Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ίσως να έχεις δίκιο. Δώσε όμως μια πιθανότητα να μην καταλαβαίνεις τι εννοώ.. Θα έπρεπε να σας το δείξω σε βίντεο να καταλάβετε νομίζωΑποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

εισαι στο μενου των κλησεων με ανοιχτο dial pad και αρχιζεις και πατας πχ 527 και αρχιει και σου εμφανιζει τα ονοματα που εχουν κλμ-αβγ-πρσ . Αυτο δεν εννοεις?

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το δοκιμασα μια χαρα εμφανιστηκε η διαφημιση στο youtube. Αυτο το skip ad θελω να προσπερναω

Το χρησιμοποιώ μια χαρά στο youtube και δεν εμφανίζει διαφήμιση ούτε για δείγμα. Οταν το εγκατέστησες, το έτρεξες για να κάνεις εφαρμογή αποκλεισμού των διαφημίσεων;

Δημοσ.

Για να μπλοκάρει τις διαφημίσεις μέσα απο τις εφαρμογες , δυστυχώς όχι. Για browsing, υπαρχουν αρκετοί browser που έχουν ενσωματωμένο adblock. Ενδεικτικά δες τον UC Browser, CM Browser, Mercury και Ghostery.

Νομιζω για μπλοκαρισμα διαφημισεων των εφαρμογων ειναι το Ad Detect Plugin αλλα πρεπει να εχεις το All in one Toolbox
Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ μια χαρά στο youtube και δεν εμφανίζει διαφήμιση ούτε για δείγμα. Οταν το εγκατέστησες, το έτρεξες για να κάνεις εφαρμογή αποκλεισμού των διαφημίσεων;

post-40215-0-94062700-1432492691_thumb.png

post-40215-0-54383400-1432492717_thumb.png

Δημοσ.

Έκανες επανεκκίνηση όπως σε προέτρεψε το πρόγραμμα;

Δημοσ.

Για να μπλοκάρει τις διαφημίσεις μέσα απο τις εφαρμογες , δυστυχώς όχι. Για browsing, υπαρχουν αρκετοί browser που έχουν ενσωματωμένο adblock. Ενδεικτικά δες τον UC Browser, CM Browser, Mercury και Ghostery.

Τελικα μου ειπανε οτι το Mercury δεν μπλοκαρει τις διαφημισεις ενω εχουν ενεργοποιηση το AD

Μηπως θελει και κατι αλλο?

Ας πουμε και το Adblock plus?

Δημοσ.

Τελικα μου ειπανε οτι το Mercury δεν μπλοκαρει τις διαφημισεις ενω εχουν ενεργοποιηση το AD

Μηπως θελει και κατι αλλο?

Ας πουμε και το Adblock plus?

Εισαι σίγουρος οτι δεν μπλοκάρει τις διαφημίσεις μέσα στον browser; Περίεργο. Δοκίμασε και τον adblock plus browser ή τους αλλους που προτεινα πιο πριν.

Δημοσ.

Ίσως να έχεις δίκιο. Δώσε όμως μια πιθανότητα να μην καταλαβαίνεις τι εννοώ.. Θα έπρεπε να σας το δείξω σε βίντεο να καταλάβετε νομίζωΑποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

εισαι στο μενου των κλησεων με ανοιχτο dial pad και αρχιζεις και πατας πχ 527 και αρχιει και σου εμφανιζει τα ονοματα που εχουν κλμ-αβγ-πρσ . Αυτο δεν εννοεις?
Μπράβο ναι!Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Εισαι σίγουρος οτι δεν μπλοκάρει τις διαφημίσεις μέσα στον browser; Περίεργο. Δοκίμασε και τον adblock plus browser ή τους αλλους που προτεινα πιο πριν.

Καλημερα

Ναι το ειδα και γω.

Μπηκαμε στην ιδια σελιδα και ειχε διαφημισεις

Τελικα βαλαμε το Adblock plus apk αν και εγω εχω θεματα με αυτο……δεν το πολυ παω

Αυτο ηθελα να αποφυγουμε

Δημοσ.

Μπράβο ναι!Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

τοτε το κανουν οι περισσοτερες :P
Σε δοκιμές που έκανα κανένα μήνα με διάφορες δεν το είδα ίσως να κάνω λάθος. Στη μανισια σε 4.1.2 δεν είναι πάντως. Επίσης δεν το ξέρουν οι περισσότεροι και ταλαιπωρούνται. Αν το μάθουν νομίζω τους λύνει τα χέρια.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

τοτε το κανουν οι περισσοτερες :P

αλλά το κάνει μόνο με επαφές που έχεις στα αγγλικά ;

Πχ το Papas θα το βρει με 7272 αλλά το Παπάς δεν θα το βρει με τίποτα;

Τον Ιανουάριο που πήρα smartphone, άλλαξα σχεδόν όλες τις επαφές στα ελληνικά και σώθηκαν τα παλιά ονόματα στις σημειώσεις των επαφών (χωρίς να καταλάβω πως έγινε αυτό) και τώρα όταν ψάχνω επαφές κανονικά, όχι από το keypad, είτε γράψω papas είτε παπάς θα μου δείξει την επαφή. Κάτι που δεν γίνεται όταν ψάχνω επαφές από το keypad.

Δημοσ.

Με την εφαρμογή που έχω βρίσκει ελληνικά αγγλικά και αριθμούς. Βολεύει

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...