Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Ξέρει κάποιος για κάποια εφαρμογή την οποία να χρησιμοποιώ όταν πάω για περπάτημα και να μετράει την απόσταση? 

Απλά θέλω κάποια δοκιμασμένη που να δουλεύει σωστά!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Καλησπέρα,

Ξέρει κάποιος για κάποια εφαρμογή την οποία να χρησιμοποιώ όταν πάω για περπάτημα και να μετράει την απόσταση? 

Απλά θέλω κάποια δοκιμασμένη που να δουλεύει σωστά!

endomondo και απο μενα

• Like 1

Θέλω κάποιες φορές να στείλω η να κατεβάσω κάτι και η σύνδεση στο δίκτυο δεν είναι γρήγορη και θα ήθελα να τη συνδυάσω με δεδομένα.

Το superbeam το έχω αλλά είναι για μεταφορά μόνο.

Εγώ ενδιαφέρομαι και από διαδίκτυο να μπορώ να το χρησιμοποιήσω.

Βασικά κυρίως για το ανέβασμα μεγάλων αρχείων στο σύννεφο.

Τοτε ισως το SHAREit-Connect & Transfer

Μπορεί να το ξέρετε αλλα επειδή σήμερα το ανακάλυψα σας το προτείνω.Bluestacks πρόγραμμα για χρήση όλων των εφαρμογών android στο pc μας

• Like 1

Υπάρχει εφαρμογή με την οποία να μπορείς να στείλεις - λάβεις δεδομένα χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα το ασύρματο αλλά και 3g;

Δεν γνωρίζω άλλα γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;

νομιζω δεν ειναι θεμα εφαρμογης, αλλα θεμα λειτουργιας του android. Νομιζω οτι εχει σχεδιαστει να μην δουλευουν και τα δυο ταυτοχρονα οποτε ακομα και εαν υπαρχει αυτο σε εφαρμογη θα σταματησει απο το λειτουργικο.

Θέλω κάποιες φορές να στείλω η να κατεβάσω κάτι και η σύνδεση στο δίκτυο δεν είναι γρήγορη και θα ήθελα να τη συνδυάσω με δεδομένα.

Το superbeam το έχω αλλά είναι για μεταφορά μόνο.

Εγώ ενδιαφέρομαι και από διαδίκτυο να μπορώ να το χρησιμοποιήσω.

Βασικά κυρίως για το ανέβασμα μεγάλων αρχείων στο σύννεφο.

To note 3 το έχει σαν επιλογή. Ενίσχυση λήψεων λέγεται. Μια φορά το χρησιμοποίησα για να δω πως δουλεύει. 

Κατεβασα το Here Maps και ζηταει για εγγραφη e-mail+pasword.Απ'οτι βλεπω ειναι προαιρετικο.Εχει καποιο πλεονεκτημα αυτο?

Επειδη δεν εχω καρτα μνημης,αν το ενεργοποιησω θα πρεπει να κατεβασω τον χαρτη της Ελλαδας?Μετα θα μπορω να μεταφερω την εφαρμογη αλλα και τον χαρτη στην micro sd?

• Moderators

Guys ψαχνω για ενα Calendar widget επειδη το Pure Grid μου κανει νερα. Εχω τις εξης απαιτησεις:

Να εχει monthly επιλογή.

Να ειναι scrollable, σε φαση ειμαι στον Αύγουστο, θελω να δω Σεπτέμβριο και να γίνεται απο το ίδιο το widget χωρις να με πεταει σε εφαρμογή.

Να εχει σκουρο skin

Να εχει pop up. Να βλεπω δηλ πως εχω ενα event σημερα και πατώντας πανω να μου ανοιγει pop up με το event χωρις να με πεταει σε εφαρμογή.

Υπάρχει ή να εγκαταλείψω? Βασικα το pure grid κανει ολα αυτα που θελω αλλα το ποπ απ του ειναι μικροσκοπικό και δε φαίνεται τιποτα.

Guys ψαχνω για ενα Calendar widget επειδη το Pure Grid μου κανει νερα. Εχω τις εξης απαιτησεις:

Να εχει monthly επιλογή.

Να ειναι scrollable, σε φαση ειμαι στον Αύγουστο, θελω να δω Σεπτέμβριο και να γίνεται απο το ίδιο το widget χωρις να με πεταει σε εφαρμογή.

Να εχει σκουρο skin

Να εχει pop up. Να βλεπω δηλ πως εχω ενα event σημερα και πατώντας πανω να μου ανοιγει pop up με το event χωρις να με πεταει σε εφαρμογή.

Υπάρχει ή να εγκαταλείψω? Βασικα το pure grid κανει ολα αυτα που θελω αλλα το ποπ απ του ειναι μικροσκοπικό και δε φαίνεται τιποτα.

Λοιπον θα σου δωσω μερικα με την σειρα(απο χρήστες)

1: Google Calendar

2: DigiCal Calendar

3: Calendar Widget: Month+Agenda

4: Simple Calendar Widget

5: Calendar Widget: Month

6: Calendar Widget

• Moderators

Λοιπον θα σου δωσω μερικα με την σειρα(απο χρήστες)

1: Google Calendar

2: DigiCal Calendar

3: Calendar Widget: Month+Agenda

4: Simple Calendar Widget

5: Calendar Widget: Month

6: Calendar Widget

Thanks τσεκαρω. Η πλακα ειναι πως το DigiCal πρεπει να κανει αυτο που θελω αλλα ειναι επι πληρωμη και δεν μπορω να αγορασω λογω cc :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...