Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 κάποιο ad block χωρίς ροοτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hasta La Vista Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Αυτα εδω: Adblock Browser Ghostery Privacy Browser Maxthon Browser ευχαριστώ πολύ τελικά δοκίμασε κανείς το Site: hush ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ τελικά δοκίμασε κανείς το Site: hush ? Όπως είπα παραπάνω δεν είναι app είναι τουλ για devs και δεν μπορούμε να το "δοκιμάσουμε". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Είναι ιδέα μου ή το Youtube app σταμάτησε να παίζει τα βιντεάκια στα 60fps; Γράφει φυσικά ότι είναι επιλεγμένο το 720 ή 1080p60fps από δίπλα αλλά ουσιαστικά δεν τρέχει στα 60 frames πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hasta La Vista Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 προτεινόμενα security-battery saver - vpn - cleaner , όπως το avast ; (Το vpn του δεν είναι free , έχει δοκιμαστικά 10 μέρες μόνο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 προτεινόμενα security-battery saver - vpn - cleaner , όπως το avast ; (Το vpn του δεν είναι free , έχει δοκιμαστικά 10 μέρες μόνο)Ολα αυτα που λες ειναι σκουπιδια.Αντε μονο το Greenify αλλα για να δουλεψει σωστα θελει ολο το πακετο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ολα αυτα που λες ειναι σκουπιδια. Αντε μονο το Greenify αλλα για να δουλεψει σωστα θελει ολο το πακετο... Τι εννοείς με "όλο το πακέτο"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εννοεί το donate edition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εννοεί το donate edition.Ναι αυτο εννοω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 καλημερα εχω ενα S3 που η οθονη μετα απο πεσιμο ειναι off με adaptora και hdmi καλωδιο το βλεπω κανονικα σε μονιτορ και το touch λειτουργει κανονικα απλα επειδη δεν γινεται να δεσμευω συνεχως την οθονη ... υπαρχει καποια εφαρμογη για να εχω remote control το κινητο σαν vnc, teamviewer και να το χειριζομαι απο τον υπολογιστη ; ακομα καλυτερα αν γινεται απο τον browser (λογω χρησης linux κυριως και οχι windows) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 καλημερα εχω ενα S3 που η οθονη μετα απο πεσιμο ειναι off με adaptora και hdmi καλωδιο το βλεπω κανονικα σε μονιτορ και το touch λειτουργει κανονικα απλα επειδη δεν γινεται να δεσμευω συνεχως την οθονη ... υπαρχει καποια εφαρμογη για να εχω remote control το κινητο σαν vnc, teamviewer και να το χειριζομαι απο τον υπολογιστη ; ακομα καλυτερα αν γινεται απο τον browser (λογω χρησης linux κυριως και οχι windows) teamviewer που λες κι εσύ. Είμαι με linux mint και s4 neo και δουλεύει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 σωστος τωρα το κοιτω και βλεπω πως γινεται σε βιντεο ειχα μεινει παλια που το ειχα δοκιμασει οτι ηταν μονο για να χειριστεις τον υπολογιστη απο το κινητο και οχι το αντίστροφο μενει απλα να δω αν γινεται να ειναι μονιμα να τρεχει σαν service γιατι ειναι μακρια και δυσκολο να συνδεω συνεχως την οθονη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Υπαρχει καποιο app που να κανει force stop αυτοματα οποιες εφαρμογες εχω επιλεξει Εχω δει πολλα αλλα κανενα δε δουλευει πραγματικα Γενικα πρεπει να κλεινουμε τις εφαρμογες ή δεν παιζει κανενα ρολο για τη μπαταρια και την αποδοση του κινητου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Υπαρχει καποιο app που να κανει force stop αυτοματα οποιες εφαρμογες εχω επιλεξει Εχω δει πολλα αλλα κανενα δε δουλευει πραγματικα Γενικα πρεπει να κλεινουμε τις εφαρμογες ή δεν παιζει κανενα ρολο για τη μπαταρια και την αποδοση του κινητου ? Greenify!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 greenify το δοκιμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα