bilya Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Εφαρμογή που θα βγάζει ενημερώσεις για σειρές??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 tv show favs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εφαρμογή που θα βγάζει ενημερώσεις για σειρές??? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.battlelancer.seriesguide 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis97 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια οταν με καλει καποιος να μπορω να δω τα στοιχεια του; εστω οταν κλεινει το τηλεφωνημα. Οχι τα αποθηκευμενα τηλεφωνα. Εχω δοκιμασει αρκετα caller id αλλα δεν βλεπω στοιχεια. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια οταν με καλει καποιος να μπορω να δω τα στοιχεια του; εστω οταν κλεινει το τηλεφωνημα. Οχι τα αποθηκευμενα τηλεφωνα. Εχω δοκιμασει αρκετα caller id αλλα δεν βλεπω στοιχεια. Ευχαριστω Καλησπερα Δεν ξερω αν σου κανει αυτο: http://www.dwrean.net/2013/10/caller-id.html?m=1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis97 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 βαζω τον αριθμο στα πεδια και δεν βρισκειτιποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magix.android.mmjam&hl=el Τρελη εφαρμογη για να φτιαχνετε τις δικες σας επιτυχιες σε δευτερολεπτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Υπάρχει καμιά εφαρμογή με την οποία να μπορώ να ακούω ήχο από τον υπολογιστή μου μέσω του κινητού όταν είμαι έξω και να την ανοιγοκλείνω όποτε θέλω?Προφανώς θα πρέπει να τρέχει αντίστοιχο πρόγραμμα στον υπολογιστή που θα ήθελα να είναι ελαφρύ. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2015 από funbreaker 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Υπάρχει καμιά εφαρμογή με την οποία να μπορώ να ακούω ήχο από τον υπολογιστή μου μέσω του κινητού όταν είμαι έξω και να την ανοιγοκλείνω όποτε θέλω? Προφανώς θα πρέπει να τρέχει αντίστοιχο πρόγραμμα στον υπολογιστή που θα ήθελα να είναι ελαφρύ. πως θα ακους τον ηχο απο τον υπολογιστη μεσω του κινητου οταν θα βρισκεσαι εξω; (μαλλον λαθος κτλβ...οταν θασαι εξω θες να ακους τον ηχο απο τον υπολογιστη μεσω του κινητο; σωστα; μαλλον αυτη ηταν η σωστη σειρα που επρεπε να το γραψεις) btw με χρηση internet μπορεις να δεις το teamviewer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 πως θα ακους τον ηχο απο τον υπολογιστη μεσω του κινητου οταν θα βρισκεσαι εξω; (μαλλον λαθος κτλβ...οταν θασαι εξω θες να ακους τον ηχο απο τον υπολογιστη μεσω του κινητο; σωστα; μαλλον αυτη ηταν η σωστη σειρα που επρεπε να το γραψεις) btw με χρηση internet μπορεις να δεις το teamviewer Εννοώ να ακούω τον ήχο από το μικρόφωνο του υπολογιστή μου όταν βρίσκομαι έξω. Το teamviewer είναι βαρύ και περίπλοκο. Ψάχνω κάτι ελαφρύ που να κάνει αποκλειστικά αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Υπάρχει καμιά εφαρμογή με την οποία να μπορώ να ακούω ήχο από τον υπολογιστή μου μέσω του κινητού όταν είμαι έξω και να την ανοιγοκλείνω όποτε θέλω? Προφανώς θα πρέπει να τρέχει αντίστοιχο πρόγραμμα στον υπολογιστή που θα ήθελα να είναι ελαφρύ. Δοκίμασε αυτό το mumble https://play.google.com/store/apps/details?id=com.morlunk.mumbleclient.free PC: http://wiki.mumble.info/wiki/Main_Page Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 καλησπέρα. Θέλω ένα fitness πρόγραμμα. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά για τρέξιμο. Δηλαδή να μετρά διανυόμενη απόσταση, χρόνο, να κρατά πρόγραμμα (πότε συνέβη) κλπ. Απλά θέλω να είναι αξιόπιστο. Έχετε τίποτα στα υπόψη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 runkeeper χρησιμοποιώ εγώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 καλησπέρα. Θέλω ένα fitness πρόγραμμα. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά για τρέξιμο. Δηλαδή να μετρά διανυόμενη απόσταση, χρόνο, να κρατά πρόγραμμα (πότε συνέβη) κλπ. Απλά θέλω να είναι αξιόπιστο. Έχετε τίποτα στα υπόψη? Δοκίμασε και endomondo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Απορίες για εφαρμογές: Το poweramp δεν μπαίνει σε tablets η απλά είναι ασύμβατο με το δικό μου? Και γιατί να είναι ασύμβατο? Υπάρχει τρόπος να μπει γιατί το έχω αγορασμένο? Αν όχι έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο εξίσου καλό app για μουσική? Υπάρχει τρόπος να κλείνουμε το skype ώστε όταν είμαι στο pc να μην έρχονται τα μηνύματα και στο κινητό και στο tablet και καταναλώνουν άδικα μπαταρία? (όχι με logout όμως και μετά να πρέπει να ξανασυνδέομαι) Ποιο είναι το καλύτερο app για ταινίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα