Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ίσως να μην χρειάζεσαι καν εφαρμογή:

Δοκίμασε και [power button] + [volume (+ ή -)] , δεν θυμάμαι.

Δεν ξέρω αν το κάνουν όλες οι εκδόσεις android.

Μηπως εννοεις power button+home!!
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπαρχει εφαρμογη που να βγαζει πλοηγηση συγκεκριμενη που την εχω αποθηκευσει στα ιχνη μου???

η αν οχι που να σχεδιαζει συγκεκριμενη πλοηγηση για να πας καπου με συνεχεις στασεις??(πχ ειμαι κουριερ και θελω για να καταληξω σε ενα σημειο ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ  να περασω απο αλλα 20 που ειναι σε ακυρα στενα και τετοια-οι πλοηγοι τυπου navigon igo με πανε κατευθειαν και δεν με βοηθαει)

υπαρχει εφαρμογη που να βγαζει πλοηγηση συγκεκριμενη που την εχω αποθηκευσει στα ιχνη μου???

η αν οχι που να σχεδιαζει συγκεκριμενη πλοηγηση για να πας καπου με συνεχεις στασεις??(πχ ειμαι κουριερ και θελω για να καταληξω σε ενα σημειο ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ  να περασω απο αλλα 20 που ειναι σε ακυρα στενα και τετοια-οι πλοηγοι τυπου navigon igo με πανε κατευθειαν και δεν με βοηθαει)

Νομίζω όλες οι εφαρμογές πλοήγησης έχουν την έννοια του "ενδιάμεσου προορισμού". Το Sygic το κάνει σίγουρα.

Υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπορεις να ξεκλειδωνεις το κινητο οπως στα lg με κλειστει την οθονη να πατας το δικο σου συνδυασμό τεσσαρων σημειων και να ξεκλειδωνει.

Υπαρχει κανενα τετοιο προγραμα που να το κανει αυτο και σε αλλα κινητα?

• Like 1

Δεν υπαρχει δηλαδη καποια εφαρμογη που να το κανει χωρις να ειναι ρουτ το κινητο?

Και πες οτι ειναι ρουτ το κινητο ποιο προγραμμα πρεπει να κατεβασω?

Και δεν μιλαω για lg κινητα που το εχουν μιας και ειναι πατεντα της lg ακομα και χωρις να ειναι ρουτ ενα κινητο αλλα για αλλες μαρκες οπως π.χ. samsung.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...