ekkli Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ξέρει κανείς καμια καλή εφαρμογή για gps tracking; Δεν θέλω να έχει fitness χαρακτήρα, θέλω να μπορώ να καταγράφω κάποιες διαδρομές που κάνω με τη μηχανή από τη στιγμή που θα του πω να το κάνει. Δεν με νοιάζει να είναι paid. το έψαχνα πολύ καιρό αυτό, κι εδώ είχα ρωτήσει γύρω στα Χριστούγεννα. Για την πολύ απλή χρήση λοιπόν, χλμ, ώρα, μέγιστη και μέση ταχύτητα κατέληξα στο προεγκατεστημένο από την google my tracks. Αν βρεις κάτι καλύτερο, ενημέρωσε μας 1
mvaggel Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Ξέρει κανείς καμια καλή εφαρμογή για gps tracking; Δεν θέλω να έχει fitness χαρακτήρα, θέλω να μπορώ να καταγράφω κάποιες διαδρομές που κάνω με τη μηχανή από τη στιγμή που θα του πω να το κάνει. Δεν με νοιάζει να είναι paid. το έψαχνα πολύ καιρό αυτό, κι εδώ είχα ρωτήσει γύρω στα Χριστούγεννα. Για την πολύ απλή χρήση λοιπόν, χλμ, ώρα, μέγιστη και μέση ταχύτητα κατέληξα στο προεγκατεστημένο από την google my tracks. Αν βρεις κάτι καλύτερο, ενημέρωσε μας Διαδρομές έχω καταγράψει με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=de.meditgbr.android.tacho . Το βγάζεις σε .kml μετά και κάνεις χάζι στο Google Earth... 1
buk4 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 <p>Ξέρει κανείς καμια καλή εφαρμογή για gps tracking;</p> <p>Δεν θέλω να έχει fitness χαρακτήρα, θέλω να μπορώ να καταγράφω κάποιες διαδρομές που κάνω με τη μηχανή από τη στιγμή που θα του πω να το κάνει.</p> <p> </p> <p>Δεν με νοιάζει να είναι paid.</p> Map my ride είναι για ποδήλατο,πιστεύω πως κάνει και για μηχανές. <CALayer: 0x1579fac0> 1
Federacion Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Παράπονα: Η νέα έκδοση 4 του Nova launcher είναι μέν όμορφη αλλά είναι εξαιρετικά πιο αργή και αναγκαστικά να γυρίσω πίσω στην 3.3. Επίσης η νέα έκδοση 6 του goSMS είναι ένα χάλι μαύρο με όλες τις καλές του επιλογές να έχουν υποβαθμιστεί. Επιστροφή λοιπόν στην 5.36 Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
Makis38 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Όπως τα λες για το Nova, αν και δεν δεν θα την έλεγα εξαιρετικά πιο αργή, αλλά όντως νιώθεις την διαφορά με την προηγούμενη. 1
Federacion Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Στο S2 μου με 1g μνήμη αυτή η διαφορά είναι σημαντική.
MrLifeguard Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ανοιξαμε μεγαλο κεφαλαιο μου φαινεται! Για τα facebook, messenger και skype ηξερα πως ειναι κακογραμμενες εφαρμογες, αλλα το cm? Αυτο και αν ειναι δημοφιλες μεταξυ των χρηστων που εχουν κινητα με μονο 4GB εσωτερικης μνημης.Ομοιως και το viber, αλλα για αλλο λογο και υπαρχει για ολες τις πλατφορμες. Στα wp μου το εχω μονο για μια στο τοσο που θα με παρουν φιλοι απο εξωτερικο. Και το ανοιγω εκεινη τη στιγμη, δεν τρεχει ποτε απο μονο του.Για το greenify τι γνωμη εχετε? Κανει δουλεια ή τζαμπα ποροι? Στα wp υπαρχει δινεται στο χρηστη η δυνατοτητα να επιλεξει ποια/ποιες εφαρμογες θα τρεχουν απο πισω. Μακαρι να υπηρχε και στο android κατι τετοιο, εστω και με εφαρμογη. Εμένα πάντως το clean master μου δίνει την επιλογή για το ποια εφαρμογή να ξεκινάει αυτόματα με την εκκίνηση της συσκευής!
saruman123 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow 2
jim_p Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Σε ενα φρεσκοστημενο galaxy tab 3, εχω προβλημα με το store. Δεν ενημερωνει ΚΑΜΙΑ εφαρμογη αυτοματα. Πρεπει να παω στην καθε μια ξεχωριστα, πχ youtube, και να πατησω ενημερωση. Εκτος απο hard reset, τι αλλο να κανω? Εκανα επανεκκινηση 2 φορες.
saruman123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Σε ενα φρεσκοστημενο galaxy tab 3, εχω προβλημα με το store. Δεν ενημερωνει ΚΑΜΙΑ εφαρμογη αυτοματα. Πρεπει να παω στην καθε μια ξεχωριστα, πχ youtube, και να πατησω ενημερωση. Εκτος απο hard reset, τι αλλο να κανω? Εκανα επανεκκινηση 2 φορες.Για πηγαινε στις ρυθμησης του play store να δεις αν ειναι ενεργοποιημενει η αυτοματη ενημερωση 1
vlahoskwn Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 καλησπερα θα ηθελα μια εφαρμογη πως ειναι οι επαφες στα windows phone; θα ηθελα μια παρομοια δηλαδη να βγαζει τα γραμματα να παταω το π και να πηγαινει στο π η κατι παρομοιο γιατι θελω να την βαλω σε εναν που εχεις 500+ επαφες....
jim_p Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 @saruman123 Ειναι ενεργη η αυτοματη ενημερωση. Τελικα του εκανα hard reset και τωρα δουλευει κανονικα.
vlahoskwn Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 δεν μου κανει η contacts+ θελω κατι σαν αυτο... απλ ααυτο δεν εχει ελληνικα και εγω θελω με ελληνικα https://play.google.com/store/apps/details?id=milkmidi.minicontact
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα