jim_p Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 @sargio01 Αυτο το ξερω. Αλλα ποια απο ολες αυτες? Εχει arm v7, arm v7 neon, arm v5, arm v6, arm v6 vfp, ακομα και x86 εχει! https://play.google.com/store/apps/developer?id=J2%20Interactive&hl=el @tsilitheo1 Οχι Trick question. Αν ειχα το 7αρι (galaxy tab 3 7'') αντι για το 8αρι, ποια θα επρεπε να βαλω? http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_3_7_0-5422.php http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_3_8_0-5456.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μην αγχωνεσαι τοσο... Για μενα ειναι το αρμ7 . οχι το αρμ7 νεον. Αλλα οποιο και να ειναι μην φοβασαι. Αν δεν ειναι το σωστο θα σου πει η εφαρμογη δεν εγκατασταθηκε ή δεν ειναι συμβατη. Φοβασαι για μπρικ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Παιδιά, όπως μένει Θεσσαλονίκη η σκοπεύει να την επισκεφθεί με αμάξι ας τσεκάρει την εφαρμογή μου να μου πει εντυπώσεις/συμβουλές/διορθώσεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kats.thesstraffic Η εφαρμογή αντλεί δεδομένα από τις κάμερες στον περιφερειακό και την αστυνομία, ώστε ο χρήστης να αλλάζει την διαδρομή του αναλόγως. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 πσσσσσσσσσσσσσσ κ για αθηνα μια τετοια ρε παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 ναι παιζει (usm μονο) αλλα δε βλεπω πουθενα select all και κανενα καδο ανακύκλωσης ένα ένα δεν λεει.. ευχαριστω για ekkli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strokt up Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Κάποιο πρόγραμμα που να ρυθμιζει το μέγεθος των εικόνων ωστε να προσαρμοζονται πληρως ως ταπετσαρία στην οθόνη;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μην αγχωνεσαι τοσο... Για μενα ειναι το αρμ7 . οχι το αρμ7 νεον. Αλλα οποιο και να ειναι μην φοβασαι. Αν δεν ειναι το σωστο θα σου πει η εφαρμογη δεν εγκατασταθηκε ή δεν ειναι συμβατη. Φοβασαι για μπρικ;;;; Οχι δεν εινια θεμα bricking. Απλα, λεω εγω τωρα, αν δεν ηταν συμβατη δεν θα επρεπε καν να τη βγαζει το store διαθεσιμη για τη συσκευη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Εσυ με τον σναπντραγκον στο στορε θα δεις και τις εφαρμογες για τους αρμ6. Εγω με τον αρμ6 δεν θα δω του σναπντραγκον. Δεν δουλευει αμφιδρομα. Μονο προς τα πανω Το εγκατεστησες ;;; δουλεψε;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Κανενα απο τα 2 ταμπλετ που ανεφερα δεν εχει snapdragon. Το 8αρι εχει exynos της samsung και το 7αρι εναν της marvell. Γιαυτο παρεθεσα τα παραπανω λινκ στο gsmarena. Δεν εβαλα κατι ακομα. Εβαλα τον bsplayer μονο και μονο για το συγκεκριμενο βιντεο και οταν το δω θα τον σβησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Gyus, media player που να στέλνει στο hdmi-out πεντακάναλο ήχο, έχει δοκιμάσει κανένας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 @sargio01 Αυτο το ξερω. Αλλα ποια απο ολες αυτες? Εχει arm v7, arm v7 neon, arm v5, arm v6, arm v6 vfp, ακομα και x86 εχει! https://play.google.com/store/apps/developer?id=J2%20Interactive&hl=el Α καλά, χέσε μέσα!!! Ο δικός σου επεξεργαστής μια φορά είναι ARM Cortex A9. Απο 'κει και πέρα, βάλε όλους τους codecs στην τελική, κάποιος απ' αυτούς θα παίξει Το πολύ πολύ πάρε τηλέφωνο το service και ρώτα και την παραμικρή λεπτομέρεια για τον επεξεργαστή σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ναι παιζει (usm μονο) αλλα δε βλεπω πουθενα select all και κανενα καδο ανακύκλωσης ένα ένα δεν λεει.. ευχαριστω για ekkli δεν σε πιάνω, από file managers εγώ ξέρω μόνο από es file explorer. Εκεί, πατάς παρατεταμένα και σου βγάζει επιλογή για πολλαπλό τσεκάρισμα. Ο δε κάδος, εμφανίζεται ομοίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 αμα μπορεσεις πες συγκεκριμενα που παταω και πως (ναι ας ειιναι es file explorer καλο είναι) -πολλαπλο τσεκαρισμα και -διαγραφη δεν ξερω μηπως φταιει που είναι στο λαπτοπ και δεν παιζουν όλα πχ το cleanmaster δεν δουλευει, ο λογος που χρειαζομαι διαγραφη είναι απλα το ότι το αντροιντ γραφτηκε ΜΟΝΟ στα 2 γιγα ενώ εγω εδωσα 10 στην εγκατασταση. Γεμισε. Επισης όταν θα τελειωσει το drive google 15gb χρειαζομαι καλο workflow. Οι sd παιζουν αλλα μονο για εγγραφη όταν παω να ανοιξω τα windows δεν το θελουν (διαμορφωση) ενώ το στικακι κανει για αυτή τη δουλεια. και κατι άλλο να το ρωτησω τωρα μη το ξεχασω για το λαπτοπ υπαρχει τροπος να το κανω να μη γυρναει αλλιως η οθονη σε καποιες εφαρμογες;; αμα λυθει και αυτή η καγκουρια γλιτωνω 250+ ευρω ταμπλετ σορρυ USB όχι usm δεν σε πιάνω, από file managers εγώ ξέρω μόνο από es file explorer.Εκεί, πατάς παρατεταμένα και σου βγάζει επιλογή για πολλαπλό τσεκάρισμα. Ο δε κάδος, εμφανίζεται ομοίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udaba Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Καλύτερος και πιο ελαφρύς , task killer και cleaner ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Gyus, media player που να στέλνει στο hdmi-out πεντακάναλο ήχο, έχει δοκιμάσει κανένας; κανένας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα