντησει και μην με στειλει σε αλλες σελιδες! Ευχαριστω παρα πολυ! κατσε 2-3 ωρες,ψαξου λιγο κ θα παρεις μια ιδεα.κ μιλαμε μετα.το market τοχει μεσα menu/ολες εφαρμογες
salida Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια χαρα παιδια! Μολις παρέλαβα το πρώτο android κινητο μου ( Htc wildfire) !! Παιδια sorry που ρωταω και πρηζω κιολας αλλα πραγματικα δεν ξέρω τπτ!! Το android market το εχει μεσα στο κιν μου?? κανα παιχνιδακι που θα βρω? RSS του insomnia πως θα βαλω? Αν καποιος εχει όρεξη ας απαντησει και μην με στειλει σε αλλες σελιδες! Ευχαριστω παρα πολυ! Σύνδεσε το κινητό σου σε κάποιο wi-fi, άνοιξε το Market έχει σχεδόν τα πάντα μέσα για τους αρχάριους...
leonidas_fs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Σύνδεσε το κινητό σου σε κάποιο wi-fi, άνοιξε το Market έχει σχεδόν τα πάντα μέσα για τους αρχάριους... παω να συνδεθω στο market αλλα μου ζητάει λογιαριασμό google ( gmail ) . Ειναι υποχρεωτικο να εχω για να συνδεθω στο market?
salida Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Yes...είναι απαραίτητο για να μπορείς να συγχρονίζεις τις επαφές σου, τα mail σου αλλά και το ημερολόγιο σου τόσο με το κινητό όσο και με τον υπολογιστή σου. Αν δεν έχεις gmail account δημιούργησε ένα ...
leonidas_fs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Yes...είναι απαραίτητο για να μπορείς να συγχρονίζεις τις επαφές σου, τα mail σου αλλά και το ημερολόγιο σου τόσο με το κινητό όσο και με τον υπολογιστή σου. Αν δεν έχεις gmail account δημιούργησε ένα ... Ελεος αυτο με το gmail...εχω βάλει να λαμβάνει τα mail απο το outlook αυτο θα αλλάξει τωρα??
salida Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ΜΙλάς για τον σταθερό σου υπολογιστή για το outlook?
leonidas_fs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 εχω βάλει το mail του outlook στο wildfire. Δεν θα εχει επιπλοκες ε? Οταν λές οτι πρεπει οπωςδηποτε να τα συγχρονίσω?? Δλδ αν δεν το κανω δεν γίνετε?
damastes Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 δεν θα επhρεάσει το hotmail, το gmail account
Nightstrike Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω βρει 3 γαμάτα apps! Grooveshark streamareis μουσική από το net, και λειτουργεί και σαν radio με βάση τα αγαπημένα σου. Γενικά μπορείς να ψάξεις και να βρεις τα πάντα από ολόκληρους δίσκους έως και Playlists που έχουν φτιάξει οι χρήστες. Είναι συνδρομητικό, αλλά υπάρχει και σπασμένο εάν το ψάξετε... 2ο app! QuickDesk Έχετε μια πληθώρα από widgets για να ανοίγουν και κλείνουν τα wifi/bluetooth/gps... θέλετε να έχετε τα controls του media player εύκαιρα αλλά όχι όλην την ώρα πάνω στην homescreen? Αυτό το app με χρήση διπλού χτυπήματος του home σας πάει σε μια διάφανη οθόνη όπου μπορείτε να βάλετε πάνω ότι widgets, shortcuts ή applications θέλετε. Αυτό είναι free. 3o app! Weather & Toggle Widget Αυτό το app είναι μια σειρά από widgets τα οποία είτε σας δείχνουν τον καιρό είτε την ώρα είτε ανοιγοκλείνεται διάφορα πράγματα. Το ωραίο του όμως είναι ότι έχει άπειρα skins για να το κάνετε να σας ταιριάξει! Κοστίζει 1.99 αλλά νομίζω όλα τα skins (που τα κατεβάζετε ξεχωριστά από το market) είναι δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα