BELL Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Κάποια εφαρμογή για εύρεση και κατέβασμα τραγουδιών έχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Κάποια εφαρμογή για εύρεση και κατέβασμα τραγουδιών έχουμε;Το TubeMate αλλα χτυπα στο νετ γιατι στο Play store δεν υπαρχει. Ολα τα λειτουργικα χρειαζονται firewall. Pc και τηλεφωνα. Για ευνοητους λογους. Τωρα καποιοι το θεωρουν περιττο. Εγω θεωρω το antivirus περιττο. Γνωμη μου. Ο καθενας κανει ο,τι καταλαβαινει. Οσο για το κοψιμο... Ισα-ισα το κανει πιο γρηγορο αν εχεις αργο ιντερνετ. Γιατι δε πιανουν bandwith αχρηστες εφαρμογες, εφαρμογες που δεν απαιτειται να μπαινουν ιντερνετ καθε 3 και λιγο. Και γω για πειραματικους λογους το ειπα.Οχι οτι θα το βαλω. Απλος να εχω μια ιδεα. Οσο για antivirus μακρια και αγαπημενοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Τνχ, είναι καλής ποιότητας η μουσική ή επιπέδου YouTube; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Τνχ, είναι καλής ποιότητας η μουσική ή επιπέδου YouTube;Οτι τραγουδια εχει το YouTube.Αναλογα το τραγουδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vchristod84 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Τνχ, είναι καλής ποιότητας η μουσική ή επιπέδου YouTube;Ψάξε καλύτερα για το ogyoutube. Θεωρώ ότι είναι πιο αξιόλογο μιας και τα είχα και τα δύο προγράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ωραίος, όντως το ogyoutube είναι πολύ καλύτερο. Αλλά μήπως υπάρχει και κάποια άλλη εφαρμογή που να ανατρεχει σε βιβλιοθήκες και να κατεβάζει το τραγούδι σε καλή ανάλυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες εφαρμογές χρησιμοποιούν το Wifi όταν εσύ δεν χρησιμοποιείς καν την εφαρμογή. Πολλές φορές είναι αθώο, αλλά καμία φορά άμα η εφαρμογή συνδέεται συνεχώς είναι επικίνδυνο (μπορεί να στέλνει το οτιδήποτε) ή απλά να τρώει μπαταρία τσάμπα. Το firewall είναι μια καλή λύση να κάνεις ξεκαθάρισμα στο ποιες εφαρμογές όντως χρησιμοποιούν το δίκτυο όταν χρειάζεται και ποιες όχι. Το Mobiwol ειναι μονο για Wifi ή κανει την ιδια δουλεια και οταν ειναι ενεργοποιημενα τα δεδομενα κινητης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Το Mobiwol ειναι μονο για Wifi ή κανει την ιδια δουλεια και οταν ειναι ενεργοποιημενα τα δεδομενα κινητης;Νομιζω για Wifi και 3G 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaizer1970 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 ποιο είναι το καλύτερο gps γιατί το here δεν με βολεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vchristod84 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 ποιο είναι το καλύτερο gps γιατί το here δεν με βολεύειΥποθέτω ότι εννοείς "δωρεάν" και καλό... Το sygic είναι καλό αλλά δεν έχει φωνητική καθοδήγηση αν δεν το αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Κανεις με lenovo, ασχετως μοντελου? Πηρε μια φιλη μου το a6000 και αναμεσα στην προεγκατεστημενη σαβουρα εχει και μια εφαρμογη με ονομα "Security" που τρεχει συνεχεια, εμφανιζει συνεχεια ενα notification πανω αριστερα και δεν βγαινει με καποιο τροπο, ουτε σταματαει! Ουτε το greenify δεν την πιανει! Την εχετε και εσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Κανεις με lenovo, ασχετως μοντελου? Πηρε μια φιλη μου το a6000 και αναμεσα στην προεγκατεστημενη σαβουρα εχει και μια εφαρμογη με ονομα "Security" που τρεχει συνεχεια, εμφανιζει συνεχεια ενα notification πανω αριστερα και δεν βγαινει με καποιο τροπο, ουτε σταματαει! Ουτε το greenify δεν την πιανει! Την εχετε και εσεις? Απενεργοποιηση δεν μπορεις να κανεις?(Διαχειριστη εφαρμογων-ολα) Αλλιος root και μετα Root Uninstaller pro και καθαρισες με τις σαβουρες, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Κανεις με lenovo, ασχετως μοντελου? Πηρε μια φιλη μου το a6000 και αναμεσα στην προεγκατεστημενη σαβουρα εχει και μια εφαρμογη με ονομα "Security" που τρεχει συνεχεια, εμφανιζει συνεχεια ενα notification πανω αριστερα και δεν βγαινει με καποιο τροπο, ουτε σταματαει! Ουτε το greenify δεν την πιανει! Την εχετε και εσεις? Εχω μία της lenovo που στα ελληνικά λέγεται αντιενοχλητική app και έχει για εικονίδιο μια πράσινη ασπίδα με έναν σταυρό μέσα. Αυτή λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petalouda85 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Παιδια και εγω θελω να μου πειτε εφαρμογη να κατεβασω ελληνικα τραγουδια για ξενα εχω ηδη κατεβασει αλλα θελω κατι ψαγμενο... εντεχνα και ετσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Παιδια και εγω θελω να μου πειτε εφαρμογη να κατεβασω ελληνικα τραγουδια για ξενα εχω ηδη κατεβασει αλλα θελω κατι ψαγμενο... εντεχνα και ετσι.. Δες για αυτα τα δυο στο νετ.ogyoutube TubeMate 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα