patrickdrd Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 δεν μπορω να ενεργοποιησω το "usb debugging" στο κιν ομως που ζηταει το helium, το checkbox "εντοπισμος σφαλματων usb" ειναι disabled, δεν μπορω να το τσεκαρω οκ το βρηκα αυτο
broxopios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Αν δεν εισαι ρουτ δοκιμασε το Helium. Αν είσαι?
jim_p Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Τι εφαρμογαρα εινια αυτη!? https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.net.grumpyweather 2
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Αν είσαι? Titanium Backup 1
nickvas19 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 το κινητο μου δεν ειναι root.μπορω να στειλω ενα προγραμμα .apk στο κινητο μεσω bluetooth απο το pc και να το κανω εγκατασταση; γιατι το δοκιμασα με μια εφαρμογη και μου λεει οτι δεν ειναι εγκατεστημενη.
jim_p Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Σε γενικες γραμμες ναι, αρκει να εχεις ενεργοποιησει την εγκατασταση απο αγνωστες πηγες. 2
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Σου λεει ετσι διοτι το τηλ δεν ειναι συμβατο με την εφαρμογη. Αν μια εφαρμογη δεν την βλεπεις στο store δεν εισαι συμβατος 1
nickvas19 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 ειναι απο το store...αλλα μου λεει αυτο.έχω ενεργοποιησει απο αγνωστες πηγες αλλα παλι το λεει.
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Κατι δεν πιανω.... Λες οτι την εστειλες μεσω bt στο τηλ απο το πσ. Τωρα λες οτι ειναι στο store. Οκ...απο το τηλ αν μπεις στο store και κανεις αναζητηση την βρισκεις;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 μια ερωτηση: με android εγκατεστημενο σε λαπτοπ πως μπορω να αποθηκευσω πχ φωτογραφιες σε usb ή sd για να τις παρω στο pc;; απο gallery δεν βλεπω καμια επιλογη ουτε google drive κτλπ
ekkli Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 μια ερωτηση: με android εγκατεστημενο σε λαπτοπ πως μπορω να αποθηκευσω πχ φωτογραφιες σε usb ή sd για να τις παρω στο pc;; απο gallery δεν βλεπω καμια επιλογη ουτε google drive κτλπ εγώ στην θέση σου θα χρησιμοποιούσα κάποιον file manager, πχ es file explorer
jim_p Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Εβαλα στον mxplayer να παιξω ενα βιντεο που εχει ηχο ac3 και δεν ακουγεται, επειδη λογικα του λειπει καποιο codec. Μπηκα στο store και εχει διαφορα codecs για αυτον και πανε αναλογα με την αρχιτεκτονικη του επεξεργαστη της συσκευης. Ειναι ενα ταμπλετ, galaxy tab 3 8αρι, οποτε ποιο πρεπει να βαλω και πως το διαπιστωνω?
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δεν κατεβαζει μονο του τα codecs που χρειαζεται;;
sargio01 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Εβαλα στον mxplayer να παιξω ενα βιντεο που εχει ηχο ac3 και δεν ακουγεται, επειδη λογικα του λειπει καποιο codec. Μπηκα στο store και εχει διαφορα codecs για αυτον και πανε αναλογα με την αρχιτεκτονικη του επεξεργαστη της συσκευης. Ειναι ενα ταμπλετ, galaxy tab 3 8αρι, οποτε ποιο πρεπει να βαλω και πως το διαπιστωνω?Το τάμπλετ σου έχει ARM αρχιτεκτονική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα