arma1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 2. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lenovo.anyshare.gps&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dshareit&pcampaignid=APPU_1_NWUBV8aOM8SZsAGKsreYAg 3. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.docs&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgoogle+drive&pcampaignid=APPU_1_amUBV4TrB4n_swGQmK6gDQ μια απορια για το sharit ,πως μπορουμε να στελνουμε τις φωτο σε αλλο σκληρο εκτος απο το c: ; να επιλεξουμε ας πουμε τον d επισης η ποιτητα εικονας ειναι ιδια οπως και τα mb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 μια απορια για το sharit ,πως μπορουμε να στελνουμε τις φωτο σε αλλο σκληρο εκτος απο το c: ; να επιλεξουμε ας πουμε τον dΓια να πω την αληθεια δεν το ξερω.Ο ποιο απλος τροπος ειναι η μετακινηση απο τον c στο d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 σωστο και αυτο ,απλα πως θα θυμομαστε ποιες μετακινησαμε απο το κινητο και ποιες οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 θέλω ένα app για να κρατάω backup κάποιους φακέλους στο κινητό σε cloud. ξέρω ότι υπάρχουν εφαρμογές που ανεβάζουν τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει (πχ onedrive app). αλλά εγώ θέλω πχ να επιλέξω ας πούμε 5-6 διαφορετικούς φακέλους που έχω στο κινητό μου και τα περιεχόμενα αυτών των φακέλων να ανεβαίνουν στο cloud. είτε κατευθείαν, είτε ανα 1-2-3 ώρες αυτόματα χωρίς να το κάνω εγώ. δε με ενδιαφέρει να γίνεται συγχρονισμός και από τις 2 πλευρές. τι υπάρχει; αν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 θέλω ένα app για να κρατάω backup κάποιους φακέλους στο κινητό σε cloud. ξέρω ότι υπάρχουν εφαρμογές που ανεβάζουν τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει (πχ onedrive app). αλλά εγώ θέλω πχ να επιλέξω ας πούμε 5-6 διαφορετικούς φακέλους που έχω στο κινητό μου και τα περιεχόμενα αυτών των φακέλων να ανεβαίνουν στο cloud. είτε κατευθείαν, είτε ανα 1-2-3 ώρες αυτόματα χωρίς να το κάνω εγώ. δε με ενδιαφέρει να γίνεται συγχρονισμός και από τις 2 πλευρές. τι υπάρχει; αν υπάρχει. Αυτα κανουν!!google drive Dropbox 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 χρησιμοποιώ το CamScanner σαν εφαρμογή για σκανάρισμα και OCR. το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν υποστηρίζει ελληνικά στο OCR. έχετε να προτείνετε καμιά εφαρμογή ανάλογων δυνατοτήτων που να υποστηρίζει OCR ελληνικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Onenote. Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexios3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας, έχω ανεβάσει μια εφαρμογή για τα LiveScores και τα στατιστικά των αγώνων που βρίσκονται στο κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Περιέχονται στατιστικά και ειδοποιήσεις και είναι χρήσιμο εργαλείο για τους παίχτες. Το όνομα είναι Greek LiveScores και μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας, έχω ανεβάσει μια εφαρμογή για τα LiveScores και τα στατιστικά των αγώνων που βρίσκονται στο κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Περιέχονται στατιστικά και ειδοποιήσεις και είναι χρήσιμο εργαλείο για τους παίχτες. Το όνομα είναι Greek LiveScores και μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ πολλες διαφημισεις φιλε, αλλες δεν ειχες να βαλει; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Καποια εφαρμογη επεξεργασιας φωτογραφιας που να εχει οποια φιλτρσ θα εχει, να ρυθμιζεις σιγουρα noice reduction, clarity, shadows, lightings αλλα μην μου υποβιβαζει την φωτογραφια σε αναλυση- μεγεθος. Πχ τωρα πειραζω μια φωτο 20mp και 10mb και μου την βγαζει 500 kb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Καλημέρα, υπάρχει εφαρμογή (δεν ξέρω καν αν γίνεται) που να μετράει την υγεία της μπαταρίας; Έχω την εντύπωση ότι δεν κρατάει το ίδιο με παλιότερα, αλλά θα ήθελα προτού αγοράσω καινούρια, να σιγουρευτώ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την μετρήσω χωρίς να την πάω σε τεχνικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δες αν σου κανει το ampere https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.ampere Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δες αν σου κανει το ampere https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.ampere το έχω το Ampere, δεν βλέπω να έχει πληροφορίες σαν αυτές που ζητάω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Καλημέρα, υπάρχει εφαρμογή (δεν ξέρω καν αν γίνεται) που να μετράει την υγεία της μπαταρίας; Έχω την εντύπωση ότι δεν κρατάει το ίδιο με παλιότερα, αλλά θα ήθελα προτού αγοράσω καινούρια, να σιγουρευτώ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την μετρήσω χωρίς να την πάω σε τεχνικό; Δοκιμασε το Aida64 και πηγαινε στην επιλογη που λεει battery Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δοκιμασε το Aida64 και πηγαινε στην επιλογη που λεει battery ευχαριστώ για την πρόταση, το μόνο που βρήκα στο Aida64 είναι το Battery Health που είμαι στο good. Είναι αξιόπιστο αυτό; Τι βαθμίδες έχει; Πχ, υπάρχει και very good; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα