Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

ψαχνω εφαρμογη η οποια να μπορω να χειρηστω τον υπολογιστη μεσω του andoid οταν ειμαι σπιτι..

συγκεκριμενα:

οταν ξαπλωνω και εχω βαλει ηδη μια ταινια αφου τελειωσει θα θελα να κλεινω το προγραμμα της ταινιας και μετα να κλεινω τον υπολογιστη...να μην μπαινω δλδ στην διαδικασια να σηκωνομαι βραδιατικα απο το κρεβατι για να κλεινω το pc

team viewer

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και η πιο χαλαρη εκδοχη του team viewer,

η απομακρυσμενη διαχειριση απο την google

Βαζεις ενα προσθετο στο Chrome σου, κανεις τις ρυθμισεις σου (πχ να εχεις προσβαση με PIN)

κατεβαζεις και την εφαρμογη απο το play και voilaaaaaa θα κλεινεις το πισι αγκαλια με το μαξιλαρι..... :)

περισσοτερα εδω

https://support.google.com/chrome/answer/1649523?hl=el

Καλησπέρα,

Μήπως γνωρίζετε πώς μπορώ να δω live streams από το Android?

Δεν εννοώ να μου προτείνετε sites... Φυσικά και όχι! Εννοώ τι θα πρέπει να αντικαταστήσω ώστε να μπορώ να ανοίγω streams...

Π.χ. στο www.hahasport.com που προσπαθώ να ανοίξω ένα live match και έχω εγκαταστήσει το flash player δεν έχω καθόλου εικόνα...

Καλησπέρα . Μαζί με έναν φίλο καταφέραμε να φτιάξουμε το πρώτο μας παιχνίδι για το Play Store. Είναι ένα πραγματικά πολύ απλό παιχνιδάκι όπου παίζεις ένα γατάκι που πέφτει από μία οικοδομή ,αποφεύγεις σκυλιά και κάνεις Highscore . Όπως είπα το παιχνίδι είναι σχετικά απλό αλλά μάθαμε πολλά από την διαδικασία και σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε δημιουργώντας και άλλα παιχνίδια και σιγά σιγά να κάνουμε κάτι καλό. Όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει να μας βοηθήσει να κάνουμε μία αρχή,το παιχνίδι είναι δωρεάν ,δεν έχει διαφημίσεις παρά μόνο αν θέλεις δεύτερη ευκαιρία όταν χάνεις. θα το βρείτε στο play store με το όνομα Catvengers .https://play.google.com/st...gi3.CatvengersΕυχαριστώ προκαταβολικά όποιον το κατεβάσει και ειδικά όποιον αφήσει και ένα σχόλιο στην εφαρμογή ,ακόμα και αν αυτό είναι αρνητικό . redface.gif

• Like 1

Καλησπέρα,'

Μήπως γνωρίζετε πώς μπορώ να δω live streams από το Android?

Δεν εννοώ να μου προτείνετε sites... Φυσικά και όχι! Εννοώ τι θα πρέπει να αντικαταστήσω ώστε να μπορώ να ανοίγω streams...

Π.χ. στο www.hahasport.com που προσπαθώ να ανοίξω ένα live match και έχω εγκαταστήσει το flash player δεν έχω καθόλου εικόνα...

'

Με το dolphin:https://dolphinbrowser.desk.com/customer/portal/articles/1365878-how-do-i-enable-the-flash-player-in-android-4-0-

Τα έκανα όλα κατά γράμμα αλλά δυστυχώς το μαύρο στην οθόνη παραμένει...

Τα έκανα όλα κατά γράμμα αλλά δυστυχώς το μαύρο στην οθόνη παραμένει...

Μηπως εχεις βαλει κατι σαν κανενα adfree,adblock και σου κανει την ζημια....
  • Like 1

Δεν ξερω αν πρεπει να ρωτησω εδω..αλλα βλεπουμε :)

Θελω απο ταμπλετ/κινητο (ανδροιδ) να χειριζομαι 2 πισι... επειδη εκει που θα γινει η φαση δεν θα παιζει ιντερνετ

ξεχναμε teamviewer / splashtop και οτιδηποτε απαιτει συνδεση σε καποιον σερβερ της εταιριας...

αρα μιλαμε για vnc λυσεις...αλλα θελω ο viewer που θα ειναι στο ταμπλετ/κινητο να υποστηριζει πολλαπλες συνδεσεις , και αν μπορω να βλεπω τα παραθυρα πλαι-πλαι (τουλαχιστον τα 2..περισσοτερα τα θεωρω υπερβολη)...ακομα καλυτερα...

Αν υπαρχει καποιος αλλος εμμεσος τροπος να γινει αυτο που περιγραφω...πειτε τον.

Ευχαριστω

παιδιά καμία εφαρμογή επαφών σαν την μαμά LG? όπου όλες οι συνδεδεμένες επαφές φαίνονται? viber, whatsapp κτλ κτλ. Για Samsung κινητό που δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο..

Συνδεσα λογαριασμο google σε νεο κινητο και στις επαφες μου βγηκαν μονο καποια mail. Κανοικα δε θα πρεπε να χα και ολο το καταλογο τηλεφωνου η δεν ειχα αποδεχτει καποια ρυθμιση?

Ή οι επαφες σου ηταν αποθηκευμενες μονο στο κινητο και οχι στο λογαριασμο σου, ή δεν επελεξες να συγχρονισει και τις επαφες απο τις ρυθμισεις συγχρονισμου του λογαριασμου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...