Maktro Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δεν υπαρχει δηλαδη καποια εφαρμογη που να το κανει χωρις να ειναι ρουτ το κινητο? Και πες οτι ειναι ρουτ το κινητο ποιο προγραμμα πρεπει να κατεβασω? Και δεν μιλαω για lg κινητα που το εχουν μιας και ειναι πατεντα της lg ακομα και χωρις να ειναι ρουτ ενα κινητο αλλα για αλλες μαρκες οπως π.χ. samsung. το μοτίβο εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Καμια σχεση. Αυτο εννοω. 00:35 και μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καποιο καλο app για συγκοινωνιες και δρομολογια μετρο/προαστοιακο.λεωφορεια κτλπ για Αθηνα εχουμε? Επειδη ειμαι απο επαρχια, θα ηταν πολυ χρησιμο τωρα που σκοπευω να ερθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καποιο καλο app για συγκοινωνιες και δρομολογια μετρο/προαστοιακο.λεωφορεια κτλπ για Αθηνα εχουμε? Επειδη ειμαι απο επαρχια, θα ηταν πολυ χρησιμο τωρα που σκοπευω να ερθω.Καλημερα.Το Athens Transportation ειναι καλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Καλημερα. Το Athens Transportation ειναι καλο. Ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Πείτε καμιά εφαρμογή speech to text που να αξίζει.Για σημειοματάριο τη θέλω όταν πχ είμαι στο αμάξι να του λέω να γράψει κάτι μην το ξεχάσω. Απαραίτητη προυπόθεση να δουλεύει offline χωρις την ανάγκη internet ή wifi Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2015 από tarantules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Πείτε καμιά εφαρμογή speech to text που να αξίζει.Για σημειοματάριο τη θέλω όταν πχ είμαι στο αμάξι να του λέω να γράψει κάτι μην το ξεχάσω. Απαραίτητη προυπόθεση να δουλεύει offline χωρις την ανάγκη internet ή wifi Δες το ListNote Speech-to-Text Notes η το Google Text-to-Speech 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Το Google text to speech το κατέβασα και δεν υποστηρίζει offline ούτε και το listnote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Το Google text to speech το κατέβασα και δεν υποστηρίζει offline ούτε και το listnoteΤοτε μπες εδω και ψαχνε.Κατι θα βρεις. Αν και τα περισσοτερα θελουν internet. https://play.google.com/store/search?c=apps&q=speech+to+text+apk&pcampaignid=APPU_4_nXSuVY3kCOXMyAOOhIeIDg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Είναι αποτελεσματικές αυτές οι εφαρμογές ή γράφουν ότιναναι? Επίσης βολεύουν όντως για σημειώσεις? Γιατί αν είναι να πρέπει να την ανοίξω, να το πω 2-3 φορές μέχρι να το γράψει σωστά και μετά να το αποθηκεύω κιόλας δεν νομίζω να σου λύνει και τόσο τα χέρια. Ίσως βολεύει περισσότερο η ηχογράφηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Αυτό είδα κι εγώ.Όλες θέλουν να έχεις internet για να δουλέψουν δυστυχώς. Πάντως δουλεύουν με internet κανονικα.Δεν γράφουν οτι νάναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 οι παραπανω εφορμογες λειτουργουν και με ελληνικη γλωσσα η ειναι μονο στα αγγλικα ? επισης βλεπω την εφαρμογη google text to speech μεσα στις εγκατεστημενες εφαρμογες, αλλα δεν υπαρχει καποι το εικονιδιο να την ανοιξω !!!! πως ανοιγει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Κάποιες και με ελληνική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 οι παραπανω εφορμογες λειτουργουν και με ελληνικη γλωσσα η ειναι μονο στα αγγλικα ? επισης βλεπω την εφαρμογη google text to speech μεσα στις εγκατεστημενες εφαρμογες, αλλα δεν υπαρχει καποι το εικονιδιο να την ανοιξω !!!! πως ανοιγει ? Το google text speech δες αν το εχεις στο Play store.Αν το εχεις κανε μια απεγκατασταση και μετα ξανα κανε εγκατασταση για να σου φανει το εικονιδιω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 κατι πιο συγκεκριμενο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα