censOred Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 εχει! πας στις ρυθμισεις και κατω κατω εκει που λεει "strip accents & diacritics" Ωραιος γιατι αν και μαρεσε οπτικα η εφαρμογη δεν πηγε καθολου το μυαλο μου σε αυτη την ρυθμιση,ενω τις τσεκαρα ολες!thnx
funbreaker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Πώς μπορώ να ρυθμίσω οι ενημερώσεις των εφαρμογών να γίνονται σε συγκεκριμένες ώρες? 1
BELL Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 θέλω κάποια εφαρμογή ηχογράφησης ώστε να μπορώ να ηχογραφώ κλήσεις που κάνω μέσω voip χρησιμοποιώντας το app mobileVoip. το συγκεκριμένο app δεν έχει επιλογή ηχογράφησης. άρα θέλουμε κάτι εξωτερικό. και άντε τη φωνή μου την ηχογραφώ με οποιοδήποτε app ηχογράφησης, τη φωνή του συνομιλητή πως θα την ηχογραφήσω; λογικά αν υπάρχει κάποια λύση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ηχογράφηση συνομιλίας μέσω skype, viber. υπάρχει κάτι ή τζάμπα ψάχνω; Boldbeast recorder. Κάνει ακριβώς αυτό που ψάχνεις 1
saruman123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Πώς μπορώ να ρυθμίσω οι ενημερώσεις των εφαρμογών να γίνονται σε συγκεκριμένες ώρες?Δεν γινεται.Θα πας στο play store στις ρυθμισεις και θα βγαλεις την αυτοματη ενημερωση. Ετσι θα μπορεις να κανεις εσυ οποτε θες τις ενημερωσεις. θέλω κάποια εφαρμογή ηχογράφησης ώστε να μπορώ να ηχογραφώ κλήσεις που κάνω μέσω voip χρησιμοποιώντας το app mobileVoip. το συγκεκριμένο app δεν έχει επιλογή ηχογράφησης. άρα θέλουμε κάτι εξωτερικό. και άντε τη φωνή μου την ηχογραφώ με οποιοδήποτε app ηχογράφησης, τη φωνή του συνομιλητή πως θα την ηχογραφήσω; λογικά αν υπάρχει κάποια λύση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ηχογράφηση συνομιλίας μέσω skype, viber. υπάρχει κάτι ή τζάμπα ψάχνω; Δοκιμασε και το Record My Call http://www.techinsider.gr/efarmoges/pos-ichografoume-mia-klisi-sto-android-kolpo-me-efarmogi/
stavros34 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ποια εφαρμογή δωρεάν για κάμερα κινητού πιστεύεται ότι είναι ή καλύτερη? Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2015 από stavros34
petaw-se-oneiro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ποια εφαρμογή δωρεάν πιστεύεται ότι είναι ή καλύτερη? Τι εννοείς;; Τι είδους εφαρμογή;; Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να "ακούει" τους στίχους ενός τραγουδιού και να τους μετατρέπει σε μορφή pdf;;
evoracing Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ερώτηση! κάποιος που έχει τον αριθμό μου μου έστειλε ένα μήνυμα (προφανώς αυτοματοποιημένο γιατί δεν ξέρει αγγλικά) που λέει Check this out! κι ένα λινκ από την εφαρμογή life360... Τι ακριβώς είναι αυτό? πατώντας το link του δίνω το δικαίωμα να βλέπει που είμαι? ή απλά σαν invite? *********Παρακαλώ απαντήσεις με παράθεση!
censOred Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 hush Θα εγκαταστησω την εφαρμογη αυριο,μολις ανοιξω το κινητο. 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει εφαρμογή που ότι ακούει να το καταγράφει σε pdf;;;
patrickdrd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 hush Θα εγκαταστησω την εφαρμογη αυριο,μολις ανοιξω το κινητο. δοκιμασε την και πες μας
saruman123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ερώτηση! κάποιος που έχει τον αριθμό μου μου έστειλε ένα μήνυμα (προφανώς αυτοματοποιημένο γιατί δεν ξέρει αγγλικά) που λέει Check this out! κι ένα λινκ από την εφαρμογή life360... Τι ακριβώς είναι αυτό? πατώντας το link του δίνω το δικαίωμα να βλέπει που είμαι? ή απλά σαν invite? *********Παρακαλώ απαντήσεις με παράθεση! Απλα αγνοησε το
stavros34 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ποια εφαρμογή δωρεάν για κάμερα κινητού πιστεύεται ότι είναι ή καλύτερη?
saruman123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ποια εφαρμογή δωρεάν για κάμερα κινητού πιστεύεται ότι είναι ή καλύτερη? http://www.google.gr/search?site=&source=hp&ei=k8n3VfSJLsSYsAGRwbW4Aw&q=best+camera+app+for+android&oq=best+camerg&gs_l=mobile-gws-hp.1.2.0i13l5.1777.15281.0.16875.22.19.0.3.3.0.327.3724.0j13j5j1.19.0....0...1c.1.64.mobile-gws-hp..6.16.2602.3.jPwRCht4WsY#aie=aig:xpd
jim_p Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αναμεσα στον google laucher και στον nova launcher ποιον να προτιμησω?
ekkli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αναμεσα στον google laucher και στον nova launcher ποιον να προτιμησω? γω με nova έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά σε S3 neo . Πολύ μεγαλύτερη παραμετροποίηση -που είναι βασικό σε μένα- και αν του βγάλεις τα πολλά εφέ πάει σφαίρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα