therock Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Έκανες επανεκκίνηση όπως σε προέτρεψε το πρόγραμμα; Ναι κανονικα. Επανεκκινηση root access τα παντα και αυτο το χαβα του. Τι φαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 αλλά το κάνει μόνο με επαφές που έχεις στα αγγλικά ; Πχ το Papas θα το βρει με 7272 αλλά το Παπάς δεν θα το βρει με τίποτα; Τον Ιανουάριο που πήρα smartphone, άλλαξα σχεδόν όλες τις επαφές στα ελληνικά και σώθηκαν τα παλιά ονόματα στις σημειώσεις των επαφών (χωρίς να καταλάβω πως έγινε αυτό) και τώρα όταν ψάχνω επαφές κανονικά, όχι από το keypad, είτε γράψω papas είτε παπάς θα μου δείξει την επαφή. Κάτι που δεν γίνεται όταν ψάχνω επαφές από το keypad. ναι το κανει κανονικα! δηλαδη το 2 πχ κοιταει αβγ - abc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 περί dialer επόμενη ερώτηση : Να υποθέσω ότι όπως στο handecent sms δεν βλέπω εικόνες επαφών (όπως βλέπω στον μαμά contacts manager που έχω συνδέσει επαφές με facebook) έτσι δεν βλέπω και σε κανένα dialer replacement; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Καλημερα Ναι το ειδα και γω. Μπηκαμε στην ιδια σελιδα και ειχε διαφημισεις Τελικα βαλαμε το Adblock plus apk αν και εγω εχω θεματα με αυτο……δεν το πολυ παω Αυτο ηθελα να αποφυγουμε Εισαι σίγουρος οτι δεν μπλοκάρει τις διαφημίσεις μέσα στον browser; Περίεργο. Δοκίμασε και τον adblock plus browser ή τους αλλους που προτεινα πιο πριν. Το Adblock plus apk το βγαλαμε Εβγαζε στο Play Store καθε τοσο οτι το χρονικο οριο εληξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 παιδες , αν ξερει καποιος και μπορει να βοηθησει, θελω να ριξω σε ταμπλετ αν υπαρχει εφαρμογη (αν ξερει αλλον τροπο ειμαι ανοιχτος) σαν καταλογο customisable, δλδ θελω να ριξω φωτογραφιες κλπ κλπ σε διαφορες κατηγοριες και να ειναι σαν ηλεκτρονικος καταλογος..Δεν ξερω αν καταλαβε κανεις τι θελω..Ελπιζω να με βοηθησετε να ξεκολλησω...Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Βάλε το Quick pic και βάλε τις φωτογραφίες που θες στους αντίστοιχους φακέλους. Στην εφαρμογή θα στά δείχνει ανά φάκελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά αυτό που λέτε και στον μαμισιο dialer γίνετε μην τσακωνεστε Μονο με λατινικους χαρακτηρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cloud_7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Πρώτη φορά κάτοχος smartphone και προς το παρόν ψάχνομαι για τα βασικά. Υπάρχει κάνας music player που να μπορεί να οργανώσει τα αρχεία σε φακέλους μέσα σε φακέλους? Και τα playlist φαντάζομαι θα έκαναν δουλειά. Όπως φαίνεται ο διαχειριστής της LG δεν έχει τέτοια δυνατότητα... θα προτιμούσα κάτι free και λιτό μιας και δε θέλω να κάνω root τόσο σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Πρώτη φορά κάτοχος smartphone και προς το παρόν ψάχνομαι για τα βασικά. Υπάρχει κάνας music player που να μπορεί να οργανώσει τα αρχεία σε φακέλους μέσα σε φακέλους? Και τα playlist φαντάζομαι θα έκαναν δουλειά. Όπως φαίνεται ο διαχειριστής της LG δεν έχει τέτοια δυνατότητα... θα προτιμούσα κάτι free και λιτό μιας και δε θέλω να κάνω root τόσο σύντομα.Εγω χρησιμοποιω το Poweramp και ειμαι ευχαριστημενος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yassan Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 καλησπέρα, αλλάζω κινητό , και θέλω να μεταφέρω ορισμένες ρυθμίσεις / δεδομένα εφαρμογών. τι χρειάζομαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 καλησπέρα, αλλάζω κινητό , και θέλω να μεταφέρω ορισμένες ρυθμίσεις / δεδομένα εφαρμογών. τι χρειάζομαι ? Απο android σε αλλο android να υποθεσω!!!!Το Google Drive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Πως θα περασω τις επαφες απο ενα dumbphone της nokia σε android? Υπαρχει κατι σαν αυτο για android? http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/transfer-my-data/dc08943b-7b3d-4ee5-aa3c-30f1a826af02 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Πως θα περασω τις επαφες απο ενα dumbphone της nokia σε android? Υπαρχει κατι σαν αυτο για android? http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/transfer-my-data/dc08943b-7b3d-4ee5-aa3c-30f1a826af02 Σενάριο 1: Όσοι έχουν τον τηλεφωνικό τους κατάλογο σε κάποια SE συσκευή τότε μπορούν εύκολα να κάνουν την μεταφορά μέσω bluetooth. Δεν χρειάζεται καμία εφαρμογή και κανένα ιδιαίτερο κόλπο. Ενεργοποιούμε το bluetooth στις δυο συσκευές (καινούρια Android συσκευή και παλιά SE συσκευή) κατόπιν στην παλιά μας συσκευή επιλέγουμε αποστολή όλων των επαφών μέσω bluetooth. Είμαστε έτοιμοι! Σενάριο 2: Οι κάτοχοι σύγχρονων κινητών SE σίγουρα θα γνωρίζουν το MyPhoneExplorer. Μπορείτε λοιπόν να συγχρονίσετε το παλιό σας SE κινητό με τον υπολογιστή μέσω του MyPhoneExplorer και στη συνέχεια να περάσετε τις επαφές στο Android κινητό σας. Προσοχή όμως: Για να συνεργαστεί το Android τηλέφωνο με το MyPhoneExplorer θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την αντίστοιχη εφαρμογή και από το market (με άλλα λόγια θα πρέπει να υπάρχει εγκατεστημένο το MyPhoneExplorer και στον υπολογιστή μας και στο Android κινητό μας). Σενάριο 3: Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει από τα δυο προηγούμενα σενάρια η φιλοσοφία είναι να εξάγουμε τον τηλεφωνικό μας κατάλογο σε κάποια μορφή στον υπολογιστή μας και κατόπιν να την περάσουμε στο Android κινητό μας. Η μορφή αρχείου που θα πρέπει να επιδιώκουμε έχει την κατάληξη .csv. Είναι ένα format στο οποίο μπορεί να εξάγει οποιοδήποτε πρόγραμμα διαχείρισης επαφών (Outlook, Thunderbird κτλ) και να διαβάσει οποιοδήποτε επίσης πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν έχετε κάποιο άλλο κινητό το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εξάγετε τον τηλεφωνικό σας κατάλογο σε csv και στην συνέχεια να τον περάσετε στο Android κινητό με το MyPhoneExplorer. Πηγη: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3920026# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ωραια, οποτε αναδιαμορφωνω την ερωτηση: "πως θα κανω export τις επαφες του nokia σε ενα .csv?". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 μπορεις να δοκιμασεις και το http://www.phonecopy.com/enπου δουλευει και με παλιοτερα κινητα, εγω ετσι τις πηρα, συγχρονιζεις με τους servers τους και μετα κατεβαζεις την εφαρμογη στο android και μεταφερεις τις επαφες στο νεο κινητο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα