GeorgeGK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Κάποια λειτουργική εγαρμογή που να καταγράφει την οθόνη αλλά σε βίντεο! Αλλά θέλω να καταγράφει και όταν τρέχει μία άλλη εφαρμογή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πάω να περάσω το Framework και μου βγάζει αυτά τα μηνύματα. Ξέρεις τι παίζει? Screenshot_2015-02-20-00-07-13.pngScreenshot_2015-02-20-00-07-10.png Ποια συσκευή έχεις; Με τι έκδοση Android; Κάποια λειτουργική εγαρμογή που να καταγράφει την οθόνη αλλά σε βίντεο! Αλλά θέλω να καταγράφει και όταν τρέχει μία άλλη εφαρμογή! Ίδια ερώτηση και σε εσένα Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2015 από papp0us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ποια συσκευή έχεις; Με τι έκδοση Android; Ίδια ερώτηση και σε εσένα Samsung S7562 4.0.4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Samsung S7562 4.0.4 δες αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51314174&postcount=9912 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ναι... οκ το περάσαμε αυτό, τώρα στο άλλο μου βγάζει: "Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ανάλυση του πακέτου..." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ναι... οκ το περάσαμε αυτό, τώρα στο άλλο μου βγάζει: "Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ανάλυση του πακέτου... Τι πας να εγκαταστήσεις και στο βγάζει αυτό; Ξανακατέβασε το αρχείο, συνηθώς είναι corrupted το αρχείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Τι πας να εγκαταστήσεις και στο βγάζει αυτό; Ξανακατέβασε το αρχείο, συνηθώς είναι corrupted το αρχείο Το TabletMetrics.. Έχει κανείς να μου στείλει άλλο apk? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Χρησιμοποιεί κανείς το xposed framework? Είναι βαρύ? Τρέχει συνεχώς ή απ την στιγμή που εφαρμόζει κανείς ένα module, αυτό κάνει τις αλλαγές και δεν ξανατρέχει? Τι modules χρησιμοποιείτε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Χρησιμοποιεί κανείς το xposed framework? Είναι βαρύ? Τρέχει συνεχώς ή απ την στιγμή που εφαρμόζει κανείς ένα module, αυτό κάνει τις αλλαγές και δεν ξανατρέχει? Τι modules χρησιμοποιείτε? ελαφρυ ειναι το χρησιμοποιουσα στο galaxy ace2 και πλεον στο galaxy s5. συνεχως τρεχει δεν χρειαζεται καθε φορα να το ενεργοποιεις παρα μονο ενεργοποιεις το νεο module που θα εχεις κανει εγκατασταση και αυτο μια φορα! εχει πολλα modules μπορεις να πειραξεις πολλα χρωμα στην ωρα σημα μπαταρια κτλπ,να μην μετατρεπει μετα απο τα 3 μυνηματα σε mms,να scrollarei το wallpaper κτλπ. γενικα ειναι καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 ελαφρυ ειναι το χρησιμοποιουσα στο galaxy ace2 και πλεον στο galaxy s5. συνεχως τρεχει δεν χρειαζεται καθε φορα να το ενεργοποιεις παρα μονο ενεργοποιεις το νεο module που θα εχεις κανει εγκατασταση και αυτο μια φορα! εχει πολλα modules μπορεις να πειραξεις πολλα χρωμα στην ωρα σημα μπαταρια κτλπ,να μην μετατρεπει μετα απο τα 3 μυνηματα σε mms,να scrollarei το wallpaper κτλπ. γενικα ειναι καλο Το εγκατέστησα και το απεγκατέστησα τρομαγμένος γιατί μου έβγαλε μήνυμα πως δεν είναι συμβατό με την rom μου και μπορεί να οδηγηθώ σε bootloops. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Θελω μια εφαρμογη που να δειχνει στο pc την οθονη του κινητου ωστε να μπορω απο το pc να κανω καποια πραγματα επειδη το κινητο εχει καποια προβληματα στο touch 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Θελω μια εφαρμογη που να δειχνει στο pc την οθονη του κινητου ωστε να μπορω απο το pc να κανω καποια πραγματα επειδη το κινητο εχει καποια προβληματα στο touch 1ον. εχεις δοκιμασει να συνδεσεις ποντικι στο κινητο για να το χειριστεις ετσι; 2η εναλλακτικη, το teamviewer δεν ξερω αν κανει αυτην την δουλεια @funbreaker καλα εκανες.μπορεις ομως να ρωτησεις και στο xda forum αν ειναι συμβατη τελικα με το κινητο σ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ψάχνω κάποια εφαρμογή nfc που να έχει σαν δυνατότητα εκτέλεσης είτε την ενεργοποίηση κάποιου profile του elixir2 είτε το άνοιγμα ενός αρχείου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 1ον. εχεις δοκιμασει να συνδεσεις ποντικι στο κινητο για να το χειριστεις ετσι; 2η εναλλακτικη, το teamviewer δεν ξερω αν κανει αυτην την δουλεια ποντικι πως να συνδεσω? στο micro usb? το teamviewer το εβαλα αλλα δεν ξερω γιατι μου βγαζει μονο επιλογη για file transfer και οχι live desktop 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Με καλωδιο σαν αυτο ή αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα