Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όταν εγκαθιστούμε nova launcher πχ,

σταματάει να τρέχει ο μαμά launcher της συσκευής ;

Εγώ που έχω S3 neo και διαβάζω τα χειρότερα για το touchWiz, δεν το έχω ξεφορτωθεί από την στιγμή που έβαλα nova;

Οτι σου ειπε ο Makis38

Και εγω εχω αυτο το κινητο και εχω το Nova.

Και στο αλλο που εχω(S3 i9300)και γενικα σε ολα τα κινητα που ειχα εχω συγκεκριμενα apk που βαζω και ειμαι ευχαριστημενος.

τι εννοείς να είναι ο κύριος launcher ;

Από την στιγμή που μόνο αυτόν λειτουργώ, πρέπει να δηλώσω κάπως να αδρανοποιηθεί το touchwiz ;

Μπορείς να μου πεις, στο περίπου, που είναι αυτή η επιλογή;

Αδρανοποιησει στην Αρχικη touchwiz δεν υπαρχει.

Μην κανεις τιποτα μονο να πας στο Nova και να τον κανεις αρχικο για παντα.

Εάν τον λειτουργείς ήδη και δεν σε ρωτάει κάθε φορά με ποιον να εκτελέσει κάθε λειτουργία τους είσαι οκ. Την πρώτη φορά που τον εγκατέστησα με ρωτούσε οπότε σε μένα με nexus 4 πήγα στα settings-device-home και εκεί έχει τον μαμίσιο και τον Nova, οπότε επιλέγεις τον Nova για "πάντα" και δεν σε πρήζει. Αυτά :)

Αδρανοποιησει και οτι αλλο θες μονο με root και το apk Root Uninstaller pro.

Οτι σου ειπε ο Makis38

Και εγω εχω αυτο το κινητο και εχω το Nova.

Και στο αλλο που εχω(S3 i9300)και γενικα σε ολα τα κινητα που ειχα εχω συγκεκριμενα apk που βαζω και ειμαι ευχαριστημενος.

Αδρανοποιησει στην Αρχικη touchwiz δεν υπαρχει.

Μην κανεις τιποτα μονο να πας στο Nova και να τον κανεις αρχικο για παντα.

Αδρανοποιησει και οτι αλλο θες μονο με root και το apk Root Uninstaller pro.

Πράγματι πανάλαφρος αλλά θέλει φινίρισμα. Επίσης εάν βρήκες πως κάνουμε import bookmarks από άλλον browser. Αυτό είναι που με κουράζει κάθε φορά.

Διαβασε εδω: https://support.google.com/chrome/answer/96816?hl=en
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ειπα να δοκιμασω αυτο εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klye.ime.latinτο keyboard, δε μπορω να βαλω t9 , γνωριζει κανεις πως γινετε? φαινετε ωραια εφαρμογη

Βαλε το GO keyboard ειναι αρκετα καλο...

Υπάρχει κάτι αξιόπιστο για τα ads που να μην χρειάζεται root?

Δοκιμασε αυτα

UC Browser

CM Browser

Adblock Browser

Ghostery Privacy Browser

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας που μιλάμε για nova, έχω μια απορία που αφορά τις χειρονομίες στα settings. Για τις επιλογές "Περιστροφή αριστερά+δεξιά" (με δυο δάχτυλα) ξέρει κανείς τι κινήσεις πρέπει να γίνουν με τα δάχτυλα προκειμένου να πιάσουν? Έχω δοκιμάσει αρκετούς συνδυασμούς αλλά δε λέει με τπτ να δουλέψει...

edited: άκυρο το βρήκα τελικά, απλά κάνεις περιστροφική κίνηση με αντίχειρα και δείκτη μαζί!

Επεξ/σία από Cloud_7
  • Like 1

Mπορει να σου κανει το παρακατω. Εχει και free εκδοση νομιζω. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmail.heagoo.apkeditor.pro

και πως ακριβως δουλευει η εφαρμογη..??κατεβασα την pro ..αλλα πως ξανακανω ολους τους φακελους μου ενα apk..|???

Αν έχει ήδη απαντηθεί το συγκεκριμένο ερώτημα, σας ζητώ να με συγχωρέσετε. Έχετε να προτείνετε κάποια android εφαρμογή, που εγγυημένα να ελέγχει την κίνηση δεδομένων και να επιτρέπει π.χ. μόνο σε μία εφαρμογή να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ;

Για παράδειγμα, η Q δίνει δωρεάν χρήση Whatsapp και η Wind (F2Go) Facebook. Αναρωτιόμουν πως σίγουρα, αν κάποιος έχει ήδη κάποια mb δεδομένων διαθέσιμα, θα επωφεληθεί της προσφοράς μειώνοντας την κατανάλωσή τους. Όμως, αν δεν έχει κάποιο πακέτο δεδομένων, τέτοιες προσφορές μοιάζουν να μην έχουν νόημα, καθώς όλο και από κάπου αλλού θα καταναλωθούν έστω και λίγα kb (ίσως από ενημερώσεις στο παρασκήνιο προεγκατεστημένων εφαρμογών, από το σύστημα κτλ). Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή, η οποία μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει την οποιαδήποτε άλλη χρήση δεδομένων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση. :-)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Ήταν το μόνο που δεν μου είχε περάσει από το μυαλό να ψάξω για κινητό. :-)
Droidwall και Mobiwol, που πρόλαβα να ρίξω μια ματιά, δηλώνουν πως κάνουν αυτό που ζήτησα παραπάνω.

• Like 2

Ξέρουμε καμιά εφαρμογή που να μεταφέρει τις εφαρμογές από το κινητό στην κάρτα SD; Το κινητό είναι rooted.

Το Link2sd

Αναλυτηκα δες εδω:

http://www.doctorandroid.gr/2013/10/increase-internal-space-on-android.html?m=1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...