damastes Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 How to Sync Facebook Events with Google Calendar
Jastonas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 How to Sync Facebook Events with Google Calendar Αυτό περιλαμβάνει και τα γενέθλεια....;
damastes Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 δεν έχω fb, αλλά απο οτι βλέπω μπορείς να κάνεις και export/import και τα γενέθλεια.
Jastonas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 δεν έχω fb, αλλά απο οτι βλέπω μπορείς να κάνεις και export/import και τα γενέθλεια. Δεν γίνεται να πάρει.. δοκιμάζω μισή ώρα και τίποτα... Το χει κάνει κανείς;;
petros1000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν γίνεται να πάρει.. δοκιμάζω μισή ώρα και τίποτα... Το χει κάνει κανείς;; Aν θες δοκιμασε το προγραμμα που ανεφερα. Μολις ποσταρες την ερωτηση σου περι Facebook, το δοκιμασα και μεχρι να τελειωσω το "κλικ" ειχε συγχρονισει το facebook με το ημερολογιο και ολα τα γενεθλεια ειναι τωρα περασμενα....
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στο browsing υπαρχει κατι αντιστοιχο του mouse over? δλδ πχ στο sport-fm οταν πας το ποντικι πανω στο "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ" (χωρις να κανεις κλικ) σου εμφανιζει ενα υπομενου με ισπανια, αγγλια, ιταλια κλπ...
damastes Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 χρησιμοποίησε η την trackball ή το trackpad του κινήτου αν έχει κάνει Mouse over
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 χρησιμοποίησε η την trackball ή το trackpad του κινήτου αν έχει κάνει Mouse over yep thx m8 Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
salida Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει κάποιο calendar που να συγχρονίζει με του hotmail ? Έχω περασμένα όλες τις υποχρεώσεις μου στο hotmail και του έχω βάλει να μου στέλνει και email για όσες είναι απαραίτητες.
Bourdoulas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Γνωρίζει κανείς κάποιο app για μα κάνουμε blogging σε Wordpress?
akpe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Γνωρίζει κανείς κάποιο app για μα κάνουμε blogging σε Wordpress? Υπάρχει επίσημο wordpress app, ρίξε ένα search στο market
Bourdoulas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν το γνώριζα! Πολύ καλή είναι. Οργανωμένοι οι τύποι
damastes Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει κάποιο calendar που να συγχρονίζει με του hotmail ?Έχω περασμένα όλες τις υποχρεώσεις μου στο hotmail και του έχω βάλει να μου στέλνει και email για όσες είναι απαραίτητες. google.com/support/forum/p/Calendar/thread?tid=257664875e03d1d5&hl=en sent from my HTC Magic using tapatalk
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια υπαρχει τροπος να μετραμε τα MB πλοηγησης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα