jim_p Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ηρθε στα χερια μου ενα galaxy tab 3, το οποιο αναβαθμησα σε 4.4.2 χωρις root και custom rom, απλα η ενημερωση απο τη μαμα samsung. Το προβλημα ειναι πως απο τη στιγμη που το ενημερωσα δεν μπορω να μεταφερω πραγματα απο την μνημη του ταμπλετ στην καρτα μνημης λογω του γνωστου περιορισμου. Εβαλα δυο file manager που υποτιθεται πως λυνουν αυτο το προβλημα (xplore file manager και fx file explorer) αλλα δεν εγινε τιποτα. Τι να κανω? Το ιδιο ακριβως προβλημα εχει και ενας γνωστος μου με galaxy tab 4, το οποιο εχει 4.4.2 απο default. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Κάποια εφαρμογή για πεζοπορία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ηρθε στα χερια μου ενα galaxy tab 3, το οποιο αναβαθμησα σε 4.4.2 χωρις root και custom rom, απλα η ενημερωση απο τη μαμα samsung. Το προβλημα ειναι πως απο τη στιγμη που το ενημερωσα δεν μπορω να μεταφερω πραγματα απο την μνημη του ταμπλετ στην καρτα μνημης λογω του γνωστου περιορισμου. Εβαλα δυο file manager που υποτιθεται πως λυνουν αυτο το προβλημα (xplore file manager και fx file explorer) αλλα δεν εγινε τιποτα. Τι να κανω? Το ιδιο ακριβως προβλημα εχει και ενας γνωστος μου με galaxy tab 4, το οποιο εχει 4.4.2 απο default. Με το μανίσιο File Manager δεν θα έχει πρόβλημα να μεταφέρει τα αρχεία. Στη KitKat μόνο με τα 3rd party apps έχει θέμα με την SD. Κάποια εφαρμογή για πεζοπορία; Endomondo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.endomondo.android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strokt up Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Κάποιο καλό πρόγραμμα για να κατεβάζω απ'ευθείας μουσικη απο το youtube? (android kit-kat) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 @thomasG4 Ο μαμα file manager δεν εχει διαφορες ευκολιες, πχ dual panel ή εστω αγαπημενα. Σκεψου απλα οτι πρεπει να το δειξω σε κοπελα που δεν το κατεχει το θεμα γενικα. Εκτος αυτων, που τα θεωρω αρκετα σημαντικα οι... τριτοι file managers μπορουν να συνδεθουν σε δικτυακα shares. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Τότε αναγκαστικά πρέπει να το κάνεις root και να περάσεις αυτή την εφαρμογή. KitKat External SD Card Patch https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geeksoft.extcardpatch&hl=en Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδη δεν εχει βρει κανενας αλλος file explorer π.χ. es explorer τον τροπο να αναιρεσει αυτον τον περιορισμο οπως κανουν οι μαμα file explorers του καθε κινητου χωρις να ειναι ρουτ το κινητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδη δεν εχει βρει κανενας αλλος file explorer π.χ. es explorer τον τροπο να αναιρεσει αυτον τον περιορισμο οπως κανουν οι μαμα file explorers του καθε κινητου χωρις να ειναι ρουτ το κινητο? Απο ότι ξέρω όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Όταν γράφω πεζοπορία εννοώ κάποιο πρόγραμμα gps που να έχει χάρτες πεζοπορίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 ^ αν βρεις πες και εμενα, θα με ενδιεφερε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geremia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Για αθηναίους κυρίως, υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει περίπου σε πόση ωρα θα ερθει το επόμενο λεοφωρειο; Ειχα βρει μια αλλά δεν με κάλυψε πολύ....Χρησιμοποιεί κανείς καποια καλή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Για αθηναίους κυρίως, υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει περίπου σε πόση ωρα θα ερθει το επόμενο λεοφωρειο; Ειχα βρει μια αλλά δεν με κάλυψε πολύ....Χρησιμοποιεί κανείς καποια καλή; Έχω την εντύπωση ότι το Google Maps έχει τέτοια λειτουργία για την Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxatzis51 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 να επανελθω ψαχνω μια εφαρμογη απο το πλαυστορε που σε ενημερωνει ποτε οι φιλοι σου ειναι στο φβ ον λινε και σε ειδοποιει με ηχο υπαρχει κατι ξερει καποιος ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 να επανελθω ψαχνω μια εφαρμογη απο το πλαυστορε που σε ενημερωνει ποτε οι φιλοι σου ειναι στο φβ ον λινε και σε ειδοποιει με ηχο υπαρχει κατι ξερει καποιος ????? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fbfriends https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xdichiban.fbonline_notification https://play.google.com/store/apps/details?id=flashbang.apps.fbtrack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxatzis51 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστω πολυ την μια την ειχα δοκιμασει και εγω δεν μου εκανε θα δω τις αλλες 2 και θα πω εντυπωσεις!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα