Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ψαχνω ενα προγραμμα ετσι ωστε να διαχωρισω τις επαφες μου με τα email Που υπαρχουν στο google contacts.

Να διαβαζει δηλαδη τις επαφες και να διαχωριζει σε λιστες τηλεφωνα και email χωριστα.

Ξερω οτι μπορεις να το φιλτραρεις απο τον dialer αλλα η λιστα στο κινητο μου συνεχιζει να εχει 

ενα καρο αχρηστα πραγματα παρολο που δεν τα βλεπω.  :unsure:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά, θα ήθελα να postάρω την πρώτη μου εφαρμογή - παιχνίδι για Android.

Το παιχνίδι το έφτιαξα καθαρά από αγάπη προς τα Retro Games, χωρίς να έχω κάποιο κέρδος. Διατίθεται δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις, δεν ζητάει κανένα permission από τη συσκευή σας και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο μετά από την εγκατάσταση.

Πρόκειται για ένα απλό (αλλά δύσκολο), retro παιχνίδι, τύπου infinite runner με την ονομασία «Galaxy Quest», στο οποίο πρέπει να αποφεύγετε αστεροειδείς που έρχονται κατά πάνω σας, κάνοντας tap στο αριστερό ή στο δεξί μέρος της οθόνης για να κινήσετε το διαστημόπλοιο αντίστοιχα.

Μπορείτε να πατήσετε το παρακάτω link για να μεταφερθείτε στη σελίδα της εφαρμογής στο Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.e_fotis.galaxyquest

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Galaxy_Quest_1.jpg Galaxy_Quest_2.jpg

• Like 6

στο γκαλαξι σ5 εχω αυτο το μουλτιτασκ μουλτι γοουιντος που μπορει τεσπα να κοβει την οθονη και να λειτουργεις ταυτοχρονα πχ youtube και chrome -αυτο δεν ειναι εφαρμογη αλλα εικονιδιο που κλικαρεις στο μενου συντομευσεων(εκει με το wifi κτλ)

τωρα εχω ενα z4 ταμπλετ και δεν υπαρχει κατι αναλογο γιατι????παιζει μονο σαν εξτρα εφαρμογη???

καπου διαβασα οτι το μουλτιτασκ ειναι της σαμσουνκ και οχι της αντροιντ-παιζει δηλ να μην εχει καν το ζ4

στο γκαλαξι σ5 εχω αυτο το μουλτιτασκ μουλτι γοουιντος που μπορει τεσπα να κοβει την οθονη και να λειτουργεις ταυτοχρονα πχ youtube και chrome -αυτο δεν ειναι εφαρμογη αλλα εικονιδιο που κλικαρεις στο μενου συντομευσεων(εκει με το wifi κτλ)

τωρα εχω ενα z4 ταμπλετ και δεν υπαρχει κατι αναλογο γιατι????παιζει μονο σαν εξτρα εφαρμογη???

καπου διαβασα οτι το μουλτιτασκ ειναι της σαμσουνκ και οχι της αντροιντ-παιζει δηλ να μην εχει καν το ζ4

http://www.doctorandroid.gr/2014/04/multiwindow-samsung-multiwindow-sidebar.html?m=1

Yπερτατη εφαρμογη (που ομως απαιτει root): SAMBADROID https://play.google.com/store/apps/details?id=berserker.android.apps.sambadroid&hl=en

Ξεχαστε τα wifi explorer κλπ για ασυρματη μεταφορα αρχειων απο και προς τη συσκευη. Με αυτο το προγραμμα ο υπολογιστης αντιλαμβανεται το κινητο σαν σκληρο δισκο που βρισκεται στο ιδιο δικτυο. Πρακτικα μας επιτρεπει να κανουμε απλα drag and drop αρχειων κλπ στη συσκευη μας σαν να ηταν συνδεδεμενη ενσυρματα με τον υπολογιστη.

Ειχα δοκιμασει στο παρελθον κατι αναλογο και δε δουλευε σωστα (χρονια πριν), τωρα δουλευει αψογα, νιωθω λες και ανακαλυψα τον τροχο :lol:

Στα plus του ειναι πως εχει επιλογη για να τρεχει αυτοματα η εφαρμογη οταν συνδεομαστε σε συγκεκριμενο wifi (πχ του σπιτιου μας) οποτε πρακτικα δεν εχουμε να κανουμε τιποτα manually.

Οταν τρεξουμε την εφαρμογη στη συσκευη, στον υπολογιστη παταμε WIN + R και γραφουμε \\SAMBADROID

Εναλλακτικα παμε στο My Computer και στην επιλογη Network θα δουμε τη θεση SambaDroid την οποια στελνουμε ως συντομευση στο Desktop και το ξεκιναμε απλα απο κει.

Εγω εβαλα την PRO κατευθειαν (μεσα απο την εφαρμογη νομιζω ειναι) και δεν κοιταξα να δω τι διαφορες εχει με την Free, ολα τα παραπανω ειναι με την Pro.

Υπάρχει το portal, τσαμπέ

• Moderators

Υπάρχει το portal, τσαμπέ

Ειναι λιγο διαφορετικό αυτο, στην ουσια γινεται μεσω browser οπως στις εφαρμογές τυπου wifi transfer κλπ.

Με το Sambadroid εχεις πρόσβαση στα αρχεια σου κατευθείαν απο τον υπολογιστή οπως ακριβώς αν συνεδεες τη συσκευή μεσω usb :)

• Like 1

Θα σου ελεγα να βαλεις το Go.

Το εχω βαλει και φαινεται καλο.

Κατι αλλο:

Υπαρχει τροπος να μεταφερω αρχεια(εικονες,βιντεο και μουσικη) απο το PC στο κινητο και το αντιθετο ασυρματα αντι να βαζω καλωδιο?

Κατι αλλο:

Υπαρχει τροπος να μεταφερω αρχεια(εικονες,βιντεο και μουσικη) απο το PC στο κινητο και το αντιθετο ασυρματα αντι να βαζω καλωδιο?

SAMBADROID αν εισαι root

Κατι αλλο:

Υπαρχει και το AirDroid αλλα και τα bluetooth :-)

Ειναι λιγο διαφορετικό αυτο, στην ουσια γινεται μεσω browser οπως στις εφαρμογές τυπου wifi transfer κλπ.

Με το Sambadroid εχεις πρόσβαση στα αρχεια σου κατευθείαν απο τον υπολογιστή οπως ακριβώς αν συνεδεες τη συσκευή μεσω usb :)

Το δοκίμασα αλλά δεν με ενθουσίασε. Μου φαίνονται πιο βολικές εφαρμογές τύπου airdroid γιατί έχεις πιο άμεση πρόσβαση σε διάφορα αρχεία.

Επίσης στην free έκδοση δεν έχεις πρόσβαση στην external sd αλλά οκ δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή.

Νομίζω την ευκολία του SambaDroid δεν την έχουν. Φρου Φρου και αρώματα είναι τα περισσότερα

ε ποια ευκολία, πιο βολικό είναι για αρχεία το airdroid που σε πάει κατευθείαν στα αρχεία αντί να ψάχνεις μέσα στους φακέλους.

• Like 2

πως λενε αυτην την εφαρμογη που βλεπεις οτι εχεις στο ταμπλετ στην οθονη της τηλεορασης???

εχω μια φλατ lg-οχι σμαρτ τβ-σε τετοια γινεται???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...