shine Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 ψάχνω ένα app για sms στο οποίο να μπορώ να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες εως 160 και όχι εως 70 όπως γίνεται με την stock εφαρμογή. έχω android ICS. χρησιμοποιώ τώρα το HandcentSms, αλλά θέλω να το αλλάξω με κάποιο το οποίο θα πιάνει λίγο χώρο, εξάλλου δε με ενδιαφέρουν οι εξτρά δυνατότητες. σπάνια στέλνω sms αλλά θέλω να μπορώ να στέλνω με 160χαρ. έχω πάρει με τη σειρά όλα τα γνωστά apps αλλά σε όλα μου βγάζει μέχρι 70 χαρακτήρες. υπάρχει καμιά λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Κατεβασε το Go Sms Pro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 GOSMS και στις ρυθμίσεις βάλε Local Support Ελληνικά. Ταυτόχρονα το είπαμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 ΟΧΙ εχω ενα λεπτο διαφορα :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 δες και textra 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα,εφαργμογές σαν και αυτές https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fo.likes. https://play.google.com/store/apps/details?id=many_Likes_VipLikes.linkingtinhtinhinc.com.com4com είναι ''ασφαλής"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλησπερα το δευτερο link που δινεις μου λεει οτι το αντεικιμενο δεν βρεθηκε!!! Εγω θα σου απαντησω με αυτο με βασει το πρωτο: http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow(δικη μου γνωμη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Εφτιαξα φιλτρακια στο gmail για να αρχειοθετει μυνηματα και να τα βαζει σε φακελο με ετικετα διαφημισης. Θα μου βαρανε τωρα ειδοποιησεις στο κινητο οταν ερχονται τετοια μυνηματα ή καθαρισα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά.Εαν θέλετε τσεκάρετε ενα καινούργιο android game στο store.Ευχαριστούμε πολύ https://play.google.com/store/apps/details?id=istapp.minmax Σε Samsung S3 neo δεν παίζεται, δεν φαίνονται όλοι οι αριθμοί στην οθόνη. Να το γράψω στο play store; Σκέφτηκα όχι, για να μην χαντακώσω την βαθμολογία του παιχνιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Υπάρχει εφαρμογή με την οποία να μπορείς να στείλεις - λάβεις δεδομένα χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα το ασύρματο αλλά και 3g; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Υπάρχει εφαρμογή με την οποία να μπορείς να στείλεις - λάβεις δεδομένα χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα το ασύρματο αλλά και 3g; Δεν γνωρίζω άλλα γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 νομιζω δεν ειναι θεμα εφαρμογης, αλλα θεμα λειτουργιας του android. Νομιζω οτι εχει σχεδιαστει να μην δουλευουν και τα δυο ταυτοχρονα οποτε ακομα και εαν υπαρχει αυτο σε εφαρμογη θα σταματησει απο το λειτουργικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Υπάρχει εφαρμογή με την οποία να μπορείς να στείλεις - λάβεις δεδομένα χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα το ασύρματο αλλά και 3g;Κατι σαν το SuperBeam?Αν δεν σου κανει δες και αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δεν γνωρίζω άλλα γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;Θέλω κάποιες φορές να στείλω η να κατεβάσω κάτι και η σύνδεση στο δίκτυο δεν είναι γρήγορη και θα ήθελα να τη συνδυάσω με δεδομένα.Το superbeam το έχω αλλά είναι για μεταφορά μόνο. Εγώ ενδιαφέρομαι και από διαδίκτυο να μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Βασικά κυρίως για το ανέβασμα μεγάλων αρχείων στο σύννεφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis97 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Καλησπερα σας, υπαρχει εφαρμογη η οποια να εχει ελληνικες ειδησεις και να μπορω να τις βλεπω offline? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα