stavros88 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιος είναι ο γρηγορότερος browser για Android? 1
thomasG4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιος είναι ο γρηγορότερος browser για Android? Αν το κινητό σου έχει πάνω απο 1,5 GB RAM, Chrome ασυζητητί Άμα έχει λιγότερο UC Browser Mini 1
OutLawGr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Βάλε τον κανονικό UC browser και θα σε ικανοποιήσει πλήρως, για μένα είναι καλύτερος και από τον dolphin.
patrickdrd Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το κινητό σου έχει πάνω απο 1,5 GB RAM, Chrome ασυζητητί Άμα έχει λιγότερο UC Browser Mini firefox λεμε ασυζητητι
vizolover Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 firefox λεμε ασυζητητι Naked Browser ή Lightning, συζητητι.
saruman123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιος είναι ο γρηγορότερος browser για Android?Εγω παλι λεω οτι ειναι αναλογα την ταχυτητα του παροχου.Εχω δοκιμαση αρκετους με σταθερο wifi αρκετα καλο σε Samsung κυριος. Η καταληξη μου ειναι ο UC browser, dolphin και Naked Browse.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 εγω παλι λεω πρωτιστως dolphin σε συνεργασια με flash player για οσες σελιδες δεν υποστηριζουν video html5 και μετα opera, οχι τη μινι opera και ucbrowser για τις επιλογες το που θα κανει καποιος downloading path ενω firefox και chrome δεν εχουν τετοιες επιλογες
Liverpool89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Καποια εφαρμογη που να αναφερεται στο αμαξι ποσα χιλιομετρα εχεις να σου βγαζει τονεπομενο σερβις του, μερικα στοιχεια για αυτο
daPro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Τι είναι καλύτερα να έχω bookmarks η apps...δλδ να έχω το Facebook με bookmark από browser η να κατεβάσω το app? 2
saruman123 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Τι είναι καλύτερα να έχω bookmarks η apps...δλδ να έχω το Facebook με bookmark από browser η να κατεβάσω το app? Facebook με bookmark από browser http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow 2
censOred Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Καποιος καλος Music Player? Κατεβασα τον poweramp,καλος αλλα ειναι trial. n7 music player μου χει παιξει ό,τι αρχείο ήθελα, για το equalization θελει να πλερώσεις Το ccleaner για android κάνει δουλειά? Το χει χρησιμοποιήσει κανείς?
censOred Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 δες και textra Πρότεινες textra για μεγιστο όριο ελληνικών χαρακτήρων 160. Δεν βρίσκω την επιλογή.Υπάρχει όντως αυτή η δυνατότητα σε αυτη την εφαρμογή ή θα αναγκαστώ να βάλω Handscent/Gosms?
saruman123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Πρότεινες textra για μεγιστο όριο ελληνικών χαρακτήρων 160. Δεν βρίσκω την επιλογή.Υπάρχει όντως αυτή η δυνατότητα σε αυτη την εφαρμογή ή θα αναγκαστώ να βάλω Handscent/Gosms? Εγω δεν ξερω για το textra αλλα για το Go sms pro που εχω εχει 160 χαρακτηρες.
_chris_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 θέλω κάποια εφαρμογή ηχογράφησης ώστε να μπορώ να ηχογραφώ κλήσεις που κάνω μέσω voip χρησιμοποιώντας το app mobileVoip. το συγκεκριμένο app δεν έχει επιλογή ηχογράφησης. άρα θέλουμε κάτι εξωτερικό. και άντε τη φωνή μου την ηχογραφώ με οποιοδήποτε app ηχογράφησης, τη φωνή του συνομιλητή πως θα την ηχογραφήσω; λογικά αν υπάρχει κάποια λύση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ηχογράφηση συνομιλίας μέσω skype, viber. υπάρχει κάτι ή τζάμπα ψάχνω;
patrickdrd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Πρότεινες textra για μεγιστο όριο ελληνικών χαρακτήρων 160. Δεν βρίσκω την επιλογή.Υπάρχει όντως αυτή η δυνατότητα σε αυτη την εφαρμογή ή θα αναγκαστώ να βάλω Handscent/Gosms? εχει! πας στις ρυθμισεις και κατω κατω εκει που λεει "strip accents & diacritics" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα