Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα μετα απο 1 μηνα(περιπου) το Servicely επιβεβαιωσε το αρθρο αυτο: http://www.greeceandroid.gr/dev/211-taskkillers

Κολλουσε το κινητο αφαναστα απο ολες τις αποψεις.Και δεν ηταν θεμα λαθος ρυθμησης.

Εκτος αυτου ζεστενοταν.

Τελικα ξαναγυρησα στο Greenify.

Αυτα βεβαια για το δικο μου κινητο(i9300).

Δεν ξερω για αλλα.

• Like 1
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανοιξαμε μεγαλο κεφαλαιο μου φαινεται! Για τα facebook, messenger και skype ηξερα πως ειναι κακογραμμενες εφαρμογες, αλλα το cm? Αυτο και αν ειναι δημοφιλες μεταξυ των χρηστων που εχουν κινητα με μονο 4GB εσωτερικης μνημης.

Ομοιως και το viber, αλλα για αλλο λογο και υπαρχει για ολες τις πλατφορμες. Στα wp μου το εχω μονο για μια στο τοσο που θα με παρουν φιλοι απο εξωτερικο. Και το ανοιγω εκεινη τη στιγμη, δεν τρεχει ποτε απο μονο του.

Για το greenify τι γνωμη εχετε? Κανει δουλεια ή τζαμπα ποροι? Στα wp υπαρχει δινεται στο χρηστη η δυνατοτητα να επιλεξει ποια/ποιες εφαρμογες θα τρεχουν απο πισω. Μακαρι να υπηρχε και στο android κατι τετοιο, εστω και με εφαρμογη.

Στο Cyanogenmod 12 έχει επιλογή μέσα απο το privacy guard να επιλέγεις άμα θέλεις να ανοίγει η εφαρμογή με την εκκίνηση του κινητού και άμα θέλεις να τρέχει απο πίσω όταν την κλείνεις.

Ελπίζω μελλοντικά να μπει κανονικά και στο Android, γιατί είναι και γαμώ τα features.

• Like 2
Δημοσ.

Εφόσον οι εφαρμογές που βάζεις είναι απο το Google Play Store δεν χρειάζεται να βάλεις antivirus. Επίσης το Android ως linux λειτουργικό σύστημα δεν είναι ευπαθές όσο άλλα λειτουργικά συστήματα. Τέλος, κάθε εφαρμογή και υπηρεσία που τρέχει στο κινητό σου δουλεύει σε δικό του προστατευμένο περιβάλλον (sandbox) και δεν επηρεάζει άλλα τμήματα του συστήματος.

Και ενα ωραιο link εδω: http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow

Μου ηρθε ενα (rooted?) xcover2 που εχει πεντε εφαρμογες που αναφερει το blog σαν προβληματικες! Cm, cm security, facebook, viber και messenger! Κεντα! Πως μπορω να δω αν ειναι rooted? Εχει μια εφαρμογη supersu, η οποια περιμενα να λεει ενα ξερο "μπραβο, ειστε root" και τιποτε αλλο, αλλα λεει ενα σωρο αχρηστα.

• Moderators
Δημοσ.

Μου ηρθε ενα (rooted?) xcover2 που εχει πεντε εφαρμογες που αναφερει το blog σαν προβληματικες! Cm, cm security, facebook, viber και messenger! Κεντα! Πως μπορω να δω αν ειναι rooted? Εχει μια εφαρμογη supersu, η οποια περιμενα να λεει ενα ξερο "μπραβο, ειστε root" και τιποτε αλλο, αλλα λεει ενα σωρο αχρηστα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που σου δινει ο Spect ειναι αρκετο

Δημοσ.

Link.png Site: ROM Toolbox Lite

Την ξέρετε; είναι καλή εφαρμογή; έμπιστη;

και κάτι άλλο για να μην κάνω ξεχωριστό θέμα, ποιο από τα παρακάτω είναι το καλύτερο;

1hcqxh.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιο πρόγραμμα για να μεταφέρεις τις επαφές σου από IOS σε Android ? ευχαριστώ.

Δημοσ.

Link.png Site: ROM Toolbox Lite

Την ξέρετε; είναι καλή εφαρμογή; έμπιστη;

και κάτι άλλο για να μην κάνω ξεχωριστό θέμα, ποιο από τα παρακάτω είναι το καλύτερο;

1hcqxh.jpg

μια χαρα ειναι εφαρμογη απλα στα χει πολλα πραγματα μαζεμενα...βασικα προτιμω ναναι ξεχωριστα για να ξερω και τι γινεται..

οσον αφορα την εικονα απο κατω....τα 3mp ειναι καλυτερα και τα χειροτερα τα QVGA

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς καμια καλή εφαρμογή για gps tracking;

Δεν θέλω να έχει fitness χαρακτήρα, θέλω να μπορώ να καταγράφω κάποιες διαδρομές που κάνω με τη μηχανή από τη στιγμή που θα του πω να το κάνει.

Δεν με νοιάζει να είναι paid.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...