saruman123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει ευκολος τροπος να κανεις full backup ολα τα δεδομενα του κινητου ? πχ εχω στησει το κινητο με μια ROM και εχω βαλει και 100 εφαρμογες σε κινητο sd κλπ Θελω να δοκιμασω αλλη rom κι αν δε μου κανει να επαναφερω την παλια κατασταση Και εγω σου δινω και ενα βιντεακι για παραδειγμαhttps://m.youtube.com/watch?v=VwX291bnYIQ 1
HoNoR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα σας ψαχνω για ενα καλο android free ad blocker συχαινομαι τοσο της διαφημισεις απο κατι συγκεκριμενα apps και αν ειναι δυνατον να τα κοβει σας ευχαριστω.
saruman123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα σας ψαχνω για ενα καλο android free ad blocker συχαινομαι τοσο της διαφημισεις απο κατι συγκεκριμενα apps και αν ειναι δυνατον να τα κοβει σας ευχαριστω.Με το AdAway αν εισαι root
HoNoR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι ροοτ ναι συγγνωμη ξεχασα να το αναφερω. ( εψαξα για το ΑdAway στο market αλλα δεν το βρηκα ) κατεβασα το Adblock Plus for Android αλλα δεν βλεπω να κανει δουλεια.
thomasG4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι ροοτ ναι συγγνωμη ξεχασα να το αναφερω. ( εψαξα για το ΑdAway στο market αλλα δεν το βρηκα ) κατεβασα το Adblock Plus for Android αλλα δεν βλεπω να κανει δουλεια. To AdAway θα το κατεβάσεις απο εδώ. Πάτα στο πρώτο download apk. https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway 1
adi32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μια πολυ χρησιμη εφαρμογη με την οποια οταν ειστε σε καποιο χωρο οπου δεν θελετε να ακουγεται να χτυπαει το τηλεφωνο κανει μια φορα απλα ενα μικρο μπιπ ανεξαρτητα απο τους ηχους κλησης που εχετε ορισει https://play.google.com/store/apps/details?id=karileet.meeting.profile&hl=el
HoNoR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 To AdAway θα το κατεβάσεις απο εδώ. Πάτα στο πρώτο download apk. https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway Φιλε thomasG4 εκανα ολα αυτα που με ειπες τα ανεβασα στο dropbox και τα εκανα εγκαταστασει μεσα απο εκει και λειτουργει ρολοι σε ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου.
trujillo2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 παιδες δεν μπορω να ψαξω μεσα σε τοσες σελιδες αν υπαρχει απαντηση στο ερωτημα μου οποτε αν μπορει καποιος να μου προτεινει ενα προγραμμα (free κατα προτιμηση) να κανω root στο κινητο μου μπας και απαλλαγω απο τα ''σκουπιδια'' που ειναι φορτωμενα
saruman123 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 παιδες δεν μπορω να ψαξω μεσα σε τοσες σελιδες αν υπαρχει απαντηση στο ερωτημα μου οποτε αν μπορει καποιος να μου προτεινει ενα προγραμμα (free κατα προτιμηση) να κανω root στο κινητο μου μπας και απαλλαγω απο τα ''σκουπιδια'' που ειναι φορτωμεναΑνοιξε ενοτητα για πιο κινητο θες να κανεις root.Εδω ειναι για Applications
adi32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ξαφνικα μου παρουσιαστηκε προβλημα με το powerampΟταν παιζει ενα τραγουδι και κανεις minimize για να μπεις σε αλλη εφαρμογη ή κλεισεις την οθονη κανονικα κατεβαζες το menu απο πανω και εβλεπες εκει τα κουμπακια του poweramp και το ξανανοιγεςΤωρα ενω παιζει κανονικα τα κουμπια αυτα δε φαινονται και πρεπει να ξαναπατησεις την εφαρμογη για να εμφανιστει παλι
sargio01 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ξαφνικα μου παρουσιαστηκε προβλημα με το poweramp Οταν παιζει ενα τραγουδι και κανεις minimize για να μπεις σε αλλη εφαρμογη ή κλεισεις την οθονη κανονικα κατεβαζες το menu απο πανω και εβλεπες εκει τα κουμπακια του poweramp και το ξανανοιγες Τωρα ενω παιζει κανονικα τα κουμπια αυτα δε φαινονται και πρεπει να ξαναπατησεις την εφαρμογη για να εμφανιστει παλι Έλεγξε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μήπως έχει αλλάξει κάτι. 2
adi32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τελικα εφταιγε που ειχα ξετσεκαρει την επιλογή για εμφάνιση ειδοποιήσεων
saruman123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 κάποιο ad block χωρίς ροοτ;Αυτα εδω:Adblock Browser Ghostery Privacy Browser Maxthon Browser
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα