The Lord K. Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Επίκαιρο app και πολύ έξυπνο! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chris.banks 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 ξέρετε κάνα app που να μπορώ να κάνω print screen? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 ξέρετε κάνα app που να μπορώ να κάνω print screen?Ισως το Screenshot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ίσως να μην χρειάζεσαι καν εφαρμογή:Δοκίμασε και [power button] + [volume (+ ή -)] , δεν θυμάμαι. Δεν ξέρω αν το κάνουν όλες οι εκδόσεις android. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ίσως να μην χρειάζεσαι καν εφαρμογή: Δοκίμασε και [power button] + [volume (+ ή -)] , δεν θυμάμαι. Δεν ξέρω αν το κάνουν όλες οι εκδόσεις android. Μηπως εννοεις power button+home!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 ok το power και το vollume - είναι μάγκες.. ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisk13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Για ringtones εκτός του zedge έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 υπαρχει εφαρμογη που να βγαζει πλοηγηση συγκεκριμενη που την εχω αποθηκευσει στα ιχνη μου??? η αν οχι που να σχεδιαζει συγκεκριμενη πλοηγηση για να πας καπου με συνεχεις στασεις??(πχ ειμαι κουριερ και θελω για να καταληξω σε ενα σημειο ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ να περασω απο αλλα 20 που ειναι σε ακυρα στενα και τετοια-οι πλοηγοι τυπου navigon igo με πανε κατευθειαν και δεν με βοηθαει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isabelle2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Χαχαχαχα!! Τι άλλο θα δούμε!! https://play.google.com/store/apps/details?id=air.gr.atcom.ksematiasmaapp&hl=el 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 υπαρχει εφαρμογη που να βγαζει πλοηγηση συγκεκριμενη που την εχω αποθηκευσει στα ιχνη μου??? η αν οχι που να σχεδιαζει συγκεκριμενη πλοηγηση για να πας καπου με συνεχεις στασεις??(πχ ειμαι κουριερ και θελω για να καταληξω σε ενα σημειο ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ να περασω απο αλλα 20 που ειναι σε ακυρα στενα και τετοια-οι πλοηγοι τυπου navigon igo με πανε κατευθειαν και δεν με βοηθαει) Νομίζω όλες οι εφαρμογές πλοήγησης έχουν την έννοια του "ενδιάμεσου προορισμού". Το Sygic το κάνει σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπορεις να ξεκλειδωνεις το κινητο οπως στα lg με κλειστει την οθονη να πατας το δικο σου συνδυασμό τεσσαρων σημειων και να ξεκλειδωνει. Υπαρχει κανενα τετοιο προγραμα που να το κανει αυτο και σε αλλα κινητα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karafoul Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 @JUST-GAMER νομίζω μόνο αν είσαι root γίνεται..κάποιες ROMS το έχουν ενσωματωμένο,δεν χρειάζεται καν εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δεν υπαρχει δηλαδη καποια εφαρμογη που να το κανει χωρις να ειναι ρουτ το κινητο? Και πες οτι ειναι ρουτ το κινητο ποιο προγραμμα πρεπει να κατεβασω? Και δεν μιλαω για lg κινητα που το εχουν μιας και ειναι πατεντα της lg ακομα και χωρις να ειναι ρουτ ενα κινητο αλλα για αλλες μαρκες οπως π.χ. samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Το tap to wake πρέπει αφενός να υποστηριζεται απο την οθόνη, αφετέρου από τον kernel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Εν ολιγης δεν γινεται σε αλλης μαρκας κινητα εκτος των lg? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα