Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ευχαριστώ και τους δύο και κυρίως τον saruman για το link με τον οδηγό. 2 πράγματα έχω να ρωτήσω: όταν λέει πως μειωθεί σημαντικά η ζωή της κάρτας, πως ακριβώς το εννοεί; την κάρτα την χρησιμοποιώ ήδη 5 χρόνια, πότε κοντά το βλέπετε να τα τινάζει; και το άλλο είναι: εγώ στο κινητό μου χρησιμοποιώ custom ROM CM 11 [4.4.3], θα λειτουργεί κανονικά ή θα μας βγάλει τίποτα παράξενο; (τι class είναι η SD μου δεν κατάφερα να δω, δεν το γράφει πάνω της)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να μεταφέρεις στην κάρτα λίγες και ογκώδεις εφαρμογές και όχι πολλές και μικρές.

Επίσης πρώτιστο κριτηριο μεταφοράς να έχεις το να μείνουν στην συσκευή αυτές που τρέχουν συνεχώς ή συχνά.

Έτσι δεν θα χάνεις σε ταχύτητα και θα φθείρεις την κάρτα λιγότερο.

Τώρα το πόσο αυτή η φθορά θα μειώσει την διάρκεια ζωής της κάρτας δεν νομίζω πως είναι κάτι που μπορεί να εκτιμηθεί χρονικά.

Και μην αμελήσεις το backup, έχω χαλάσει 1-2 κάρτες έτσι.

• Like 1

ευχαριστώ και τους δύο και κυρίως τον saruman για το link με τον οδηγό. 2 πράγματα έχω να ρωτήσω: όταν λέει πως μειωθεί σημαντικά η ζωή της κάρτας, πως ακριβώς το εννοεί; την κάρτα την χρησιμοποιώ ήδη 5 χρόνια, πότε κοντά το βλέπετε να τα τινάζει; και το άλλο είναι: εγώ στο κινητό μου χρησιμοποιώ custom ROM CM 11 [4.4.3], θα λειτουργεί κανονικά ή θα μας βγάλει τίποτα παράξενο; (τι class είναι η SD μου δεν κατάφερα να δω, δεν το γράφει πάνω της)

Καλημερα.

Για τη διαρκεια της καρτας δεν την γνωριζω.

Εγω που εχω μια 32GB class 10 οταν την πηρα ελεγε εφορου ζωης.

Αυτο κατα ποσο ισχυει......

Στην καρτα επανω λεει class 10.

Αν δεν το λεει μαλλον ειναι απλη.

Οποια custom ROM χρησιμοποιείς δεν παιζει ρολο λειτουργει το Link2sd αν και δεν μας εχεις πει πιο κινητο εχεις....

• Like 2

αν και δεν μας εχεις πει πιο κινητο εχεις....

Samsung Galaxy Mini GT-S5570 και η SD μου είναι 2GB. Η μόνη εφαρμογή που έχω τώρα είναι το Whatsapp και δεν έχω μνήμη ούτε για την τελευταία αναβάθμιση.

Samsung Galaxy Mini GT-S5570 και η SD μου είναι 2GB. Η μόνη εφαρμογή που έχω τώρα είναι το Whatsapp και δεν έχω μνήμη ούτε για την τελευταία αναβάθμιση.

Παρε μια πιο μεγαλητερη (16GB)αν μπορεις class 10 ομως.

Τωρα ειναι φθηνες και κανε το Link2sd που σου ειπα.

Θα δεις αμεσα διαφορα.

Οσο για το Whatsapp και κατι αλλα διαβασε εδω ενα post δεν χανεις κατι.

http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow

• Like 1

Αυτό το post το έχω διαβάσει, δεν αναφέρει κάτι για το whatsapp συγκεκριμένα αλλά για το fb messenger. Όσο για την κάρτα δεν χρειάζομαι μεγαλύτερη αλλά αν κάνει 2€ (σου απαντάω χωρίς να έχω ψάξει) θα πάρω μία καινούργια μόνο και μόνο για το class, ο παραπάνω χώρος μου είναι άχρηστος. 

Αυτό το post το έχω διαβάσει, δεν αναφέρει κάτι για το whatsapp συγκεκριμένα αλλά για το fb messenger. Όσο για την κάρτα δεν χρειάζομαι μεγαλύτερη αλλά αν κάνει 2€ (σου απαντάω χωρίς να έχω ψάξει) θα πάρω μία καινούργια μόνο και μόνο για το class, ο παραπάνω χώρος μου είναι άχρηστος.

Καλα την 16 την ειπα σαν παραδειγμα αν θες πιο μικρη εσυ ξερεις.

Αρκει οπως σου ειπα να ειναι class 10.

Το post ηταν απλος για να δεις οχι για το whatsapp.

• Like 1

Μου βγηκε κατα λαθος η μπαταρια υου κινητου. Μολις το ξαναοιξα ειχαν γινει reset ολα τα widget και ηθελα login σε facebook, twitter και και. Γιατι τοση καταστροφη με μια μικρη απροσεξια

Δεν μπορει με το που βγηκε η μπαταρια να εγινε κατι τετοιο!!!!

Θα πρεπει να εφαγε και καμια πτωση και να ταρακουνηθηκε καλα.....

• Like 1

Δεν μπορει με το που βγηκε η μπαταρια να εγινε κατι τετοιο!!!!

Θα πρεπει να εφαγε και καμια πτωση και να ταρακουνηθηκε καλα.....

Οχι αυτο που λεω εγινε. Εβγαλα το flip cover να χωσω σελφι και οπως το κραταγα να δω τη φωτογραφια απλα ξεγλιστρησε η μπαταρια, χωρις κραδασμους, πτωσεις και εκρηξεις. Οταν την εβαλα ξεκινησε σε safe mode, εκανα ρεσταρτ να μπω σε πληρη λειτουργικοτητα, και ειχα το θεμα με widget και εφαρμογες. Σαν να διεγραψε τα login με το που μπηκε σε safe mode

Οχι αυτο που λεω εγινε. Εβγαλα το flip cover να χωσω σελφι και οπως το κραταγα να δω τη φωτογραφια απλα ξεγλιστρησε η μπαταρια, χωρις κραδασμους, πτωσεις και εκρηξεις. Οταν την εβαλα ξεκινησε σε safe mode, εκανα ρεσταρτ να μπω σε πληρη λειτουργικοτητα, και ειχα το θεμα με widget και εφαρμογες. Σαν να διεγραψε τα login με το που μπηκε σε safe mode

πως ακριβως ξεγλυστρισε? καπάκι δεν εχει?

• Moderators

Παλι καλα που διαβαζετε τον τιτλο του νήματος παιδια.

Μη φοβαστε να ανοιξετε θεμα για ο,τι δεν αφορα android εφαρμογές παιδια :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...