Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως ο συμφορουμίτης ζήτησε την δική μας άποψη,

οπότε κατά την γνώμη μου απ αυτές που έχω δοκιμάσει καλύτερη μου φάνηκε η camera FV5 για την πληρότητα των ρυθμίσεών της. Από ποιότητα εικόνας δεν έχω παράπονο.

• Like 1
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναμεσα στον google laucher και στον nova launcher ποιον να προτιμησω?

Σε ολα τα κινητα που εχω(και ειχα) μονο Nova.

Νομίζω πως ο συμφορουμίτης ζήτησε την δική μας άποψη,

οπότε κατά την γνώμη μου απ αυτές που έχω δοκιμάσει καλύτερη μου φάνηκε η camera FV5 για την πληρότητα των ρυθμίσεών της. Από ποιότητα εικόνας δεν έχω παράπονο.

Σωστα δεν αντιλεγω αλλα του εδωσα και μια ιδεα να δει για τα πιο δημοφιλεστερα. :-)
  • Like 1
Δημοσ.

Αναμεσα στον google laucher και στον nova launcher ποιον να προτιμησω?

Apex Launcher άμα μιλάμε για free. Προσφέρει περισσότερο customization και απο τους δύο. Ο Nova Prime που είναι επι πληρωμή είναι καλύτερος και απο τους τρεις.

Δημοσ.

καλημερα-υπαρχει εφαρμογη σε αντροιντ που να βαζω ολα τα μειλ μου μεσα(yahoo,hotmail,gmail κτλ)και να τα βγαζει σαν ενα ???(ειχα to iphone 4s παλια και ειχε μια αναλογη)

Δημοσ.

καλημερα-υπαρχει εφαρμογη σε αντροιντ που να βαζω ολα τα μειλ μου μεσα(yahoo,hotmail,gmail κτλ)και να τα βγαζει σαν ενα ???(ειχα to iphone 4s παλια και ειχε μια αναλογη)

Ναι πολλές. Έχω το Κ-9 mail εδώ και χρόνια και είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Εγω παλι λεω το Email Type Mail - Free

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trtf.blue&hl=el

• Like 3
Δημοσ.

Θελω μια εφαρμογη η οποια να διαγραφει τα περιεχομενα ενος συγκεκριμενου φακελου εφοσον ειναι παλιοτερα πχ απο 1 εβδομαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Θελω μια εφαρμογη η οποια να διαγραφει τα περιεχομενα ενος συγκεκριμενου φακελου εφοσον ειναι παλιοτερα πχ απο 1 εβδομαδα.

Δοκιμασε το Root Explorer,Root Browser

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...