jim_p Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ο launcher της google ειναι πολυ καλος. Βεβαια, στο rooted xcover2 που ηθελα να τον βαλω δεν εμπαινε. Εκανε εγκατασταση κανονικα αλλα δεν ξεκιναγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Νοva αλλά η προηγούμενη έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros34 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ψάχνω παιδιά για ένα πρόγραμμα αν υπάρχει που θέλω να το βάζω να παίρνει το κινητό μου σε έναν αριθμό και αν αποτύχει η κλήση να ξαναπαίρνει μέχρι να το σηκώσουν. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 σαν αυτο? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.utility.recall ή αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=comq.android.autoRedial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μου λέει ότι δεν είναι συμβατός με την συσκευή για την οποία τον θέλω. Έτσι έβαλα τον nova. Τον apex το είχα δοκιμάσει αλλά δεν μου άρεσε. Εκτός κι αν υπάρξει και καμία άλλη πρόταση οπότε και θα την δοκιμάσω. Στο Nova πηγαινε στις ρυθμισεις και καντο ακομα πιο γρηγορο.Ψαχτο λιγο ειναι απεχτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Τι προτείνεις δηλαδή να αλλάξω στις ρυθμίσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Τι προτείνεις δηλαδή να αλλάξω στις ρυθμίσεις?Δεν μπορω να σου πω εγω.Ειναι αναλογα τη θες εσυ. Γι' αυτο σου ειπα να τον ψαξεις για να δεις τι σε βολευει. Και αλλον να βαλεις παλι πρεπει να τον ψαξεις....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μου λέει ότι δεν είναι συμβατός με την συσκευή για την οποία τον θέλω. Έτσι έβαλα τον nova. Τον apex το είχα δοκιμάσει αλλά δεν μου άρεσε. Εκτός κι αν υπάρξει και καμία άλλη πρόταση οπότε και θα την δοκιμάσω. Είπα βλακεία sorry, browser νόμιζα. Φυσικά και Nova launcher. Αυτόν έχω. Πετάει σπίθες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Είπα βλακεία sorry, browser νόμιζα. Φυσικά και Nova launcher. Αυτόν έχω. Πετάει σπίθες...Καλημερα.Για browser για μενα ειναι ο Naked Browser Pro / NB Pro. Δεν ειναι πολυ γνωστος αλλα κανει παπαδες. Ειναι απλος με τα απαραιτητα που πρεπει να εχει ενας Browser. Ταχυτητα,flash player,πιανει λιγο χωρο τι αλλο θελεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Πράγματι πανάλαφρος αλλά θέλει φινίρισμα. Επίσης εάν βρήκες πως κάνουμε import bookmarks από άλλον browser. Αυτό είναι που με κουράζει κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Υπάρχει widget που να μου δείχνει σε ένα απλο text τον αριθμό των εφαρμογών που έχει η συσκευή μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 όταν εγκαθιστούμε nova launcher πχ, σταματάει να τρέχει ο μαμά launcher της συσκευής ; Εγώ που έχω S3 neo και διαβάζω τα χειρότερα για το touchWiz, δεν το έχω ξεφορτωθεί από την στιγμή που έβαλα nova; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Έχει επιλογή αν θες ο Nova να είναι ο κύριος launcher και ο άλλος παραμένει αδρανής ας πούμε. Εμένα το επιλέγεις μέσω του home στα settings αλλά έχω απλό μενού λόγω nexus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Έχει επιλογή αν θες ο Nova να είναι ο κύριος launcher και ο άλλος παραμένει αδρανής ας πούμε. Εμένα το επιλέγεις μέσω του home στα settings αλλά έχω απλό μενού λόγω nexus τι εννοείς να είναι ο κύριος launcher ; Από την στιγμή που μόνο αυτόν λειτουργώ, πρέπει να δηλώσω κάπως να αδρανοποιηθεί το touchwiz ; Μπορείς να μου πεις, στο περίπου, που είναι αυτή η επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Εάν τον λειτουργείς ήδη και δεν σε ρωτάει κάθε φορά με ποιον να εκτελέσει κάθε λειτουργία τους είσαι οκ. Την πρώτη φορά που τον εγκατέστησα με ρωτούσε οπότε σε μένα με nexus 4 πήγα στα settings-device-home και εκεί έχει τον μαμίσιο και τον Nova, οπότε επιλέγεις τον Nova για "πάντα" και δεν σε πρήζει. Αυτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα