Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια οταν με καλει καποιος να μπορω να δω τα στοιχεια του; εστω οταν κλεινει το τηλεφωνημα. Οχι τα αποθηκευμενα τηλεφωνα. Εχω δοκιμασει αρκετα caller id αλλα δεν βλεπω στοιχεια. Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια οταν με καλει καποιος να μπορω να δω τα στοιχεια του; εστω οταν κλεινει το τηλεφωνημα. Οχι τα αποθηκευμενα τηλεφωνα. Εχω δοκιμασει αρκετα caller id αλλα δεν βλεπω στοιχεια. Ευχαριστω

Καλησπερα

Δεν ξερω αν σου κανει αυτο: http://www.dwrean.net/2013/10/caller-id.html?m=1

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει καμιά εφαρμογή με την οποία να μπορώ να ακούω ήχο από τον υπολογιστή μου μέσω του κινητού όταν είμαι έξω και να την ανοιγοκλείνω όποτε θέλω?
Προφανώς θα πρέπει να τρέχει αντίστοιχο πρόγραμμα στον υπολογιστή που θα ήθελα να είναι ελαφρύ.

Επεξ/σία από funbreaker
  • Like 2

Υπάρχει καμιά εφαρμογή με την οποία να μπορώ να ακούω ήχο από τον υπολογιστή μου μέσω του κινητού όταν είμαι έξω και να την ανοιγοκλείνω όποτε θέλω?

Προφανώς θα πρέπει να τρέχει αντίστοιχο πρόγραμμα στον υπολογιστή που θα ήθελα να είναι ελαφρύ.

πως θα ακους τον ηχο απο τον υπολογιστη μεσω του κινητου οταν θα βρισκεσαι εξω; :o

(μαλλον λαθος κτλβ...οταν θασαι εξω θες να ακους τον ηχο απο τον υπολογιστη μεσω του κινητο; σωστα;

μαλλον αυτη ηταν η σωστη σειρα που επρεπε να το γραψεις)

btw με χρηση internet μπορεις να δεις το teamviewer 

πως θα ακους τον ηχο απο τον υπολογιστη μεσω του κινητου οταν θα βρισκεσαι εξω; :o

(μαλλον λαθος κτλβ...οταν θασαι εξω θες να ακους τον ηχο απο τον υπολογιστη μεσω του κινητο; σωστα;

μαλλον αυτη ηταν η σωστη σειρα που επρεπε να το γραψεις)

btw με χρηση internet μπορεις να δεις το teamviewer 

Εννοώ να ακούω τον ήχο από το μικρόφωνο του υπολογιστή μου όταν βρίσκομαι έξω.

Το teamviewer είναι βαρύ και περίπλοκο. Ψάχνω κάτι ελαφρύ που να κάνει αποκλειστικά αυτό.

Δοκίμασε αυτό το mumble https://play.google.com/store/apps/details?id=com.morlunk.mumbleclient.free

PC: http://wiki.mumble.info/wiki/Main_Page

καλησπέρα.

Θέλω ένα fitness πρόγραμμα. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά για τρέξιμο. Δηλαδή να μετρά διανυόμενη απόσταση, χρόνο, να κρατά πρόγραμμα (πότε συνέβη) κλπ. Απλά θέλω να είναι αξιόπιστο.

Έχετε τίποτα στα υπόψη?

• Moderators

καλησπέρα.

Θέλω ένα fitness πρόγραμμα. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά για τρέξιμο. Δηλαδή να μετρά διανυόμενη απόσταση, χρόνο, να κρατά πρόγραμμα (πότε συνέβη) κλπ. Απλά θέλω να είναι αξιόπιστο.

Έχετε τίποτα στα υπόψη?

Δοκίμασε και endomondo

• Like 2

Απορίες για εφαρμογές:

1. Το poweramp δεν μπαίνει σε tablets η απλά είναι ασύμβατο με το δικό μου? Και γιατί να είναι ασύμβατο? Υπάρχει τρόπος να μπει γιατί το έχω αγορασμένο? Αν όχι έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο εξίσου καλό app για μουσική? post-123340-0-89981600-1434276914_thumb.jpg
  2. Υπάρχει τρόπος να κλείνουμε το skype ώστε όταν είμαι στο pc να μην έρχονται τα μηνύματα και στο κινητό και στο tablet και καταναλώνουν άδικα μπαταρία? (όχι με logout όμως και μετά να πρέπει να ξανασυνδέομαι)
  3. Ποιο είναι το καλύτερο app για ταινίες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...