sansara Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ενδιαφέρον ελληνικό παιχνίδι λέξεων (σαν σταυρόλεξο αλλά πιο απλό και πωρωτικό) Παζλάκια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pegasoft.games.pazlakia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει εφαρμογή της Εθνικής και της Alpha που να δείχνει πότε μπαίνουν χρήματα σε κάποιον συγκεκριμένο λογαριασμό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει εφαρμογή της Εθνικής και της Alpha που να δείχνει πότε μπαίνουν χρήματα σε κάποιον συγκεκριμένο λογαριασμό?Για την Εθνικη:https://play.google.com/store/apps/details?id=mbanking.NBG&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dnbg+mobile+banking&pcampaignid=APPU_1_yXgvVsyQAYuisgGC35O4BAΓια Alpha Bank:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileloft.alpha.droid&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dalpha+bank&pcampaignid=APPU_1_U3kvVtfqIIesswH40YHQAw Και στις δυο περιπτωσης πρεπει να πας στην τραπεζα να τους πεις οτι εχεις την εφαρμογη και μετα θα σου πουν τη πρεπει να κανεις. Εγω το εχω κανει στην eurobank στον λογαριασμο μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ianstam8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 καμία Android εφαρμογή που να προγραμματίζεις εγγραφή σε διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό γνωρίζετε; και σε τι format γινεται η εγγραφή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει κάτι για να κόβει τις διαφημίσεις που πετάνε οι διάφορες εφαρμογές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει κάτι για να κόβει τις διαφημίσεις που πετάνε οι διάφορες εφαρμογές? Χωρίς root, τίποτα. Άμα είσαι root: https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω το εβαλα Σε μια εφαρμογη που μου εβγαζε κατι διαφημισεις του ΟΠΑΠ τωρα βγαζει ενα λευκο κενο παραθυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει κάτι για να κόβει τις διαφημίσεις που πετάνε οι διάφορες εφαρμογές?Και το AdFree(root)browserΚαι το lucky patcher(root) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kourkounatos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Παιδες,θελω μια εφαρμογη ωστε να ομαδοποιησω καποιες επαφες σε ομαδες αλλα να μην εξαφανιζοντα απο τις επαφες.Πχ στο κινητο μου (G2)οταν φτιαχνω ομαδες και βαζω επαφες μεσα,αυτες τις επαφες τις δειχνει μονο στην καρτελα των ομαδων και οχι στην καρτελα ολων των επαφων.Εγω θελω να τις δειχνει και στις 2...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ο dialer DW contacts το κάνει αυτό που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Παιδες,θελω μια εφαρμογη ωστε να ομαδοποιησω καποιες επαφες σε ομαδες αλλα να μην εξαφανιζοντα απο τις επαφες.Πχ στο κινητο μου (G2)οταν φτιαχνω ομαδες και βαζω επαφες μεσα,αυτες τις επαφες τις δειχνει μονο στην καρτελα των ομαδων και οχι στην καρτελα ολων των επαφων.Εγω θελω να τις δειχνει και στις 2...... ex dialer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ψαχνω εφαρμογη android που να γραφει σε mp3 ή wav οτι ηχο/μουσικη παιζει το ηχειο το κινητου. Θελω να κανει εσωτερικη εγγραφη (στο pc γινεται). Εχω βρει voice recorders αλλα δεν κανουν αυτο που ζηταω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vchristod84 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει κάποιο application που με το που ασυνδέεσαι απ'το γουί φι επειδή π.χ., φεύγεις απ'το σπίτι, να κλείνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει κάποιο application που με το που ασυνδέεσαι απ'το γουί φι επειδή π.χ., φεύγεις απ'το σπίτι, να κλείνει; Το Tasker σίγουρα θα το κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ψαχνω εφαρμογη η οποια να μπορω να χειρηστω τον υπολογιστη μεσω του andoid οταν ειμαι σπιτι.. συγκεκριμενα: οταν ξαπλωνω και εχω βαλει ηδη μια ταινια αφου τελειωσει θα θελα να κλεινω το προγραμμα της ταινιας και μετα να κλεινω τον υπολογιστη...να μην μπαινω δλδ στην διαδικασια να σηκωνομαι βραδιατικα απο το κρεβατι για να κλεινω το pc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα