AntiCambeR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Πατησα να μπω στο Play Store απο το ταμπλετ και δεν με αφηνει αν δεν πατησω αποδοχη στους ορους παροχης υπηρεσιων.Ειχε ολοκληρο κατεβατο. Απο το PC δεν μου ζητησε κατι,μπαινει κανονικα.Καινουριοι οροι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Παλικάρια όσο είχα iPhone είχα μια εφαρμογή που όταν έβαζε γκολ η ομάδα μου με ειδοποιουσε , υπάρχει κάτι καλό για Android? Να σας πω το πιο τρελό και κουλ; Σε μια φάση δοκίμασα στο MI3 μου να ψάξω κάτι στο Web (αν θυμάμαι το Voice ίσως δοκίμαζα), και έψαξα το τελευταίο match της Barcelona (δεν με ενδιέφερε στο ελάχιστο), νουμπάδι του κερατά δεν είμαι άρα αν είχα πατήσει κάπου στα λήματα του Google την επιλογή "συνέχισε να ενημερώνεσαι για τη πορεία της μπαρτσελόνα" θα το είχα παρατηρήσει.. since then.. ..ΚΑΘΕ Π_____Α ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΑΤΣ, ΕΧΩ ΣΤΟ NOTIFICATION SHADE ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Google, wow, such info. Υ.Γ: Δεν ήξερα καν πως να το απενεργοποιήσω μέσω του Google, και απλά blockαρα μηνύματα σαν αυτό. Αν κάποιος ξέρει περί αυτού.. ας με κάνει ένα Quote να ξέρω πως το έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Το καλύτερο για την περίπτωση είναι το 365scores Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mern Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Να σας πω το πιο τρελό και κουλ; Σε μια φάση δοκίμασα στο MI3 μου να ψάξω κάτι στο Web (αν θυμάμαι το Voice ίσως δοκίμαζα), και έψαξα το τελευταίο match της Barcelona (δεν με ενδιέφερε στο ελάχιστο), νουμπάδι του κερατά δεν είμαι άρα αν είχα πατήσει κάπου στα λήματα του Google την επιλογή "συνέχισε να ενημερώνεσαι για τη πορεία της μπαρτσελόνα" θα το είχα παρατηρήσει.. since then.. ..ΚΑΘΕ Π_____Α ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΑΤΣ, ΕΧΩ ΣΤΟ NOTIFICATION SHADE ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Google, wow, such info. Υ.Γ: Δεν ήξερα καν πως να το απενεργοποιήσω μέσω του Google, και απλά blockαρα μηνύματα σαν αυτό. Αν κάποιος ξέρει περί αυτού.. ας με κάνει ένα Quote να ξέρω πως το έκανα. Πήγαινε στο google now και δες τις προτιμήσεις σου λογικά το έχει να σε ενημερώνει επειδή έψαξες για barca 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strokt up Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Κάποιο καλό πρόγραμμα για να κατεβάζω απ'ευθείας μουσικη απο το youtube? (android kit-kat) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crystalenia Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Κάποιο καλό πρόγραμμα για να κατεβάζω απ'ευθείας μουσικη απο το youtube? (android kit-kat) Αν εννοείς απευθείας απο το κινητό δεν νομίζω να υπάρχει πλέον... είχα δοκιμάσει διάφορα και μετά απο ένα διάστημα σταματούσαν να δουλευούν. Μην ξεχνάς ότι Android και Youtube ανήκουν στην Google... Αν θες μέσω υπολογιστή υπάρχει το Internet Download Manager. κατεβάζει τα πάντα. Το πολύ πολύ τα περνάς μετά στο κινητό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Κάτι άλλο.. το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Fighting Game (με τα καλύτερα δυνατά γραφικά -όχι gameplay- !) για ξύλο μεταξύ 2 συσκευών Android μέσω Bluetooth.. ποιο λέτε πως είναι;Δε ξέρω κιόλας αν είναι να κάνω Topic μέσα στο General του Mobile Software.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strokt up Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αν εννοείς απευθείας απο το κινητό δεν νομίζω να υπάρχει πλέον... είχα δοκιμάσει διάφορα και μετά απο ένα διάστημα σταματούσαν να δουλευούν. Μην ξεχνάς ότι Android και Youtube ανήκουν στην Google... Αν θες μέσω υπολογιστή υπάρχει το Internet Download Manager. κατεβάζει τα πάντα. Το πολύ πολύ τα περνάς μετά στο κινητό.Για να γλυτωσω την διαδικασια αυτη λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καποια εφαρμογη για ταμπλετ με 4.22 που να "κλειδωνει" με κωδικο αρχεια,οπως φωτογραφιες κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ψαχνω για παιχνιδι στρατηγικης. καμια προταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Eχω την εντυπωση πως ειναι Kernel related feature οποτε δεν σου αρκει μονο μια εφαρμογη. στο s3 μου υπαρχει στις ρυθμισεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geremia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Έχω την εντύπωση ότι το Google Maps έχει τέτοια λειτουργία για την Αθήνα. Εχει για να βρεις ποιο θα πάρεις..και ανα πόσα λεπτά περνάει.. αλλά όχι να σου πει πχ οτι θα έρθει περιπου σε 10 λεπτά....κάτι τέτοιο ψάχνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geortsaki Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καποια εφαρμογη για ταμπλετ με 4.22 που να "κλειδωνει" με κωδικο αρχεια,οπως φωτογραφιες κλπ? Μπορεις να το κανεις και με το tasker, απο τους καλυτερους διαθεσιμους τροπους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δρομολογια πλοιων αργοσαρωνικου ποια εφαρμογη δινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Κάποιο καλό πρόγραμμα για να κατεβάζω απ'ευθείας μουσικη απο το youtube? (android kit-kat) Μην ψάχνεις app γι αυτό, κάντο μέσω του site http://convert2mp3.net/en/ !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα