sargio01 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Για το κλείδωμα της οθόνης κάνε αναζήτηση στο playstore με τους όρους "lock screen". Για την βελτιστοποίηση κοίταξε στα widget μήπως έχεις κάποιο. Huawei έχεις; 1
crom251 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ναι huawei. Την βρηκα την βελτιστοποιηση στα widget. Thanks! Το κλειδωμα οθονης δεν το ειχε στα widget και κατεβασα μια αλλη εφαρμογη.
AntiCambeR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Εκανα αναβαθμιση λογισμικου και σβηστηκαν 2 εφαρμογες που με βολευαν πολυ (οι οποιες ηταν προεγκατεστημενες οταν πηρα το κινητο) Με την 1η με το πατημα του εικονιδιου εκλεινε η οθονη, χωρις να χρειαζεται δηλαδη να πατησω το κουμπακι. Η 2η καθαριζε την μνημη του κινητου, εκλεινε εφαρμογες που ηταν ανοιχτες κλπ. Βασικα την εφαρμογη την εχω ακομα (διαχειριση συσκευης λεγεται), απλα χαθηκε μια συντομευση μαλλον (ειχε ονομα βελτιστοποιηση αν θυμαμαι καλα) που με ενα κλικ, χωρις να ανοιξει νεο παραθυρο εκλεινε τις ανοιχτες εφαρμογες. Για προτεινετε κατι παρομοιο να τα εγκαταστησω.... Για την οθόνη έχω το Screen off and lock. 2
darkelf98 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ένας φίλος χρησιμοποιεί για ταινίες την εφαρμογή online filmer. Τι άποψη έχετε για την ποιότητα αλλά και την ασφάλεια (αφού δεν υπάρχει στο store) αυτής της εφαρμογής ? Έχετε να προτείνετε εναλλακτικές ?
giorgolavos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ένας φίλος χρησιμοποιεί για ταινίες την εφαρμογή online filmer. Τι άποψη έχετε για την ποιότητα αλλά και την ασφάλεια (αφού δεν υπάρχει στο store) αυτής της εφαρμογής ? Έχετε να προτείνετε εναλλακτικές ? Kodi. Υπάρχει στο store, έχει τα πάντα και έχει και ελληνικούς υπότιτλους με τις σωστές ρυθμίσεις. Κάπου είχα βρει και έναν οδηγό με το ποια addon να κάνεις install 2
ekkli Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ένας φίλος χρησιμοποιεί για ταινίες την εφαρμογή online filmer. Τι άποψη έχετε για την ποιότητα αλλά και την ασφάλεια (αφού δεν υπάρχει στο store) αυτής της εφαρμογής ? Έχετε να προτείνετε εναλλακτικές ? Kodi. Υπάρχει στο store, έχει τα πάντα και έχει και ελληνικούς υπότιτλους με τις σωστές ρυθμίσεις. Κάπου είχα βρει και έναν οδηγό με το ποια addon να κάνεις install σε αυτό το θέμα θα τα βρείτε όλα
mike299 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κάποιο app που όταν βλέπεις YouTube video, να μπορείς να αυξήσεις το play speed όπως σε desktop?
Liverpool89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Καλημέρα . Μετα απο αναβαθμιση σε android 6 huawei p8lite, δεν μου εμφανιζει η εφαρμογή whats up τα μυνηματα οταν πχ ειμαι στο φεισμπουκ. Παλια πετουσε παραθυρο και απαντουσα κατευθειαν. Εχω πάει στις ρυθμισεις εκει ειναι ολα οπως πρέπει, να εμφανιζει το μυνημα οταν η οθονη ειναι ενεργοποιημένη.
sargio01 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Καλημέρα . Μετα απο αναβαθμιση σε android 6 huawei p8lite, δεν μου εμφανιζει η εφαρμογή whats up τα μυνηματα οταν πχ ειμαι στο φεισμπουκ. Παλια πετουσε παραθυρο και απαντουσα κατευθειαν. Εχω πάει στις ρυθμισεις εκει ειναι ολα οπως πρέπει, να εμφανιζει το μυνημα οταν η οθονη ειναι ενεργοποιημένη. Έλεγξε τις ρυθμίσεις στο κέντρο ειδοποιήσεων. (ρυθμίσεις-->πίνακας ειδοποιήσεων και μπάρα κατάστασης-->κέντρο ειδοποιήσεων) 1
Liverpool89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Πρεπει να το φτιαξα ετσι. Σε ευχαριστώ.
jim_p Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Καποιος που να χρησιμοποιει opera mini BETA? Μετα την προσφατη ενημερωση, ολα τα embedded video τα ανοιγει με τον built in player της opera mini αντι με τον vlc που εχω ορισει εγω. Αλλαζει απο καπου?
KonTs Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα,εφαρμογη για διαφημίσεις εφαρμογών. έχω rooted xiaomi 1
EditorR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753
adi32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Υπαρχει καποιο widget που να μπορω να το βαλω στην οθονη και να μου δειχνει πχ τις συνδρομες μου απο το Insomnia και απο αλλα forum ή και πληροφοριες απο το facebook ειδησεις rss κλπ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα