gotthard Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλημέρα, θα ήθελα (δίχως σχόλια) αν ξέρει κάποιος κάνα spy πρόγραμμα για παρακολούθηση fb messenger κλπ μήπως και ησυχασω το ανήσυχο πνεύμα μου. 1
petalouda85 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δες για αυτα τα δυο στο νετ. ogyoutube TubeMate Ευχαριστω αλλα ξεχασα να πω οτι τα θελω για κινητο android δλδ..
saruman123 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ευχαριστω αλλα ξεχασα να πω οτι τα θελω για κινητο android δλδ..Καλημερα.Για android ειναι αλλα δεν υπαρχουν στο Play store γι' αυτο σου ειπα να τα βρεις απο το νετ. 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ξέρουμε κανέναν τρόπο να αποκτήσουμε δωρεάν το spotify premium χωρίς διαφημίσεις;
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ξέρουμε κανέναν τρόπο να αποκτήσουμε δωρεάν το spotify premium χωρίς διαφημίσεις; Eδινε η Cosmote ή η Voda νομιζω καποιους μηνες premium. Για τις διαφημισεις βαζεις AdFree.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Eδινε η Cosmote ή η Voda νομιζω καποιους μηνες premium. Για τις διαφημισεις βαζεις AdFree. Δίνει η κοσμοτέ 1 μήνα premium και μετά 5€/μηνα..
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω ποια εφαρμογή προτείνετε για το android με την οποία να μπορώ να κάνω view ένα pdf αρχείο αλλά να μπορώ να αλλάξω και το background color του αρχείου. Ευχαριστώ πολύ.
saruman123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω ποια εφαρμογή προτείνετε για το android με την οποία να μπορώ να κάνω view ένα pdf αρχείο αλλά να μπορώ να αλλάξω και το background color του αρχείου. Ευχαριστώ πολύ. Νομιζω το microsoft office mobile
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω το microsoft office mobile Αυτό από ότι βλέπω είναι για παλιότερες versions του android. Εγώ έχω το lollipop.
saruman123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό από ότι βλέπω είναι για παλιότερες versions του android. Εγώ έχω το lollipop. Δεν το διευκρινησες.Δες αυτο τοτε: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.office&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dview+for+pdf&pcampaignid=APPU_1_4dblVd_mF8O9sQGHzYDgCw
skiabox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά βγήκε το πρώτο παιχνίδι που κοντράρει στα ίσια το Clash of Clans (κατά τη γνώμη μου πάντα). Είναι το Plunder Pirates. Το έχετε δοκιμάσει;
bele Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ,Κάτι πείρε το μάτι μου για adfree..δεν το βλέπω στο playstore..μάλλον είναι για rooted συσκευές;
skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ορίστε και το link για το plunder pirates : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roviostars.pirates&hl=en
vdeseris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά βγήκε το πρώτο παιχνίδι που κοντράρει στα ίσια το Clash of Clans (κατά τη γνώμη μου πάντα). Είναι το Plunder Pirates. Το έχετε δοκιμάσει; Σαν το clash δεν έχει Λιώνω από το Μάιο του 13...
Dinos_12345 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πρόταση για twitter client; Λέω να πάρω το Fenix Ξέρουμε κανέναν τρόπο να αποκτήσουμε δωρεάν το spotify premium χωρίς διαφημίσεις; http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/mod-spotify-tablet-mode-t3106020 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα