Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πως λενε αυτην την εφαρμογη που βλεπεις οτι εχεις στο ταμπλετ στην οθονη της τηλεορασης???

εχω μια φλατ lg-οχι σμαρτ τβ-σε τετοια γινεται???

Μηπως εννοεις το Miracast
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Yπερτατη εφαρμογη (που ομως απαιτει root): SAMBADROID https://play.google.com/store/apps/details?id=berserker.android.apps.sambadroid&hl=en

Ξεχαστε τα wifi explorer κλπ για ασυρματη μεταφορα αρχειων απο και προς τη συσκευη. Με αυτο το προγραμμα ο υπολογιστης αντιλαμβανεται το κινητο σαν σκληρο δισκο που βρισκεται στο ιδιο δικτυο. Πρακτικα μας επιτρεπει να κανουμε απλα drag and drop αρχειων κλπ στη συσκευη μας σαν να ηταν συνδεδεμενη ενσυρματα με τον υπολογιστη. 

Ειχα δοκιμασει στο παρελθον κατι αναλογο και δε δουλευε σωστα (χρονια πριν), τωρα δουλευει αψογα, νιωθω λες και ανακαλυψα τον τροχο :lol:

Στα plus του ειναι πως εχει επιλογη για να τρεχει αυτοματα η εφαρμογη οταν συνδεομαστε σε συγκεκριμενο wifi (πχ του σπιτιου μας) οποτε πρακτικα δεν εχουμε να κανουμε τιποτα manually.

Οταν τρεξουμε την εφαρμογη στη συσκευη, στον υπολογιστη παταμε WIN + R και γραφουμε \\SAMBADROID 

Εναλλακτικα παμε στο My Computer και στην επιλογη Network θα δουμε τη θεση SambaDroid την οποια στελνουμε ως συντομευση στο Desktop και το ξεκιναμε απλα απο κει.

Εγω εβαλα την PRO κατευθειαν (μεσα απο την εφαρμογη νομιζω ειναι) και δεν κοιταξα να δω τι διαφορες εχει με την Free, ολα τα παραπανω ειναι με την Pro.

Έβαλα την προ, ενδιαφέρον, αλλά μια το βλέπει μια όχι...

Ενώ το εμφανίζει στο δίκτυο δεν ανοίγει.

Καμία καλή πρόταση για music player πέρα του poweramp (το οποίο κοστίζει)?

ειναι η μονη εφαρμογη που εχω αγορασει

ο ηχος ειναι μακραν ο καλυτερος απο οσες εχω βαλει

• Like 4

ειναι η μονη εφαρμογη που εχω αγορασει

ο ηχος ειναι μακραν ο καλυτερος απο οσες εχω βαλει

Μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει όλους τους player

• Like 1

ψαχνω ενα παιχνιδι παλιο σε ανδροιδ ηταν σαν ρομποτακι που οσο κρατας πατημενη την οθονη πεταει και πρεπει να μαζευεις καυσιμα και λεφτα .

οσο πας ψηλοτερα ειναι και καλα το σκορ  και αναβαθμιζεις το σκαφος σου.

αν θυμαται κανεις κατι ας μου πει

ευχαριστω

πως λενε αυτην την εφαρμογη που βλεπεις οτι εχεις στο ταμπλετ στην οθονη της τηλεορασης???εχω μια φλατ lg-οχι σμαρτ τβ-σε τετοια γινεται???

Πρέπει η TV και το κινητό να υποστηρίζουν την λειτουργία Miracast ή οποία λειτουργεί μέσω Wi-Fi.Αλλιώς πρέπει η σύνδεση να γίνει μέσω HDMI.Για να γίνει αυτό πρέπει το κινητό να υποστηρίζει otg(χλωμό) και να συνδεθεί με αντάπτορα mini USB male to mini HDMI female.

Καμία καλή πρόταση για music player πέρα του poweramp (το οποίο κοστίζει)?

Εχω τον VLC που παίζει τα περισσότερα αρχεία και τον Musicmatch που βγάζει και τους στίχους.

Είχα κατεβάσει τον PowerAmp trial και νομίζω οτι αν οχι ο καλύτερος τότε σίγουρα είναι απο τους καλύτερους.

Για προτεινε κανα καλυτερο να το ακουσουμε

Το έχουμε πει πολλάκις,TTPod λέγεται

Πρέπει η TV και το κινητό να υποστηρίζουν την λειτουργία Miracast ή οποία λειτουργεί μέσω Wi-Fi.Αλλιώς πρέπει η σύνδεση να γίνει μέσω HDMI.Για να γίνει αυτό πρέπει το κινητό να υποστηρίζει otg(χλωμό) και να συνδεθεί με αντάπτορα mini USB male to mini HDMI female.

Εχω τον VLC που παίζει τα περισσότερα αρχεία και τον Musicmatch που βγάζει και τους στίχους.

Είχα κατεβάσει τον PowerAmp trial και νομίζω οτι αν οχι ο καλύτερος τότε σίγουρα είναι απο τους καλύτερους.

Με τον vlc δεν με δούλεψε το V4A , δεν ξέρω πώς το έχουν κάνει αλλά δεν παρακάμπτεται το μανίσιο του EQ.τον έχω για βίντεα

• Like 1

Σε ενα cubot s200 σταματησε να δουλευει η περιστροφη. Ειναι μεν ανοιχτη, αλλα οταν γυρισω το τηλεφωνο σε landscape, δεν γυρνανε τα οσα δειχνει στην οθονη. Το hard reset δεν εκανε κατι και το aida64 δειχνει μονο 2 αισθητηρες στην κατηγορια sensors (proximity και light). Καμια αλλη ιδεα για να το τσεκαρω?

Firmware δεν μπορω να βρω καπου ωστε να το φλασαρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικές χρήσιμες εφαρμογές

http://rom-firmware.webnode.gr/efarmoges-gia-kinita/efarmoges-gia-android/

http://rom-firmware.webnode.gr/efarmoges-gia-kinita/

Youtube downloader k.l.p....

http://www.mediafire.com/download/u7bsjinrin4tbhg/tubemate-youtube-downloader-2-2-6-645-multi-android.apk

Κατεβασμα video  (not youtube)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.downloadmanager

Πανος..

Επεξ/σία από panoskabal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...