jim_p Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι... ξεχασα κατι σημαντικο... Το "αυτοματα". Δηλαδη: "Θελω μια εφαρμογη η οποια να διαγραφει ΑΥΤΟΜΑΤΑ τα περιεχομενα ενος συγκεκριμενου φακελου εφοσον ειναι παλιοτερα πχ απο 1 εβδομαδα". Κατι σαν προγραμματισμενη εργασια.
jim_p Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να βαλω το maps.me αλλα μου πεταει σφαλμα 492 και δεν το βαζει. Εχω κανει τα 3-4 πραγματα που προτεινονται αλλα και παλι δεν το βαζει. Το κινητο ειναι rooted, αλλα δεν νομιζω να εχω βγαλει κατι που να χρειαζεται. Μονο τη σαβουρα της google (= τα παντα εκτος απο google play, google services και google keyboard) και τα θεματα της huawei εχω βγαλει. Υπαρχει λογος που θελω το maps.me και οχι το here maps πχ, οποτε μην προτεινεται κατι αλλο.
saruman123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να βαλω το maps.me αλλα μου πεταει σφαλμα 492 και δεν το βαζει. Εχω κανει τα 3-4 πραγματα που προτεινονται αλλα και παλι δεν το βαζει. Το κινητο ειναι rooted, αλλα δεν νομιζω να εχω βγαλει κατι που να χρειαζεται. Μονο τη σαβουρα της google (= τα παντα εκτος απο google play, google services και google keyboard) και τα θεματα της huawei εχω βγαλει. Υπαρχει λογος που θελω το maps.me και οχι το here maps πχ, οποτε μην προτεινεται κατι αλλο. Εδω διαβασες για το προβλημα!http://www.fixerrs.com/2014/09/Fix-Google-Play-store-Error-492.html?m=1
jim_p Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτα που λεει εκει ειναι τα 3 πραγματα που προτεινονται και αλλου. Καθαρισα την cache, τιποτα. Φορμαρα και την αδεια sd, τιποτα. Την εφαρμογη δεν μπορω να την ξαναεγκαταστησω απο καπου γιατι δεν εχω το apk της. Αυτο που δεν αναφερεται εκει ειναι να εκκινησω σε recovery mode κια να καθαρισω την dalvik cache. Αλλα δεν γινεται με την μαμα recovery, θελει cwm recovery.
saruman123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτα που λεει εκει ειναι τα 3 πραγματα που προτεινονται και αλλου. Καθαρισα την cache, τιποτα. Φορμαρα και την αδεια sd, τιποτα. Την εφαρμογη δεν μπορω να την ξαναεγκαταστησω απο καπου γιατι δεν εχω το apk της. Αυτο που δεν αναφερεται εκει ειναι να εκκινησω σε recovery mode κια να καθαρισω την dalvik cache. Αλλα δεν γινεται με την μαμα recovery, θελει cwm recovery. Την recovery την ειδες απο εδω?Για δοκιμασε. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=56582106#post56582106
jim_p Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Του ξαναφλασαρα την recovery της cwm και καθαρισα την dalvik cache αλλα το προβλημα παραμενει. Ας συνεχισουμε στο θεμα που ανοιξα για το y530...
_chris_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 θέλω κάποια εφαρμογή ηχογράφησης ώστε να μπορώ να ηχογραφώ κλήσεις που κάνω μέσω voip χρησιμοποιώντας το app mobileVoip. το συγκεκριμένο app δεν έχει επιλογή ηχογράφησης. άρα θέλουμε κάτι εξωτερικό. και άντε τη φωνή μου την ηχογραφώ με οποιοδήποτε app ηχογράφησης, τη φωνή του συνομιλητή πως θα την ηχογραφήσω; λογικά αν υπάρχει κάποια λύση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ηχογράφηση συνομιλίας μέσω skype, viber. υπάρχει κάτι ή τζάμπα ψάχνω; Boldbeast recorder. Κάνει ακριβώς αυτό που ψάχνεις Δοκιμασε και το Record My Call http://www.techinsider.gr/efarmoges/pos-ichografoume-mia-klisi-sto-android-kolpo-me-efarmogi/ παιδιά δε νομίζω αυτά τα προγράμματα να κάνουν αυτό που θέλω
Federacion Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 hush Θα εγκαταστησω την εφαρμογη αυριο,μολις ανοιξω το κινητο. Δεν είναι εφαρμογή. Είναι μια σειρά από ρυθμίσεις που επεμβαίνουν στον κώδικα και στοχεύει κυρίως στους developers. 2
viper2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να αλλάξω ρομ Ερωτηση Πως κάνω backup στα παντα? Υπάρχει εφαρμογή?
saruman123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να αλλάξω ρομ Ερωτηση Πως κάνω backup στα παντα? Υπάρχει εφαρμογή? Helium - App Sync and BackupTitanium Backup ★ root 3
viper2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να αλλάξω ρομ Ερωτηση Πως κάνω backup στα παντα? Υπάρχει εφαρμογή? Helium - App Sync and Backup Titanium Backup ★ root οι εικόνες και τα video ειναι τα λεγόμενα system data η ανήκουν στα app data? ps δεν με αφήνει να βάλω τόνους...
saruman123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 οι εικόνες και τα video ειναι τα λεγόμενα system data η ανήκουν στα app data? ps δεν με αφήνει να βάλω τόνους... Τις εικόνες και τα video μπορεις να τα αποθηκευσης η σε μια Sd η σε ενα pc. 1
discoboyminimal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 παιδια ειπα ν απαλλαγω απο το keyboard τις samsung. εβαλα το google keyboard. ναι ομως δεν μου διωρθωνει καμια λεξι απο αγγλικα η ελληνικα..δεν μου βγαζει καν το σωστο πανω στην μπαρα.δεν βγαινει εκεινη η μπαρα καν. στις ρυθμισεις τα εχω ενεργοποιησει αυτα που λενε για spelling . τι μπορει να γινεται?
mary Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Βγαλτο και ξανά εγκατέστησε το . Αλλιώς βάλε το SwiftKey που έχει και πρόβλεψη λέξεων 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Βγαλτο και ξανά εγκατέστησε το . Αλλιώς βάλε το SwiftKey που έχει και πρόβλεψη λέξεων Συμφωνώ και εγώ. Απλά το καλύτερο είναι το swiftkey.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα