jim_p Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 2) Dukto, μονο που θα πρεπει να το εχει και η αλλη συσκευη και να ειναι συνδεδεμενη στο ιδιο δικτυο. Η μεταφορα γινεται μεσω της ασυρματης συνδεσης, οποτε η ταχυτητα της μεταφορας εξαρταται αμεσα απο την ποιοτητα της συνδεσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Γεια σας παιδιά. Θέλω 2-3 εφαρμογές ( θα προτιμούσα free ) που να κάνουν συγκεκριμένη δουλειά. 1) Μια σοβαρή e-mail εφαρμογή που να μπορείς να βάλεις 1-2 mail χωρίς συγχρονισμό σε επαφές, σε φωτογραφίες, σε μουσικές σε, σε, σε...! Μόνο username - password και τσεκάρεις mail ( φυσικά δεν εννοώ το mail που χρησιμοποιεί η συσκευή για εφαρμογές κ.λ.π ). 2) Μια σοβαρή εφαρμογή που να μπορείς να μεταφέρεις αρχεία τσακ μπαμ ( φωτογραφίες, βίντεο, επαφές, μουσική ) τα πάντα όλα σε περίπτωση που θες να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ή σε περίπτωση που θες να αλλάξεις τηλέφωνο. 3) Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω κάτι σε dropbox ή onedrive για την παραπάνω νο2 δουλειά, να τα περνάω να κάνω τι θέλω να κάνω και στο καπάκι να τα επαναφέρω στο τηλέφωνο και να τα σβήνω από εκεί. Παίζει να γίνει μαλακία με τους συγχρονισμούς; Με το icloud έχεις τα πάντα όλα και όταν τύχει να αλλάξεις iphone ακόμα και η αρχική σελίδα θα μεταφερθεί όπως ακριβώς και στο προηγούμενο ( χωρίς βέβαια να εννοώ πως δεν σκάνε πακέτα και στο ios ) Ισως βρεις κατι εδω http://www.insomnia.gr/topic/601818-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-android/?do=findComment&comment=54694536 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonDagger Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή αποθηκευτικού χώρου στο android; Κατέβασα το dropbox άλλα έχει μόνο 2gb δωρεάν. Το google drive έχει 15gb άλλα δεν το δοκίμασα... κάποια πρόταση; Χρησιμοποιώ gmail γι αυτό και δεν ανέφερα το one drive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή αποθηκευτικού χώρου στο android; Κατέβασα το dropbox άλλα έχει μόνο 2gb δωρεάν. Το google drive έχει 15gb άλλα δεν το δοκίμασα... κάποια πρόταση; Χρησιμοποιώ gmail γι αυτό και δεν ανέφερα το one drive. να υποθέσω οτι θες μπολικο χώρο και με καλό app και γρήγορες ταχύτητες και πρωτίστως δωρεάν. Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonDagger Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 να υποθέσω οτι θες μπολικο χώρο και με καλό app και γρήγορες ταχύτητες και πρωτίστως δωρεάν. Σωστά; Και τα 15gb μου αρκούν για τη χρήση που θέλω να κάνω, να είναι δωρεάν, ναι και τέλος πάντων εύχρηστο. Τώρα από ταχύτητες δεν καίγομαι ίσα ίσα να μεταφέρω κάτι που θέλω να έχω παντού. Εκτός από dropbox και google drive υπάρχει κάτι άλλο καλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Και τα 15gb μου αρκούν για τη χρήση που θέλω να κάνω, να είναι δωρεάν, ναι και τέλος πάντων εύχρηστο. Τώρα από ταχύτητες δεν καίγομαι ίσα ίσα να μεταφέρω κάτι που θέλω να έχω παντού. Εκτός από dropbox και google drive υπάρχει κάτι άλλο καλό; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flyingottersoftware.mega σε καλυπτει αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή αποθηκευτικού χώρου στο android; Κατέβασα το dropbox άλλα έχει μόνο 2gb δωρεάν. Το google drive έχει 15gb άλλα δεν το δοκίμασα... κάποια πρόταση; Χρησιμοποιώ gmail γι αυτό και δεν ανέφερα το one drive.google drive χρονια,γιατι ειναι ποιο σιγουρο και δεν "χακαρετε" ευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 google drive χρονια,γιατι ειναι ποιο σιγουρο και δεν "χακαρετε" ευκολα. δυσκολα να χακαρηστει καποιο cloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vchristod84 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Υπάρχει εφαρμογή που να αποθηκεύει όλους μας τους κωδικούς σε οποιοδήποτε site χρειαστεί να μπούμε που να λειτουργεί με το δακτυλικο μας αποτύπωμα; Υπάρχει κάτι ανάλογο στο ios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Στο messenger πρέπει για να σου βγάλει στη λίστα του τους φίλους σου οπωσδήποτε να τους έχεις φίλους στο Facebook ή απλά χρειάζεται να έχεις το κινητό τους; Το ρωτάω αυτό γιατί μερικοί φίλοι μου που έχουν το messenger εγκατεστημενο δεν τους βλέπω στη λίστα του messenger. Πώς κάνει σάρωση για νέους φίλους η λίστα του messenger; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν πολλές εφαρμογές (antivirus κυρίως) που σου επιτρέπουν όπως ισχυρίζονται να σβήσεις απομακρυσμένα τα δεδομένα του κινητού σου, ή να το εντοπίσεις. Στην πράξη όμως έχει δοκιμαστεί κάποια ως πραγματικά αξιόπιστη που να κάνει αυτά που υπόσχεται σε περίπτωση κλοπής; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kourkounatos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή αποθηκευτικού χώρου στο android; Κατέβασα το dropbox άλλα έχει μόνο 2gb δωρεάν. Το google drive έχει 15gb άλλα δεν το δοκίμασα... κάποια πρόταση; Χρησιμοποιώ gmail γι αυτό και δεν ανέφερα το one drive. Mega cloud με 30GB δωρεαν, κατεβαζεις και την εφαρμογη στο πισι,με εχει βολεψει απειρα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vchristod84 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Υπάρχει εφαρμογή που να αποθηκεύει όλους μας τους κωδικούς σε οποιοδήποτε site χρειαστεί να μπούμε που να λειτουργεί με το δακτυλικο μας αποτύπωμα; Υπάρχει κάτι ανάλογο στο ios Κάποιος γνώστης του θέματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Γεια σας παιδιά. Θέλω 2-3 εφαρμογές ( θα προτιμούσα free ) που να κάνουν συγκεκριμένη δουλειά. 1) Μια σοβαρή e-mail εφαρμογή που να μπορείς να βάλεις 1-2 mail χωρίς συγχρονισμό σε επαφές, σε φωτογραφίες, σε μουσικές σε, σε, σε...! Μόνο username - password και τσεκάρεις mail ( φυσικά δεν εννοώ το mail που χρησιμοποιεί η συσκευή για εφαρμογές κ.λ.π ). 2) Μια σοβαρή εφαρμογή που να μπορείς να μεταφέρεις αρχεία τσακ μπαμ ( φωτογραφίες, βίντεο, επαφές, μουσική ) τα πάντα όλα σε περίπτωση που θες να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ή σε περίπτωση που θες να αλλάξεις τηλέφωνο. 3) Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω κάτι σε dropbox ή onedrive για την παραπάνω νο2 δουλειά, να τα περνάω να κάνω τι θέλω να κάνω και στο καπάκι να τα επαναφέρω στο τηλέφωνο και να τα σβήνω από εκεί. Παίζει να γίνει μαλακία με τους συγχρονισμούς; Με το icloud έχεις τα πάντα όλα και όταν τύχει να αλλάξεις iphone ακόμα και η αρχική σελίδα θα μεταφερθεί όπως ακριβώς και στο προηγούμενο ( χωρίς βέβαια να εννοώ πως δεν σκάνε πακέτα και στο ios ) Για το 1 εγώ χρησιμοποιώ το Site: K9Mail , με έχει βολέψει αφάνταστα, βάζεις απλά user-pass και ελέγχεις οπότε θέλεις, όσα mail έχεις φορτώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 2. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lenovo.anyshare.gps&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dshareit&pcampaignid=APPU_1_NWUBV8aOM8SZsAGKsreYAg 3. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.docs&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgoogle+drive&pcampaignid=APPU_1_amUBV4TrB4n_swGQmK6gDQ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα