Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θα ήθελα (δίχως σχόλια) αν ξέρει κάποιος κάνα spy πρόγραμμα για παρακολούθηση fb messenger κλπ μήπως και ησυχασω το ανήσυχο πνεύμα μου.

• Like 1
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω αλλα ξεχασα να πω οτι τα θελω για κινητο android δλδ..

Καλημερα.

Για android ειναι αλλα δεν υπαρχουν στο Play store γι' αυτο σου ειπα να τα βρεις απο το νετ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ξέρουμε κανέναν τρόπο να αποκτήσουμε δωρεάν το spotify premium χωρίς διαφημίσεις;

Eδινε η Cosmote ή η Voda νομιζω καποιους μηνες premium. Για τις διαφημισεις βαζεις AdFree.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θα ήθελα να ρωτήσω ποια εφαρμογή προτείνετε για το android με την οποία να μπορώ να κάνω view ένα pdf αρχείο αλλά να μπορώ να αλλάξω και το background color του αρχείου.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θα ήθελα να ρωτήσω ποια εφαρμογή προτείνετε για το android με την οποία να μπορώ να κάνω view ένα pdf αρχείο αλλά να μπορώ να αλλάξω και το background color του αρχείου.

Ευχαριστώ πολύ.

Νομιζω το microsoft office mobile
Δημοσ.

Αυτό από ότι βλέπω είναι για παλιότερες versions του android.

Εγώ έχω το lollipop.

Δεν το διευκρινησες.

Δες αυτο τοτε:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.office&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dview+for+pdf&pcampaignid=APPU_1_4dblVd_mF8O9sQGHzYDgCw

Δημοσ.

Παιδιά βγήκε το πρώτο παιχνίδι που κοντράρει στα ίσια το Clash of Clans (κατά τη γνώμη μου πάντα).

Είναι το Plunder Pirates.

Το έχετε δοκιμάσει;

Δημοσ.

Παιδιά βγήκε το πρώτο παιχνίδι που κοντράρει στα ίσια το Clash of Clans (κατά τη γνώμη μου πάντα).

Είναι το Plunder Pirates.

Το έχετε δοκιμάσει;

Σαν το clash δεν έχει  :P Λιώνω από το Μάιο του 13...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...