tr3quart1sta Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Για τους χρήστες του Ubuntu ήρθε το Android Notifier. Πληροφοριες, οδηγίες εδώ android-notifier-desktopMulti-platform client for the android-notifier app. διαλέχτε!
mvaggel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Έαν homescreen ονομάζεται η κεντρική οθόνη με τις 4 εφαρμογές στις γωνίες, όχι δεν εννοώ αυτή. Εννοώ την οθόνη που εμφανίζεται στην φωτό που έχω ποστάρει. (αν όντως αυτή είναι η homescreen, οκ τότε) Παράδειγμα, εδώ φαίνεται οι οθόνη με καποιες default apps, αλλα αν πχ θέλω να απεγκαταστήσω το gmail θα μείνει εκεί ένα κενό και δεν ξέρω πως να το διορθώσω (αν διορθώνεται δηλαδή εφόσον λες οτι δεν είναι πρόβλημα και σε όλους έτσι γίνεται, απλά το θεωρώ λίγο κουλό). Επίσης, δεν χρησιμοποιώ custom themes, και δεν εχω βρει ακομα καμια εφαρμόγη για να το κάνει. Ψάχνω όμως μπας και διορθωθεί .. Αν πατήσεις το αριστερό κουμπάκι του τηλεφώνου όταν είσαι σε αυτή την οθόνη, σου βγάζει 3 επιλογές αν θυμάμαι καλά. Η μία ρυθμίζει αυτή την οθόνη και η άλλη τα gadget. Κρατάς πατημένο για λίγο το εικονίδιο που θες και μετά το σερνεις σε όποια θέση θες.
Jastonas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Για τους χρήστες του Ubuntu ήρθε το Android Notifier. Πληροφοριες, οδηγίες εδώ Με πρόλαβες! Πολύ καλό... Και QR Code Android Notifier Receive Android call, text alerts on your Desktop Απλά σε kubuntu δεν μου δείχνει history. Άν δεν το δω την ώρα που γίνεται το notification χάνεται για πάντα.. σε εσάς;;
morgy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Αν πατήσεις το αριστερό κουμπάκι του τηλεφώνου όταν είσαι σε αυτή την οθόνη, σου βγάζει 3 επιλογές αν θυμάμαι καλά. Η μία ρυθμίζει αυτή την οθόνη και η άλλη τα gadget. Κρατάς πατημένο για λίγο το εικονίδιο που θες και μετά το σερνεις σε όποια θέση θες. Να 'σαι καλά, αυτό ακριβώς έψαχνα!
Axelfc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ έχει μια λίστα με android εφαρμογές. Πιθανότατα να έχουν αναφερθεί και προηγουμένως κάποιες από αυτές. My favourite Android applications
nikos21aek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρει κανένας αν υπάρχει τίποτα όπως έχουν τα νόκια όταν σε καλούν να ακούγεται ποιός σε καλεί;
MAIK82 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω το ADWLauncher στο galaxy, ξέρει κάποιος πως αλλάζουν σειρα τα εικονίδια στο μενου; Launcher μπορώ να εχω παραπάνω απο έναν και να διαλεγω; Θέματα πως τα χρησιμοποιώ; Εφαρμογές σαν του iphone υπάρχουν όπως μυρμήγια που περπατανε στην οθόνη κ.α; Το task manager δειχνει να δουλευουν διαφορες εφαρμογες που τις εχω κλείσει, να τις κλείνω απο αυτό κάθε φορά;; Όσοι πιστοί απαντήσετε...
Nightstrike Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω δεν έχουν αναφερθεί οπότε ορίστε! gmote ώστε να ελέγχετε την μουσική του υπολογιστή σας. Διαλέγετε κομμάτι και αυξομειώνετε την ένταση. Υπάρχει μία επιλογή να streamarete video μουσική και εικόνες (νομίζω και άλλα αρχεία όπως word...) από τον υπολογιστή σας στο κινητό σας, βέβαια μην χαίρεστε πάρα πολύ είναι μόνο ενώ είστε στο ίδιο network. floating image, είναι ένα πρόγραμμα ώστε να βλέπετε τις photos που έχετε στο κινητό σας, καθώς και όποιες βρίσκονται στο flickr ή στο Picasa μέσα από ένα όμορφο layout 3^ (cubed, filipe Abrantes) είναι ένας music player όπου έχει το ομορφότερο layout που έχω δει! Κατεβάζει αυτόματα τα artworks της μουσικής σας.
Jastonas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Νομίζω δεν έχουν αναφερθεί οπότε ορίστε!gmote ώστε να ελέγχετε την μουσική του υπολογιστή σας. Διαλέγετε κομμάτι και αυξομειώνετε την ένταση. Υπάρχει μία επιλογή να streamarete video μουσική και εικόνες (νομίζω και άλλα αρχεία όπως word...) από τον υπολογιστή σας στο κινητό σας, βέβαια μην χαίρεστε πάρα πολύ είναι μόνο ενώ είστε στο ίδιο network. floating image, είναι ένα πρόγραμμα ώστε να βλέπετε τις photos που έχετε στο κινητό σας, καθώς και όποιες βρίσκονται στο flickr ή στο Picasa μέσα από ένα όμορφο layout 3^ (cubed, filipe Abrantes) είναι ένας music player όπου έχει το ομορφότερο layout που έχω δει! Κατεβάζει αυτόματα τα artworks της μουσικής σας. Nightstrike.. δεν μου απάντησες για το tichu counter
myros7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 μια ερωτηση ηθελα να κανω: Εχω το htc desire me froyo 2.2 ,ηπως ξερει καποιος γιατι λειπουν απο το μαρκετ ta google earth και google maps?
euklidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 μια ερωτηση ηθελα να κανω:Εχω το htc desire me froyo 2.2 ,ηπως ξερει καποιος γιατι λειπουν απο το μαρκετ ta google earth και google maps? Γιατι η google δεν τα εχει δωσει για το desire ακομα... μπορεις να τα βρεις ομως στο ιντερνετ και να τα παρασεις χειροκινητα... το Maps υπαρχει παντως απο την εγκατασταση...
Nightstrike Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Nightstrike.. δεν μου απάντησες για το tichu counter τώρα πήγε η απάντηση? ---------- Προσθήκη στις 16:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:46 ---------- euklidis μπορείς να στείλεις με pm το google earth?
myros7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατι η google δεν τα εχει δωσει για το desire ακομα... μπορεις να τα βρεις ομως στο ιντερνετ και να τα παρασεις χειροκινητα... το Maps υπαρχει παντως απο την εγκατασταση... σε ευχαριστω για την απαντηση. Ναι το maps υπηρχε απλα ηθελα το street view που υπαρχει στο update 4.5.. οκ θα τα βρω στο ιντερνετ..
damastes Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 για τα maps 1. Open your phone's mobile web browser and go to http://m.google.com/maps. 2. Install the app if it's available for your mobile device. Not sure? Learn more about supported devices. 3. Continue the download and installation steps on your device, allowing network access or accepting prompts when asked. 4. Once the download is complete, look for the Google Maps icon maps icon on your home screen or in a folder such as Main, Applications, Games, My Stuff, My Own, or My Downloads. για το earth παρομοίως, http://m.google.com/earth
euklidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 σε ευχαριστω για την απαντηση. Ναι το maps υπηρχε απλα ηθελα το street view που υπαρχει στο update 4.5.. οκ θα τα βρω στο ιντερνετ.. υπαρχει και το street view. πηγαινε λονδινο πατα σε οποιοδιποτε δρομο, πατα πανω στο συνεφακι που θα σου βγαλει και πατα το εικονιδιο τερμα δεξια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα