Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μπορω να ενεργοποιησω το "usb debugging" στο κιν ομως που ζηταει το helium, το checkbox "εντοπισμος σφαλματων usb" ειναι disabled, δεν μπορω να το τσεκαρω

οκ το βρηκα αυτο

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το κινητο μου δεν ειναι root.μπορω να στειλω ενα προγραμμα .apk στο κινητο μεσω bluetooth απο το pc και να το κανω εγκατασταση;

γιατι το δοκιμασα με μια εφαρμογη και μου λεει οτι δεν ειναι εγκατεστημενη.

Δημοσ.

Κατι δεν πιανω.... Λες οτι την εστειλες μεσω bt στο τηλ απο το πσ. Τωρα λες οτι ειναι στο store. Οκ...απο το τηλ αν μπεις στο store και κανεις αναζητηση την βρισκεις;;;

Επισκέπτης
Δημοσ.

μια ερωτηση: με android εγκατεστημενο σε λαπτοπ πως μπορω να αποθηκευσω πχ φωτογραφιες σε usb ή sd για να τις παρω στο pc;;

απο gallery δεν βλεπω καμια επιλογη ουτε google drive κτλπ

Δημοσ.

μια ερωτηση: με android εγκατεστημενο σε λαπτοπ πως μπορω να αποθηκευσω πχ φωτογραφιες σε usb ή sd για να τις παρω στο pc;;

απο gallery δεν βλεπω καμια επιλογη ουτε google drive κτλπ

εγώ στην θέση σου θα χρησιμοποιούσα κάποιον file manager, πχ es file explorer

Δημοσ.

Εβαλα στον mxplayer να παιξω ενα βιντεο που εχει ηχο ac3 και δεν ακουγεται, επειδη λογικα του λειπει καποιο codec. Μπηκα στο store και εχει διαφορα codecs για αυτον και πανε αναλογα με την αρχιτεκτονικη του επεξεργαστη της συσκευης. Ειναι ενα ταμπλετ, galaxy tab 3 8αρι, οποτε ποιο πρεπει να βαλω και πως το διαπιστωνω?

Δημοσ.

Εβαλα στον mxplayer να παιξω ενα βιντεο που εχει ηχο ac3 και δεν ακουγεται, επειδη λογικα του λειπει καποιο codec. Μπηκα στο store και εχει διαφορα codecs για αυτον και πανε αναλογα με την αρχιτεκτονικη του επεξεργαστη της συσκευης. Ειναι ενα ταμπλετ, galaxy tab 3 8αρι, οποτε ποιο πρεπει να βαλω και πως το διαπιστωνω?

Το τάμπλετ σου έχει ARM αρχιτεκτονική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...