funbreaker Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Το θεμα εχει ως εξης. Πολλοι κλαιγονται οτι κολαει το κινητο τους.Λογικο,οταν βαζουνε εφαρμογες ΧΩΡΙΣ να τσεκαρουν τι ram.....χλαπακιαζει η καθε μια. Επι παραδειγματι σε sms εφαρμογες textra,go sms,αλλα και τοπ πληκτρολογια οπως touchpal,swiftkey keyboard η μνημη που απασχολη εκαστη εφαρμογη ειναι απο 60 μεχρι 90 mb! Δηλαδη μια εφαρμογη sms και ενα πληκτρολογιο και τα κινητα με 1gb ram,που ειναι το μεγαλυτερο μακραν ποσοστο,θα μενουνε με 100mb για τις υπολοιπες εργασιες!!!!!! Ψαχνοντας βρηκα ως ιδανικο με ελαχιστη χριση ram το handcent για sms και σαν πληκτρολογιο to multi keybord(την παλαιοτερη εκδοση) οπου μαζι δεν ξεπερνανε τα 10mb ram! Ελαχιστη ram απασχολει και η εφαρμογη sms YAATA,καπου 8mb...... Τις δοκίμαζες μια μια ή το διάβασες κάπου?
marioshaidari Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τις δοκίμαζες μια μια ή το διάβασες κάπου? ???????δοκιμη φυσικα,ρυθμισεις-εφαρμογες-λειτουργια... δεν ειναι και πυρινικη φυσικη. αν δυο εφαρμογες τρωνε 150mb απο τα 200-300 που εχει ελευθερη 1gb ram κινητο,καληνυχτα.......... βαλε το viber,google,κτλ εφαρμογες και μετα γιατι κολαει........ Τελικα ολα επρεπε να εχουνε 2gb ραμ,και ας ειναι 2πυρινα στο 1GHz 1
BELL Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τι εφαρμογές χρησιμοποιείτε για photo editing? Κάντε καμία πρόταση για επίδοξο instagramer Picsart φίλε μου
ekkli Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τελικα ολα επρεπε να εχουνε 2gb ραμ,και ας ειναι 2πυρινα στο 1GHz Πολύ σωστό αυτό. Και γω πλέον το πρώτο που κοιτάζω σε πιθανές συσκευές για αγορά είναι η ραμ (και κατ'επέκταση και το λειτουργικό, άλλη ram ζητάει η miui άλλη ζητάει η aosp).
Desktop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλό βράδυ. Ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με μια εφαρμογη που υπαρχει. Πρόκειται συγκεκριμενα για κάποια που απ ότι φαίνεται κανει τη συσκευή στην οποία βρίσκεται, κάμερα, που βλέπει και μέσα στα σπίτια. Και θέλω να ρωτησω, εσείς τι κάνετε όταν υπάρχουν τόσο γαμημενα μαραφετια;;; Έχω ψάξει λύση μέχρι και σε εταιρείες με συστήματα ασφαλείας... Νόμιζα ότι δεν υπάρχει κάτι να κανω, όμως ή κατάσταση έχει τραβήξει παρά πολύ.
arma1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλό βράδυ. Ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικά με μια εφαρμογη που υπαρχει. Πρόκειται συγκεκριμενα για κάποια που απ ότι φαίνεται κανει τη συσκευή στην οποία βρίσκεται, κάμερα, που βλέπει και μέσα στα σπίτια. Και θέλω να ρωτησω, εσείς τι κάνετε όταν υπάρχουν τόσο γαμημενα μαραφετια;;; Έχω ψάξει λύση μέχρι και σε εταιρείες με συστήματα ασφαλείας... Νόμιζα ότι δεν υπάρχει κάτι να κανω, όμως ή κατάσταση έχει τραβήξει παρά πολύ. τι φοβασαι μη σε δουμε γυμνο μεσα στο σπιτι σου;
Desktop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 τι φοβασαι μη σε δουμε γυμνο μεσα στο σπιτι σου; Δεν είναι μόνο αυτό. Μ'ενοχλουν με διάφορους τρόπους αυτή τη στιγμή. Όταν έμαθα πριν από μήνες ότι συμβαίνει αυτό έκανα ο,τι μπορούσα για να το σταματήσω...
arma1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 μη φοβασαι φιλε, δε νομιζω να μπορει να κανει κανεις κατι τετοιο ,ποιος σ ενοχλει και με ποιον τροπο;
Desktop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 μη φοβασαι φιλε, δε νομιζω να μπορει να κανει κανεις κατι τετοιο ,ποιος σ ενοχλει και με ποιον τροπο; Έχω μπει σε ιδέα ότι είναι μια παλιοεφαρμογη, αν ξέρεις κάτι...
arma1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 να σου πω την αληθεια πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο, σε βλεπω ομως πολυ ανησυχο που δε θα επρεπε, υπαρχουν πολλες εφαρμογες που μπορεις να παρακολουθησεις την δικια σου καμερα στον χωρο σου, αυτην η καμερα συνδεετε με δικια σου ip, φροντισε να αλλαξεις τον κωδικο wifi με ενα ισχυρο και ετσι δε θα διατρεχεις καποιον κινδυνο ,επισης μπορεις να μπεις στο router σου και να δηλωσεις mac address των συσκευων που χρησιμοποιεις ,ετσι μπορουνε να συνδεθουνε αυτες και μονο αυτες ,επισης αλλαξε των κωδικο και user name που εχει το router κατα την εισοδο σου σε αυτο , αν κανεις ολα αυτα (ειναι ευκολο να το κανεις) δεν εχεις να φοβηθεις κατι 1
Desktop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 να σου πω την αληθεια πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο, σε βλεπω ομως πολυ ανησυχο που δε θα επρεπε, υπαρχουν πολλες εφαρμογες που μπορεις να παρακολουθησεις την δικια σου καμερα στον χωρο σου, αυτην η καμερα συνδεετε με δικια σου ip, φροντισε να αλλαξεις τον κωδικο wifi με ενα ισχυρο και ετσι δε θα διατρεχεις καποιον κινδυνο ,επισης μπορεις να μπεις στο router σου και να δηλωσεις mac address των συσκευων που χρησιμοποιεις ,ετσι μπορουνε να συνδεθουνε αυτες και μονο αυτες ,επισης αλλαξε των κωδικο και user name που εχει το router κατα την εισοδο σου σε αυτο , αν κανεις ολα αυτα (ειναι ευκολο να το κανεις) δεν εχεις να φοβηθεις κατι Πολύ ενθαρρυντικό αυτο ευχαριστώ, μου συμβαίνει αρκετό καιρό...Να σαι καλά. Θα το δοκίμασε αν και δεν έχω εμπειρία από ρυθμίσεις ρουτερ.
arma1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 τιποτα φιλε, κανε αναζητηση στο google και θα βρεις οδηγειες ,αν δε τα καταφερεις ανοιξε εδω στο insomnia νεο θεμα και θα παρεις τις απαντησεις που θελεις
Desktop Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 τιποτα φιλε, κανε αναζητηση στο google και θα βρεις οδηγειες ,αν δε τα καταφερεις ανοιξε εδω στο insomnia νεο θεμα και θα παρεις τις απαντησεις που θελεις Καλημερα. Δοκιμασία να κανω αυτό που ειπες, αλλαξα κωδικό εισόδου του ρουτερ και απενεργοποίηση μια επιλογή nat που ειχε επειδη έλεγε ότι έτσι μπορούν να συνδέονται και άλλοι, αλλά έκανα reset και μετά δεν είχε σύνδεση στο ίντερνετ και εκεί κόλλησα. Αυτό όμως θα επρεπε να γίνεται μόνο αν είχε μια κάμερα στο δωμάτιο για να συνδέεται κάποιος από μακριά, μόνο τότε ε;
adi32 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει ευκολος τροπος να κανεις full backup ολα τα δεδομενα του κινητου ? πχ εχω στησει το κινητο με μια ROM και εχω βαλει και 100 εφαρμογες σε κινητο sd κλπ Θελω να δοκιμασω αλλη rom κι αν δε μου κανει να επαναφερω την παλια κατασταση
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει ευκολος τροπος να κανεις full backup ολα τα δεδομενα του κινητου ? πχ εχω στησει το κινητο με μια ROM και εχω βαλει και 100 εφαρμογες σε κινητο sd κλπ Θελω να δοκιμασω αλλη rom κι αν δε μου κανει να επαναφερω την παλια κατασταση Υπαρχει. Με custom recovery παιρνεις image (οπως στον υπολογιστη) και αν κατι δε σου κανει απλα επιστρεφεις. Η διαδικασια ειναι διαφορετικη σε καθε συσκευη, ψαχνεις για cwm recovery και twrp recovery για τη συσκευη σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα