Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μηπως εχεις βαλει κατι σαν κανενα adfree,adblock και σου κανει την ζημια....

Δεν υπάρχει τίποτα... ούτε Antivirus, ούτε adblock...

Εσείς αλήθεια ανοίγετε κανονικά streams?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο εναν web browser, μπες στο contacts.google.com με τα στοιχεια σου και τσεκαρε τι εχεις.

Ευχαριστω φιλε αλλα οχι και εκει μονο τα mail εχει. Πως επιλεγω απο δω και μπρος να συγχρονιζω και τα τηλεφωνα και ποσο ασφαλες ειναι να βρισκονται στο ιντερνετ

Το ασφαλες ειναι σχετικο. Ειναι σαν να με ρωτας "εμπιστευεσαι τις επαφες σου με τα τηλεφωνα τους στην google ή στην ms?". Αν η αποψη σου ειναι "οχι γιατι με παρακολουθουν κλπ", οχι. Αν ειναι "ναι, γιατι με ενα συγχρονισμο μπορω να εχω το (νεο) μου κινητο οπως πριν και να μην γραφω 250 επαφες με το χερι", τοτε ναι. Εγω ειμαι του ναι.

• Like 2

Συνδεσα λογαριασμο google σε νεο κινητο και στις επαφες μου βγηκαν μονο καποια mail. Κανοικα δε θα πρεπε να χα και ολο το καταλογο τηλεφωνου η δεν ειχα αποδεχτει καποια ρυθμιση?

δες στα φίλτρα προβολής επαφών μήπως δεν έχεις ενεργοποιημένο να φαίνονται.

Δεν υπάρχει τίποτα... ούτε Antivirus, ούτε adblock...

Εσείς αλήθεια ανοίγετε κανονικά streams?

Ναι μια χαρα.

Καλησπέρα,

Μήπως γνωρίζετε πώς μπορώ να δω live streams από το Android?

Δεν εννοώ να μου προτείνετε sites... Φυσικά και όχι! Εννοώ τι θα πρέπει να αντικαταστήσω ώστε να μπορώ να ανοίγω streams...

Π.χ. στο www.hahasport.com που προσπαθώ να ανοίξω ένα live match και έχω εγκαταστήσει το flash player δεν έχω καθόλου εικόνα...

Η εφαρμογή που ψάχνεις λέγεται Screen Stream Mirroring.

Ελπιζω να έχεις 4mbit+ upload όμως γιατί δεν θα σου αρέσει το αποτέλεσμα.

Το ασφαλες ειναι σχετικο. Ειναι σαν να με ρωτας "εμπιστευεσαι τις επαφες σου με τα τηλεφωνα τους στην google ή στην ms?". Αν η αποψη σου ειναι "οχι γιατι με παρακολουθουν κλπ", οχι. Αν ειναι "ναι, γιατι με ενα συγχρονισμο μπορω να εχω το (νεο) μου κινητο οπως πριν και να μην γραφω 250 επαφες με το χερι", τοτε ναι. Εγω ειμαι του ναι.

Ρε συ υπαρχει και αλλος τροπος. Εγω απλως εξαγω σε ενα αρχειο ολες τις επαφες με τα τηλεφωνα και στελνω το αρχειο στο pc.

Φυσικα δεν λεω οτι ετσι αποκλειεται η πιθανοτητα να πανε οι επαφες στη google. Αντι να στελνεις τις επαφες στη google τις στελνεις στο pc σου. Δεν ειναι καλυτερα;

Sms/viber/skype δεδομενα πως μεταφερω στο νεο τηλεφωνο ρε μαγκες

Ρε συ υπαρχει και αλλος τροπος. Εγω απλως εξαγω σε ενα αρχειο ολες τις επαφες με τα τηλεφωνα και στελνω το αρχειο στο pc.

Φυσικα δεν λεω οτι ετσι αποκλειεται η πιθανοτητα να πανε οι επαφες στη google. Αντι να στελνεις τις επαφες στη google τις στελνεις στο pc σου. Δεν ειναι καλυτερα;

Προφανως απλως το προηγουμενο τηλεφωνο δεν ανοιγε και δεν ειχα προσβαση. Τελικα το χακαρα και πηρε μπρος και τωρα μπορω να ανακτησω

Καλησπέρα,

Μήπως γνωρίζετε πώς μπορώ να δω live streams από το Android?

Δεν εννοώ να μου προτείνετε sites... Φυσικά και όχι! Εννοώ τι θα πρέπει να αντικαταστήσω ώστε να μπορώ να ανοίγω streams...

Π.χ. στο www.hahasport.com που προσπαθώ να ανοίξω ένα live match και έχω εγκαταστήσει το flash player δεν έχω καθόλου εικόνα...

Δες το Lakitu

• Like 1

Το θεμα εχει ως εξης.
Πολλοι κλαιγονται οτι κολαει το κινητο τους.Λογικο,οταν βαζουνε εφαρμογες ΧΩΡΙΣ να τσεκαρουν τι ram.....χλαπακιαζει η καθε μια.
Επι παραδειγματι σε sms εφαρμογες textra,go sms,αλλα και τοπ πληκτρολογια οπως touchpal,swiftkey keyboard η μνημη που απασχολη εκαστη εφαρμογη ειναι απο 60 μεχρι 90 mb!
Δηλαδη μια εφαρμογη sms και ενα πληκτρολογιο και τα κινητα με 1gb ram,που ειναι το μεγαλυτερο μακραν ποσοστο,θα μενουνε με 100mb για τις υπολοιπες εργασιες!!!!!!
Ψαχνοντας βρηκα ως ιδανικο με ελαχιστη χριση ram το handcent για sms και σαν πληκτρολογιο to multi keybord(την παλαιοτερη εκδοση)
οπου μαζι δεν ξεπερνανε τα 10mb ram!
Ελαχιστη ram απασχολει και η εφαρμογη sms YAATA,καπου 8mb......

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...