nikos21aek Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Zougla.gr Ελληνικό android Application είναι διαθέσιμο στο Android Market με το όνομα "Zougla". Ελπίζω να σας αρέσει.Για οποιοδήποτε πρόβλημα για την εφαρμογή παρακαλώ στείλτε μου email. Θα σου έλεγα όταν το πρωτοπόσταρες να αλλάξεις το εικονίδιο αλλά η εφαρμογή ήταν πολύ καλή και είπα να μην γίνω μίζερος για ψιλοπράγματα.Τελικά το άλλαξες μόνος σου.
for4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδή το σημειωματάριο το srt το σώζει ως txt μην ξεχάσεις μετά να κάνεις rename το αρχείο σε srt πάλι.Πρέπει να έχεις ενεργοποίημενο να φαίνονται οι καταλήξεις των αρχείων στα Windows ευχαριστώ,το δοκίμασα και όλα λειτουργούν τέλεια..
Finn Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά δε μπορώ να βρω το SoundHound ούτε με Scan ούτε όμως και με αναζήτηση στο Market =/ Edit: Οκ, το βρήκα! =D Για πες και σε μας πως
weakwire1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Θα σου έλεγα όταν το πρωτοπόσταρες να αλλάξεις το εικονίδιο αλλά η εφαρμογή ήταν πολύ καλή και είπα να μην γίνω μίζερος για ψιλοπράγματα.Τελικά το άλλαξες μόνος σου. Χαχα ναι το ήξερα ότι δε βλεπόταν αλλά τότε δεν είχα pc με photoshop Πάνω
akpe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικά το Zougla είναι καταπληκτικό app, αλλά αυτό που με κέρδισε κυρίως είναι τα πρωτοσέλιδα (αθλητικών) Υπάρχει βέβαια και το Greek News Papers της AriSoft που τραβάει feed από Gazzetta, αλλά δεν είναι free και δεν έχει τα υπόλοιπα features του Zougla. Μετά το εικονίδιο σειρά έχει το slider φαντάζομαι;
weakwire1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικά το Zougla είναι καταπληκτικό app, αλλά αυτό που με κέρδισε κυρίως είναι τα πρωτοσέλιδα (αθλητικών) Υπάρχει βέβαια και το Greek News Papers της AriSoft που τραβάει feed από Gazzetta, αλλά δεν είναι free και δεν έχει τα υπόλοιπα features του Zougla. Μετά το εικονίδιο σειρά έχει το slider φαντάζομαι; Πες μου τι δε σου αρέσει στο slider.Τα icons του? To τετραγωνάκι που σέρνεις? το χρώμα? Ευχαριστώ
salida Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά.. το skyfire έσπασε το φράγμα των 1.000.000 downloads. Τόσο καλό είναι; Ξέρω ότι μετατρέπει το flash και το παίζει, αλλά αξίζει; Ωραίο το skyfire εδώ και μερικές μέρες το έχω default, αλλά δεν παίζει όλα τα flash, και δεν έχει το speed dial του Opera. Ξέρει κάποιος αν υπάρχεί addon για να βάλω speed dial στο skyfire?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 υπάρχει κάποια ειδική εφαρμογή για να μπορώ να βλέπω φωτογραφίες στο facebook? μπαίνω με opera mini από xperia mini.
salida Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 υπάρχει κάποια ειδική εφαρμογή για να μπορώ να βλέπω φωτογραφίες στο facebook? μπαίνω με opera mini από xperia mini. Υπάρχει η official εφαρμογή του facebook for android αναζήτησέ την στο Market.
matthew21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 To zougla app δεν είναι διαθέσιμο σε Android 1.5;
matthew21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ά ρε Μάκη, α ρε Μάκη Δεν πειράζει έχουμε ενημέρωση από bbc.
weakwire1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 δυστυχώς οχι, νομίζω 2.1 και πάνω από 1.6 και πάνω.1.5 ( unrooted Magic) δυστυχώς δεν υπάρχει.Πολλές βιβλιοθήκες με περιόριζαν και το αποτέλεσμα δεν ήταν πολύ καλό...
AnatoliGR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια μια ερωτηση.ειχα κατεβασει το navigon trial. σε λιγες μερες τελειωνει το trial,τι να κανω τωρα?ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα.thanks
matthew21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ έβαλα iGo. Κανένα πρόβλημα και όταν είσαι πεζός και με το αμάξι, θέλει βέβαια λίγη ώρα να βρει δορυφόρο (3-4') αλλά είναι λογικό. Στην πλοήγηση είναι τέλειο πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα