Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 καλησπερα θα ηθελα μια εφαρμογη πως ειναι οι επαφες στα windows phone; θα ηθελα μια παρομοια δηλαδη να βγαζει τα γραμματα να παταω το π και να πηγαινει στο π η κατι παρομοιο γιατι θελω να την βαλω σε εναν που εχεις 500+ επαφες.... εγω εχω το ex dialer! σου εχει στα δεξια τα γραμματα και σε οποιο πατας σε παει σε αυτο ! Ριξτου μια ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 μπα δεν μου κανει εγω θελω να το παταω την εφαρμογη να μου δειχνει μεγαλα κουτακια με το καθε γραμμα και να παταω πανω και να μμου βγαζει ονομαα πχ με το π Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Θα το ξανάπω άλλη μια. Δεν υπάρχει καλύτερη εφαρμογή για επαφές από το pixel phone pro. Έχω δοκιμάσει τα πάντα όμως μόνο σε αυτή την εφαρμογή πατάς στα νούμερα της κλήσης και εμφανίζει όλα τα πιθανά ονόματα... Δυστυχώς μάλλον μόνο με δοκιμή θα καταλάβετε. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Θα το ξανάπω άλλη μια. Δεν υπάρχει καλύτερη εφαρμογή για επαφές από το pixel phone pro. Έχω δοκιμάσει τα πάντα όμως μόνο σε αυτή την εφαρμογή πατάς στα νούμερα της κλήσης και εμφανίζει όλα τα πιθανά ονόματα... Δυστυχώς μάλλον μόνο με δοκιμή θα καταλάβετε. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι στο ex dialer δεν γίνετε Αυτόμ;μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει τα πάντα και αν ναι Τότε δεν το έχεις κάνει σωστά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά αυτό που λέτε και στον μαμισιο dialer γίνετε μην τσακωνεστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Λοιπόν... Όταν οδηγώ και βάζω gps βάζω επίσης μουσική από το κινητό μου. Βάζω τυχαία σειρά (στα 900+τραγούδια) αλλά προφανώς δεν θα μου αρέσουν όλα. Υπάρχει εφαρμογή που να συνδέεται άλλο κινητό με το δικό μου μέσω bt και να δείχνει την λίστα με τα τραγούδια και να μπορεί να αλλάζει τραγούδι από το κινητό του? Έχω το Samsung Galaxy Duos S7562... **Παρακαλώ απαντήσεις με παράθεση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Καλυτερο και δοκιμασμενο adblocker εχουμε να προτεινουμε. Για εφαρμογες και κυριως youtube που μου χει σπασει τα νευρα. Και με ροοτ να παιζει δεν εζω προβλημα. Καλο θα ναι να μην θελει wifi/3g connection Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Καλυτερο και δοκιμασμενο adblocker εχουμε να προτεινουμε. Για εφαρμογες και κυριως youtube που μου χει σπασει τα νευρα. Και με ροοτ να παιζει δεν εζω προβλημα. Καλο θα ναι να μην θελει wifi/3g connection AdAway https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway Απο τα καλύτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 AdAway https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway Απο τα καλύτερα Εχουμε κατι χωρις root ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Εχουμε κατι χωρις root ? Για να μπλοκάρει τις διαφημίσεις μέσα απο τις εφαρμογες , δυστυχώς όχι. Για browsing, υπαρχουν αρκετοί browser που έχουν ενσωματωμένο adblock. Ενδεικτικά δες τον UC Browser, CM Browser, Mercury και Ghostery. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Για αυτον εδω τι λες? http://www.insomnia.gr/topic/570297-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-adblock-browser-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-android/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Αυτο δεν ειναι λογικα μονο για το mozilla firefox browser? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Αυτο δεν ειναι λογικα μονο για το mozilla firefox browser?Οχι δεν ειναι λενε Ειναι ανεξαρτητο Τελικα περασα το Mercury Αρκετα καλο και με flash Πεταω το Chrome που μου ετρωγε και αρκετη ram Αν και δεν ηταν για μενα γιατι εγω ειμαι root και εχω το Adfree και εχω τον NB brower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Θα το ξανάπω άλλη μια. Δεν υπάρχει καλύτερη εφαρμογή για επαφές από το pixel phone pro. Έχω δοκιμάσει τα πάντα όμως μόνο σε αυτή την εφαρμογή πατάς στα νούμερα της κλήσης και εμφανίζει όλα τα πιθανά ονόματα... Δυστυχώς μάλλον μόνο με δοκιμή θα καταλάβετε. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι στο ex dialer δεν γίνετε Αυτόμ;μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει τα πάντα και αν ναι Τότε δεν το έχεις κάνει σωστά Ίσως να έχεις δίκιο. Δώσε όμως μια πιθανότητα να μην καταλαβαίνεις τι εννοώ.. Θα έπρεπε να σας το δείξω σε βίντεο να καταλάβετε νομίζωΑποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Καλημερα Μηπως……λεω μηπως να δεις κανεναν Launcher σε στιλ Metro UI Launcher 8.1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα