Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει! πας στις ρυθμισεις και κατω κατω εκει που λεει "strip accents & diacritics"

Ωραιος γιατι αν και μαρεσε οπτικα η εφαρμογη δεν πηγε καθολου το μυαλο μου σε αυτη την ρυθμιση,ενω τις τσεκαρα ολες!thnx

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θέλω κάποια εφαρμογή ηχογράφησης ώστε να μπορώ να ηχογραφώ κλήσεις που κάνω μέσω voip χρησιμοποιώντας το app mobileVoip.

το συγκεκριμένο app δεν έχει επιλογή ηχογράφησης. άρα θέλουμε κάτι εξωτερικό.

και άντε τη φωνή μου την ηχογραφώ με οποιοδήποτε app ηχογράφησης, τη φωνή του συνομιλητή πως θα την ηχογραφήσω;

λογικά αν υπάρχει κάποια λύση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ηχογράφηση συνομιλίας μέσω skype, viber.

υπάρχει κάτι ή τζάμπα ψάχνω;

Boldbeast recorder. Κάνει ακριβώς αυτό που ψάχνεις

• Like 1
Δημοσ.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω οι ενημερώσεις των εφαρμογών να γίνονται σε συγκεκριμένες ώρες?

Δεν γινεται.

Θα πας στο play store στις ρυθμισεις και θα βγαλεις την αυτοματη ενημερωση.

Ετσι θα μπορεις να κανεις εσυ οποτε θες τις ενημερωσεις.

θέλω κάποια εφαρμογή ηχογράφησης ώστε να μπορώ να ηχογραφώ κλήσεις που κάνω μέσω voip χρησιμοποιώντας το app mobileVoip.

το συγκεκριμένο app δεν έχει επιλογή ηχογράφησης. άρα θέλουμε κάτι εξωτερικό.

και άντε τη φωνή μου την ηχογραφώ με οποιοδήποτε app ηχογράφησης, τη φωνή του συνομιλητή πως θα την ηχογραφήσω;

λογικά αν υπάρχει κάποια λύση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ηχογράφηση συνομιλίας μέσω skype, viber.

υπάρχει κάτι ή τζάμπα ψάχνω;

Δοκιμασε και το Record My Call

http://www.techinsider.gr/efarmoges/pos-ichografoume-mia-klisi-sto-android-kolpo-me-efarmogi/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια εφαρμογή δωρεάν για κάμερα κινητού πιστεύεται ότι είναι ή καλύτερη?

Επεξ/σία από stavros34
Δημοσ.

Ποια εφαρμογή δωρεάν πιστεύεται ότι είναι ή καλύτερη?

Τι εννοείς;; Τι είδους εφαρμογή;;

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να "ακούει" τους στίχους ενός τραγουδιού και να τους μετατρέπει σε μορφή pdf;;

Δημοσ.

Ερώτηση! κάποιος που έχει τον αριθμό μου μου έστειλε ένα μήνυμα (προφανώς αυτοματοποιημένο γιατί δεν ξέρει αγγλικά) που λέει Check this out! κι ένα λινκ από την εφαρμογή life360... Τι ακριβώς είναι αυτό? πατώντας το link του δίνω το δικαίωμα να βλέπει που είμαι? ή απλά σαν invite? 

*********Παρακαλώ απαντήσεις με παράθεση! 

Δημοσ.

Ερώτηση! κάποιος που έχει τον αριθμό μου μου έστειλε ένα μήνυμα (προφανώς αυτοματοποιημένο γιατί δεν ξέρει αγγλικά) που λέει Check this out! κι ένα λινκ από την εφαρμογή life360... Τι ακριβώς είναι αυτό? πατώντας το link του δίνω το δικαίωμα να βλέπει που είμαι? ή απλά σαν invite?

*********Παρακαλώ απαντήσεις με παράθεση!

Απλα αγνοησε το
Δημοσ.
Δημοσ.

Αναμεσα στον google laucher και στον nova launcher ποιον να προτιμησω?

γω με nova έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά σε S3 neo .

Πολύ μεγαλύτερη παραμετροποίηση -που είναι βασικό σε μένα- και αν του βγάλεις τα πολλά εφέ πάει σφαίρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...