Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και απο εμενα..βρέθηκε στα χέρια μου ενα s3 και είπα να προσπαθήσω να το αναστησω..έτσι έβαλα custom rom και πλέον παει εμφανέστατα πολύ καλυτερα το κινητό..θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις.η μια είναι οφ τοπική.γνωρίζετε κάποια εφαρμογή που να σβήνει μονη της τα ανοιχτα πρόγραμματα χωρίς να πρεπει να πατάω το μεσαίο κουμπί γιατί είναι ψιλοχαλασμενο?ή αλλιως κάποιο πρόγραμμα να αλλάξω το αριστερό κουμπί με το κεντρικό.και η αλλη ερώτηση είναι οτι η μπαταρία πέφτει σχετικα γρήγορα...έχω δοκιμασει δυο μπαταρίες μέχρι στιγμής.η μια καινούργια σχετικα αλλά με λάθος φορτίσεις στην αρχή και η αλλη απο ενα φιλαράκια μου που ουτε αυτός δεν θυμάται αν ηταν καλη.και οι δυο πέφτουν πολύ γρήγορα..πρεπει να αγοράσω καινούργια??φοβάμαι μην την πάρω τσαμπα.μήπως να σβήσω τίποτα??η android 6.1 που περασα δεν έχει τα περιττά προγραμματα.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στις επιλογές προγραμματιστη θα βρεις αυτό που θέλεις. Μπορείς να βάλεις κ όριο πόσες εφαρμογές θα κρατάει ανοιχτές.

Δημοσ.

Vlc 2 για android με υποστηριξη network shares! Θα το δοκιμασω αργοτερα στο δικο μου δικτυο που εχει windows (samba) shares και εναν dlna σερβερ να δω τι ψαρια πιανει. Προς το παρον, απλα τα βλεπει και τα δυο.

http://www.ghacks.net/2016/06/21/vlc-2-0-android/

Εψαχνα καιρο εναν player που να τα παιζει απο dlna. Ο bsplayer παιζει κανονικα απο windows shares, αλλα οχι απο dlna. Τα airwire και bubbleupnp (το τζαμπα) ειναι απλα dlna browsers, δηλαδη βρισκουν τον σερβερ και το περιεχομενο του, αλλα οταν ερχεται η ωρα να το παιξουν, το στελνουν στον media player που εχει το συστημα.

Btw, το συγκεκριμενο feature υπαρχει στην metro εκδοση του vlc (αυτη που ειναι για κανονικα windows 8.1+, οχι για windows phone) απο περυσι. Απλα ισως να μην εχει τις ιδιες δυνατοτητες, πχ συνδεση σε ftp. Δυστυχως, δεν εχω πλεον συστημα με windows 8.1+ για να το τσεκαρω.

Δημοσ.

Μπορείς να γίνεις λιγάκι πιο αναλυτικός σε τι χρησιμεύουν όλες αυτές οι λειτουργίες του player π αναφέρεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι ο vlc πλεον βλεπει κοινοχρηστους φακελους απο windows (samba), λινουξ (nfs), ftp κλπ χωρις να βασιζεται σε καποιον file manager για να ανοιξει το περιεχομενο τους.

Το dlna, πολυ χοντρικα, σημαινει εχω τα βιντεο μου (και τις εικονες και τη μουσικη μου) σε εναν dlna σερβερ και, στο ιδιο τοπικο δικτυο, εχω συσκευες που μπορουν να συνδεθουν σε αυτον και να τα παιξουν δικτιακα, αρα αυτοματα αποφευγω την μεταφορα αρχειων μεταξυ συσκευων. Αυτο ειναι για μενα το μεγαλυτερο πλεονεκτημα.

Οπως εχω πει παλιοτερα, το dlna ειναι ανοιχτο πρωτοκολλο και ο καθενας player το υλοποιει οπως του ερθει. Πχ ενω το dlna υποστηριζει κανονικα και μεταφορα υποτιτλων που ειναι σε ξεχωριστο αρχειο, ο vlc δεν τραβαει και τον υποτιτλο που αντιστοιχει στο βιντεο, αρα το παιζει χωρις υποτιτλους. Πριν κατι μηνες το ιδιο διαπιστωσα και για το kodi. Και εκει μιλαμε για feature που υπηρχε και αφαιρεθηκε!

Η δικαιολογια για αυτη την αναπηρια ειναι απλη: o player, οποιος και να ειναι αυτος, μπορει να τραβαει ενα αρχειο καθε φορα απο το σερβερ και αυτο το αρχειο ειναι προφανως το βιντεο.

Ευτυχως που ο desktop vlc δεν εχει τετοιο κουσουρι και τραβαει και τα 2.

Επεξ/σία από jim_p
  • Like 1
Δημοσ.

ερωτηση

υπαρχει media player Που να ειναι σαν το mpc-hd ως προς την δυνατοτητα να κατεβασει υποτιτλους απο το internet?

thanks 

Δημοσ.

Γεια σας εψαχνα για καποιες εφαρμογες και εχω καταληξει στα παρακατω, πειτε μου γνωμες:

Antivirus: AVG/ Avast/ Kaspersky/ Look Out

Cleaner: AVG Cleaner/ All in one toolbox/ Clean Master Phone Boost

Battery Saver (Δεν ξερω εαν χρειαζεται) : DU Battery Saver/ Battery Doctor

Photo Edit: Pixlr

Πληκτρολογιο: Google Keyboard/ TouchPal Keyboard/ SwiftKey Keyboard

Browser: CM Browser/ Ghostery/ Next Browser/ Opera Mini

Δημοσ.

Antivirus και cleaner ειναι τζαμπα χωρος και τζαμπα καταναλωση πορων. Για battery "saver" βαλε απλα το greenify να κλεινει τις εφαρμογες. Για πληκτρολογιο βαλε το google keyboard ή το multiling αν θες κατι ελαφρυ. Για browser opera mini.

Για photo editor δεν γνωριζω, τα κανω ολα στο photoshop του pc.

• Like 2
Δημοσ.

Για μένα avast για antivirus και opera για browser. Απλά βολικά προγράμματα και με μικρή κατανάλωση.

battery saver μην βάλεις ούτε cleaner.

• Like 1
Δημοσ.

Antivirus και cleaner ειναι τζαμπα χωρος και τζαμπα καταναλωση πορων. Για battery "saver" βαλε απλα το greenify να κλεινει τις εφαρμογες. Για πληκτρολογιο βαλε το google keyboard ή το multiling αν θες κατι ελαφρυ. Για browser opera mini.

Για photo editor δεν γνωριζω, τα κανω ολα στο photoshop του pc.

To greenify απο οτι ξερω θελει rooted κινητο, εμενα δεν ειναι και δεν θελω να χασω την εγγυηση :)

Antivirus και cleaner δεν θα τα εχω ανοιχτα απλα να κανω καποιο scan οταν κολλαει το κινητο

Για μένα avast για antivirus και opera για browser. Απλά βολικά προγράμματα και με μικρή κατανάλωση.

battery saver μην βάλεις ούτε cleaner.

Battery saver ή cleaner μπορει να βαλω μονο για το scan οχι για να το εχω ανοιχτο ολη την ωρα

Δημοσ.

To greenify απο οτι ξερω θελει rooted κινητο, εμενα δεν ειναι και δεν θελω να χασω την εγγυηση :)

Nope, μπορείς και χωρίς root. :)

Δοκιμασμένο σίγουρα.

Δημοσ.

Antivirus και cleaner δεν θα τα εχω ανοιχτα απλα να κανω καποιο scan οταν κολλαει το κινητο

1. Το χρησιμοποιώ σε non rooted κινητά και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα.

2. Antivirus δεν χρειάζεται και για Cleaner το SDMaid pro είναι το καλλίτερο.

Δημοσ.

1. Το χρησιμοποιώ σε non rooted κινητά και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα.

2. Antivirus δεν χρειάζεται και για Cleaner το SDMaid pro είναι το καλλίτερο.

Δεν θελω να δωσω λεφτα για εφαρμογη, επισης δεν το βρισκω στο playstore, βρισκω μονο το απλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...