Nomedor Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ όπως και να τους σώσω τους υπότιτλους τίποτα δεν μου βγάζει.Έχει ένα Subtitle μόνιμα κατά την προβολή στη θέση των υποτίτλων και αυτο.. Είναι γιατί τους είχες σώσεις σαν unicode. Έχε τους κανονικούς σαν ansi όπως τους κατεβάζεις και θα τους παίξει μια χαρά.
nnik_1969 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Στο Subtitle Encoding εκεί που λέει Select Encode Mode στη λίστα επέλεξε το ISO-8859-7 και τώρα θα βλέπεις στα ελληνικά υπότιτλους χωρίς να πρέπει πια να τους σώσεις σαν unicode. Αυτό συμβαίνει μόνο στην τελευταία έκδοση του rockplayer;Εγώ εχω την 1.0.41v_7.
nikos21aek Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι γιατί τους είχες σώσεις σαν unicode. Έχε τους κανονικούς σαν ansi όπως τους κατεβάζεις και θα τους παίξει μια χαρά. Μπα και με ansi μια από τα ίδια.
Nomedor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Για σίγουρα ξανακατέβασε τον υπότιτλο και περίμενε μερικά δευτερόλεπτα να για να ξεκινήσει να τους δείχνει. Παίζει μια χαρά, το δοκίμασα χωρίς να έχω πειράξει κάτι άλλο πέρα από αυτή τη ρύθμιση, αυτή είναι η κωδικοποίηση για ελληνικά στις γραμματοσειρές.
FFighter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) HotelsByMe Eιναι δωρεαν και μπορειτε να τη κατεβασετε απο το Android Market. Η εν λογω εφαρμογη μας παρουσιαζει τα ξενοδοχεια που βρισκονται γυρω μας με φωτο, κατηγορια,τιμη και δυνατοτητα online κρατησης. παρτε μια γευση απο το γαλαξια Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2010 από FFighter
FFighter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 καλή φαίνεται έλεος 640€ την βραδιά η καλυτερη ειναι ομως η εφαρμογη tripadvisors οι συχνα ταξιδευοντες γνωριζουν καλα ποσο σημαντικη ειναι...
damastes Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 για όσους χρησιμοποιούνε το XBMC, το οποίο δεν παίζεται , βγήκε το XBMC remote , το οποίο βολεύει αφάνταστα αν έχετε το pc, media server σας σε απόσταση
Jastonas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά.. το skyfire έσπασε το φράγμα των 1.000.000 downloads. Τόσο καλό είναι; Ξέρω ότι μετατρέπει το flash και το παίζει, αλλά αξίζει; ---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:47 ---------- SOUNDHOUND Description What's that song? Use SoundHound. It's a revolution in music search: ○ The world's fastest music recognition on tunes playing from a speaker ○ The world's only singing and humming search Highlights Blazing fast music identification Sing & Hum recognition Voice-directed music search In-app lyrics Special on iPad: Big, beautiful lyrics and music videos The SoundHound Ticker Έκανα ένα search και δεν βρήκα να έχει ειπωθεί και επειδή μου αρέσει να σπάω το μονοπώλιο, προτείνω το Soundhound. Δεν δοκίμασα το paid shazam στο ανδροιδ αλλά το Soundhound με εντυπωσίασε γιατί τα βρίσκει πιό γρήγορα τα κομμάτια... (την πρώτη φορά με το που το έβαλα να ακούσει το βρήκε σε 3 δευτερόλεπτα). Όσο καταγράφει, ψάχνει ταυτοχρόνως.
nnik_1969 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ που έχω την 1.1.42 το έχει πάντως. Εγώ έμεινα στην παλιά γιατί υποστηρίζει το apptosd.Η καινούρια περιέργως εγκαθίσταται στην μνήμη μόνο.
euklidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά.. το skyfire έσπασε το φράγμα των 1.000.000 downloads. Τόσο καλό είναι; Ξέρω ότι μετατρέπει το flash και το παίζει, αλλά αξίζει; ---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:47 ---------- SOUNDHOUND Έκανα ένα search και δεν βρήκα να έχει ειπωθεί και επειδή μου αρέσει να σπάω το μονοπώλιο, προτείνω το Soundhound. Δεν δοκίμασα το paid shazam στο ανδροιδ αλλά το Soundhound με εντυπωσίασε γιατί τα βρίσκει πιό γρήγορα τα κομμάτια... (την πρώτη φορά με το που το έβαλα να ακούσει το βρήκε σε 3 δευτερόλεπτα). Όσο καταγράφει, ψάχνει ταυτοχρόνως. To εχω και βρισκει τα κομματια ακομα και αν το τραγουδας εσυ ή μουρμουριζεις τον ρυθμο. απιθανο ειναι
giorgos147 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά δε μπορώ να βρω το SoundHound ούτε με Scan ούτε όμως και με αναζήτηση στο Market =/ Edit: Οκ, το βρήκα! =D Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2010 από giorgos147
for4 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά εγώ έχω το rockplayer έκδοση 1,0,31,v7 όταν βάζω τους κανονικούς υπότιτλους μου τους εμφανίζει αυτόματα αλλά στα κινέζικα,αν τους κάνω αποθήκευση ως unicode στο σημειωματάριο δεν μου τους εμφανίζει καθόλου, επίσης ενώ γενικά παίζει πολύ καλά κάποιες φορές μου κάνει κάτι ψιλό σπασίματα και κάτι ψιλό πιξελιάσματα....
nnik_1969 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά εγώ έχω το rockplayer έκδοση 1,0,31,v7 όταν βάζω τους κανονικούς υπότιτλους μου τους εμφανίζει αυτόματα αλλά στα κινέζικα,αν τους κάνω αποθήκευση ως unicode στο σημειωματάριο δεν μου τους εμφανίζει καθόλου, επίσης ενώ γενικά παίζει πολύ καλά κάποιες φορές μου κάνει κάτι ψιλό σπασίματα και κάτι ψιλό πιξελιάσματα.... Επειδή το σημειωματάριο το srt το σώζει ως txt μην ξεχάσεις μετά να κάνεις rename το αρχείο σε srt πάλι.Πρέπει να έχεις ενεργοποίημενο να φαίνονται οι καταλήξεις των αρχείων στα Windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα