Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για τα maps

για το earth παρομοίως, http://m.google.com/earth

για τα maps όταν κάνω αυτό που λες μου λέει ότι είναι ήδη εγκατεστημένα στο κινητό και όταν πατάω λήψη από το μάρκετ δεν τα βρίσκει. Για το google earth μου λέει ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή. Μάλλον έχει δίκιο ο euklidis, δεν έχουν βγει για το desire ακόμα. Tα βρήκα ομως τα .apk και θα τα κανω manual install.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
για τα maps όταν κάνω αυτό που λες μου λέει ότι είναι ήδη εγκατεστημένα στο κινητό και όταν πατάω λήψη από το μάρκετ δεν τα βρίσκει. Για το google earth μου λέει ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή. Μάλλον έχει δίκιο ο euklidis, δεν έχουν βγει για το desire ακόμα. Tα βρήκα ομως τα .apk και θα τα κανω manual install.

δες στο μενου με τις εφαρμογες. Ειναι ηδη το maps μεσα full extra. το google earth Μπορεις να το βρεις σε .apk και να το περασεις χειροκινητα... παιζει μια χαρα...

Δημοσ.

Zougla.gr Ελληνικό android Application είναι διαθέσιμο στο Android Market με το όνομα "Zougla".

Ελπίζω να σας αρέσει.Για οποιοδήποτε πρόβλημα για την εφαρμογή παρακαλώ στείλτε μου email.

prsc1.pngprntsr2.png

details%3Fid%3Dcom.zougla&c=&s=4

Δημοσ.
Zougla.gr Ελληνικό android Application είναι διαθέσιμο στο Android Market με το όνομα "Zougla".

Ελπίζω να σας αρέσει.Για οποιοδήποτε πρόβλημα για την εφαρμογή παρακαλώ στείλτε μου email.

prsc1.pngprntsr2.png

details%3Fid%3Dcom.zougla&c=&s=4

πολυ ωραια εφαρμογη Γιαννη, μπραβο σου...

Δημοσ.

να σαι καλά φίλε, φαίνεται ωραία εφαρμογή και καλή θητεία

------------------------------------------

Χμμ ποια είναι η ελάχιστη έκδοση που παίζει, γιατί δεν μου το βρίσκει στο μαρκετ.

Μlάλλον ήρθε η ώρα να περάσω την CM6, :o

Δημοσ.
επειδή ο δικός μου θείος δεν το έχει το mplayer.

μπορεί κάποιος να μου το προωθήσει?

Μια βοήθεια και σε μένα που δεν έχω θείο.... :shock:

Δημοσ.

αν εχει κανεις το 3G Watchdog αν μπορει να μου πει περιπου τι γινεται με την καταναλωση της μπαταριας. Με στανταρ χρηση (και με 3g απενεργοποιημενο για να δω τι γινεται ) το xperia x10i δεν βγαζει 24ωρο ουτε για πλακα. Χωρις αυτο αντεχει 3-με 4 ημερες. Φταει η μπαταρια, η 1.6 ή μηπως το προγραμμα τρωει πολλους πορους?

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω βάλει για file manager ton andexplorer, βασικά κατα τύχη τον βρήκα, προσωπικά μαρέσει, αλλά δεν έχω δοκιμάσει τους άλλους που προτείνετε, Τι νομίζετε? Έχουν τόσο μεγάλη διαφορά? αξίζει να αλλάξω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
αν εχει κανεις το 3G Watchdog αν μπορει να μου πει περιπου τι γινεται με την καταναλωση της μπαταριας. Με στανταρ χρηση (και με 3g απενεργοποιημενο για να δω τι γινεται ) το xperia x10i δεν βγαζει 24ωρο ουτε για πλακα. Χωρις αυτο αντεχει 3-με 4 ημερες. Φταει η μπαταρια, η 1.6 ή μηπως το προγραμμα τρωει πολλους πορους?

Πρέπει να αλλάξεις στα settings του 3G Watchdog το Refresh notification and widget σε every hour και οχι ανα 30 sec που το έχει default, εκεί είναι το πρόβλημα.

Επεξ/σία από damastes
Δημοσ.
Πρέπει να αλλάξεις στα settings το Refresh notification and widget σε every hour και οχι ανα 30 sec που το έχει default, εκεί είναι το πρόβλημα.

ωραία συμβουλή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...