Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Aztec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

καλησπερα

θα ηθελα μια εφαρμογη πως ειναι οι επαφες στα windows phone;

θα ηθελα μια παρομοια δηλαδη να βγαζει τα γραμματα να παταω το π και να πηγαινει στο π

η κατι παρομοιο γιατι θελω να την βαλω σε εναν που εχεις 500+ επαφες....

εγω εχω το ex dialer! σου εχει στα δεξια τα γραμματα και σε οποιο πατας σε παει σε αυτο ! Ριξτου μια ματια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μπα δεν μου κανει εγω θελω να το παταω την εφαρμογη να μου δειχνει μεγαλα κουτακια με το καθε γραμμα και να παταω πανω και να μμου βγαζει ονομαα πχ με το π

Θα το ξανάπω άλλη μια. Δεν υπάρχει καλύτερη εφαρμογή για επαφές από το pixel phone pro. Έχω δοκιμάσει τα πάντα όμως μόνο σε αυτή την εφαρμογή πατάς στα νούμερα της κλήσης και εμφανίζει όλα τα πιθανά ονόματα...

Δυστυχώς μάλλον μόνο με δοκιμή θα καταλάβετε.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Moderators

Θα το ξανάπω άλλη μια. Δεν υπάρχει καλύτερη εφαρμογή για επαφές από το pixel phone pro. Έχω δοκιμάσει τα πάντα όμως μόνο σε αυτή την εφαρμογή πατάς στα νούμερα της κλήσης και εμφανίζει όλα τα πιθανά ονόματα...

Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι στο ex dialer δεν γίνετε Αυτόμ;μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει τα πάντα και αν ναι Τότε δεν το έχεις κάνει σωστά :-)

• Like 2

Λοιπόν... Όταν οδηγώ και βάζω gps βάζω επίσης μουσική από το κινητό μου. Βάζω τυχαία σειρά (στα 900+τραγούδια) αλλά προφανώς δεν θα μου αρέσουν όλα. Υπάρχει εφαρμογή που να συνδέεται άλλο κινητό με το δικό μου μέσω bt και να δείχνει την λίστα με τα τραγούδια και να μπορεί να αλλάζει τραγούδι από το κινητό του?

Έχω το Samsung Galaxy Duos S7562...

**Παρακαλώ απαντήσεις με παράθεση...

Καλυτερο και δοκιμασμενο adblocker εχουμε να προτεινουμε. Για εφαρμογες και κυριως youtube που μου χει σπασει τα νευρα. Και με ροοτ να παιζει δεν εζω προβλημα. Καλο θα ναι να μην θελει wifi/3g connection

Καλυτερο και δοκιμασμενο adblocker εχουμε να προτεινουμε. Για εφαρμογες και κυριως youtube που μου χει σπασει τα νευρα. Και με ροοτ να παιζει δεν εζω προβλημα. Καλο θα ναι να μην θελει wifi/3g connection

AdAway

https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway

Απο τα καλύτερα

• Like 1

Εχουμε κατι χωρις root ?

Για να μπλοκάρει τις διαφημίσεις μέσα απο τις εφαρμογες , δυστυχώς όχι. Για browsing, υπαρχουν αρκετοί browser που έχουν ενσωματωμένο adblock. Ενδεικτικά δες τον UC Browser, CM Browser, Mercury και Ghostery.

Αυτο δεν ειναι λογικα μονο για το mozilla firefox browser?

Οχι δεν ειναι λενε

Ειναι ανεξαρτητο

Τελικα περασα το Mercury

Αρκετα καλο και με flash

Πεταω το Chrome που μου ετρωγε και αρκετη ram

Αν και δεν ηταν για μενα γιατι εγω ειμαι root και εχω το Adfree και εχω τον NB brower

Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι στο ex dialer δεν γίνετε Αυτόμ;μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει τα πάντα και αν ναι Τότε δεν το έχεις κάνει σωστά :-)
Ίσως να έχεις δίκιο. Δώσε όμως μια πιθανότητα να μην καταλαβαίνεις τι εννοώ.. Θα έπρεπε να σας το δείξω σε βίντεο να καταλάβετε νομίζωΑποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...