Federacion Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει ειδικο νήμα για το θεμα παρακαλω ας μην αναλωθουμε εδω. Βάλε link γιατί το έψαχνα. Ευχαριστώ Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Βλεπω αρκετα θεματα που εχουν κλειδωθει. Ριξτους μια ματια και αν δεν καλυφθείς ανοιξε νεο εκει. http://www.insomnia.gr/forum/19-insomnia-site-forum/ Παντως ετοιμάζεται απ'οσο ξερω. Aaaand back on topic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeSigns Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Είμαστε μία ομάδα Ελλήνων προγραμματιστών και θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την εφαρμογή μας. Η εφαρμογή λέγεται LifeSigns και απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες και στενούς φίλους. Σε βοηθάει να παραμένεις συνδεδεμένος με τα πρόσωπα που αγαπάς και να βεβαιώνεσαι πως είναι καλά. Πραγματικά πιστεύουμε πως έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και γι’ αυτό σας προσκαλούμε να την κατεβάσετε, να την δοκιμάσετε και να μας πείτε τη γνώμη σας! (η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις ή άλλα tricks). Είμαστε 100% ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις προκειμένου να φέρουμε την εφαρμογή ακόμα πιο κοντά σε αυτό που χρειάζονται οι χρήστες μας.Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες αλλά και να την κατεβάσετε στο link https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lifesigns ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@topantidevelopers.com Φιλικά,Καλιακούδας Αθανάσιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Το AdAway θέλει root. Μόνο με AdBlock Browser, Firefox με uBlock Origin, Ghostery και κάποιους άλλους browser που υποστηρίζουν adblocking μπορείς να έχει μπλοκάρισμα διαφημίσεων χωρίς root.Ναι εχεις δικιο για το AdAway θελει root :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα,αγορασα ενα otg καλωδιο γιατο αντροιντ z4 ταμπλετ μου ενω εχω επιπλεον και ενα σ3 σαμσουνκ,το αγορασα απο ebay και στις λεπτομερεις ελεγε οτι κανει και για τις 2 συσκευες το βαζω στην υποδοχη(και στις 2 συσκευες)κουμπωνω και usb αλλα δεν κανει τιποτα κατεβασα κατι απς otg drivers και κατι τετοια αλλα ειναι σαν λινκ για να κατεβασεις κατι αλλο πρεπει να βρω καποια εφαρμογη??κανω κατι αλλο λαθος και δεν τα διαβαζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα,αγορασα ενα otg καλωδιο γιατο αντροιντ z4 ταμπλετ μου ενω εχω επιπλεον και ενα σ3 σαμσουνκ,το αγορασα απο ebay και στις λεπτομερεις ελεγε οτι κανει και για τις 2 συσκευες το βαζω στην υποδοχη(και στις 2 συσκευες)κουμπωνω και usb αλλα δεν κανει τιποτα κατεβασα κατι απς otg drivers και κατι τετοια αλλα ειναι σαν λινκ για να κατεβασεις κατι αλλο πρεπει να βρω καποια εφαρμογη??κανω κατι αλλο λαθος και δεν τα διαβαζει?? Καλησπερα.Εγω που ειχα το S3 ειχα Tv Adapter και εκανα την δουλεια μου. Για το otg θα κοιταξεις εδω μπορει να εχεις ξεχαση κατι: http://www.doctorandroid.gr/2013/09/all-about-usb-on-the-go.html?m=1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 ναι-δεν το βρισκει απο μονο του-απλα πατας αναζητηση usb και τελος :cool: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 υπαρχει κανενας τροπος σε μονοκαρτο κινητο να βαλουμε εξαρτημα ωστε να βαζουμε 2η sim? και ας χρησιμοποιειται εστω μονο για ιντερνετ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 υπαρχει κανενας τροπος σε μονοκαρτο κινητο να βαλουμε εξαρτημα ωστε να βαζουμε 2η sim? και ας χρησιμοποιειται εστω μονο για ιντερνετ... Ανοιξε θέμα. Εδω ειναι η συζήτηση περι εφαρμογών.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 υπάρχει εφαρμογή φωτογραφίας που να έχει και reduce noise? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 υπάρχει εφαρμογή φωτογραφίας που να έχει και reduce noise?Δοκιμασε αυτα τα δυοAdobe Photoshop Express Photo Studio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 το adobe δε με βολεψε. το photo studio που εχει τέτοια επιλογή? εκτός αν εννοείς τη εκδοση pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ένα πολύ ωραίο icon pack και από Έλληνα developer και με καλή τιμή, το εντόπισα πρόσφατα και μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση, όποιος ενδιαφέρετε ας ρίξει μια ματιά είναι πολύ καλή δουλειά. Ergon - Icon Pack Screenshot από το κινητό μου - περισσότερες εικόνες στο ποιο πάνω link. Wallpaper από Michail _k https://plus.google.com/u/0/collection/MosGU Zooper widget από Ashwin Ashok https://plus.google.com/u/0/collection/MHCOq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 το adobe δε με βολεψε. το photo studio που εχει τέτοια επιλογή? εκτός αν εννοείς τη εκδοση pro Για δες και κανενα αλλο απο αυτα που εχει εκει.... Δες και την pro..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Exei κανείς εμπειρία με AVG Anti-Theft ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα